Здравей Гост

Юпитер в Риби

• 171 Отговора
  • 25791 Прегледи
*

nerealna

Re:Юпитер в Риби
« Отговор #120 -: Ноември 19, 2010, 05:33:48 am »

От перона има много по добра видимост :P
От влака картините се размазват :blink:

ясно, не си се насладила - наблюдавала си ги отстрани, не си била в центъра на събитията  ;D

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #121 -: Ноември 19, 2010, 05:34:07 am »

А не - и в земя  си е добре, може да понатрупа даже и малко ( квото си избереш за ценности  ;))
щото в тая вода всичко потъна надълбоко ;D (някои казват, че било от кризата, ама аз невервам :P)
Аз обаче чакам пожара, който ще разгори като види слънцето ми ;D
И на мен в земя ми е добре, но не това имах в предвид, няма как да намърдаме картите на всички, аз говорех, че стигията му е огИн и водЪ и там Юпитер се "чувства" комфортно, като планета и като мунданен транзит, а чакаме го в телец, гледай пък после у близнаци .. на мен ще ми е супер.. но на масите ще всияе по-инак   ;D

И к'во излезна, че Юпитер в Риби е довел кризата, добре ;D ;D

нищо още не е излезло
:rolf:
ти не си ли чул кво разправят по тв-то разни "вещи" в занаята
че той е виновен- нищо не се знае ;D
« Последна редакция: Ноември 19, 2010, 05:39:06 am от Nessus »
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #122 -: Ноември 19, 2010, 05:49:56 am »

От перона има много по добра видимост :P
От влака картините се размазват :blink:

ясно, не си се насладила - наблюдавала си ги отстрани, не си била в центъра на събитията  ;D

;D
още съм на перона - хвана ме ;)

чакам последния влак ;D
на Юпитер в овен ще се качвам
имам билет за първа класа, но нямам запазено място - така че  ще чакам ;D ;) пък ще видим какво ще става
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

nerealna

« Отговор #123 -: Ноември 19, 2010, 05:51:47 am »
има една приказка - ако видиш светлина в тунела, внимавай това да не е насрещния влак  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #124 -: Ноември 19, 2010, 01:00:32 pm »
все чакате нещо да се случи , а докато чакате живота си минава покрай вас  :blink:
..,не че и аз не съм така понякога ...но като се замисля живота  не е толкова дълъг, че да си губим времето с чакане. старая се да живея в настоящето, а не в бъдещето, което го няма-живота е тук и сега.

Че на мен всички хубави неща ми се случиха, докато чаках нещо друго ;) ;D

успя ли да им се насладииш или чакането ти отвличаше вниманието от тях  ;D

Лично аз не чакам нищо. Просто констатирам. Не съм от тези, стоящи и нищоправещи, вторачени нон стоп в картата си. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #125 -: Ноември 19, 2010, 02:24:45 pm »

И аз го чакам да влезе в овен, че ми отесня аквариума вече  :angry:
Във тия рибни води все  се давя
Искам вече да е огън  :(

Хахаха, и моя аквариум е вече тесен - с три натални планети в Риби и транзитни Юпитер и Уран там. Само, че по воден Юпитер срещнах огнен мъж със светила в Овен.

О за Уран нямам търпение да влезе в Овен  - моето овенче ще заприлича повече на Водолей. :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #126 -: Ноември 20, 2010, 01:18:19 pm »

И аз го чакам да влезе в овен, че ми отесня аквариума вече  :angry:
Във тия рибни води все  се давя
Искам вече да е огън  :(

Хахаха, и моя аквариум е вече тесен - с три натални планети в Риби и транзитни Юпитер и Уран там. Само, че по воден Юпитер срещнах огнен мъж със светила в Овен.

О за Уран нямам търпение да влезе в Овен  - моето овенче ще заприлича повече на Водолей. :72:
Уран и Юпитер са си като помпа в аквариума,  въртят водата нон стоп ,като воденица,че застоялата вода бързо се заблатява

а къде ти е прогр.Луна и с кой контактува :rolleyes:

ма и Юпитер в Овен, ще заприлича за година и на Стрелец,
иха Овен с Водолейско/Стрелешки мотиви, едно е сигурно няма да умреш от скука :mellow: късмет :P

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #127 -: Ноември 20, 2010, 01:34:16 pm »
при мен тр.Юпитер ретро -стацио,в Риби в 7, в каре към Нодалната ос, края на осн.ремонт, започнал при влизането на Юпитер в Риби през януари 2010,  транзитиращ през Дсц., У4 дом и квадратиращ К4 отбеляза началото,почти година :o

през ретро периода Юпитер в Риби, ме срещна и със здравната система, очи в очи, изненадващо по урански,
 имах съмнения,че е в кома, ма сега съм сигурна, че е мъртва, амин....
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 02:00:00 pm от strelicka »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #128 -: Ноември 20, 2010, 02:53:45 pm »

Явно съвпадът на Уран и Юпитер е много благосклонен към Водолеите.. :blink:
Моят Овен се появи по време на престоя им в Овен,когато бяха в съвпад с неговите Слънце/Юпитер/ИЦ.Факт е ,че се видяхме чак когато тръгнаха ретро..
Понякога и аз се чудя как устисквам на овчата му корава кратуна ;D,но съвпадът с Юпи малко смекчава положението.Отделно,моето Слънце е в Юпитеров дом,а наталният ми Юпи е овчи.И за моя изненада се получи така,че мога да понасям мъж Овен,при това с рачешка Луна. ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #129 -: Ноември 20, 2010, 03:09:18 pm »
Kakво сте се ударили на овни тукашните водолейските слънца и стелиуми ? ;D ;D
Е, харно е де.
От жена водолей и мъж овен може да се очакват талантливи деца. :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #130 -: Ноември 20, 2010, 07:03:22 pm »
Уран, ако знаеш колко добре ми подейства   

Очаквам един принц Овен за една самотна Водолейка и работата / от астрологична гледна точка / ми намирисва точно на това в близко бъдеще  :blink:

« Отговор #131 -: Ноември 20, 2010, 07:41:21 pm »
Юпитер в Риби, съвпад с Луната - запознах щерката с морето и вълните, учихме се да плуваме, всеки ден безгрижно лято.
Сега транзитира през 2 дом, квадрат към себе си/6д, упр.11 и куинконс към Сатурн/7д,упр. 1 и опозе на Слънце/8, - пари йок!!!  :'(

*

Yaya

• 2265
« Отговор #132 -: Ноември 20, 2010, 09:52:25 pm »
на мен ми беше 2 пъти върху Слънцето, ще мине и трети. Донесе ми килограми -4-5. Нищо повече, мамка му, ама то щото опозира на Сатурна. А, по една голяма покупка, сега треперя какво ли ще купя пак, като мине 2 градуса и стане точен аспекта.  :-X
И да ходи в Овен, че там ми е Луната на ДСЦ. Чакам или повишение или нова по-добре платена работа.
Да си призная, повече чакам Уран да се махне от Слънцето ми, че тази година всичко правя в крачка - като ме е почнал, кара ме по домова книга  :91:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #133 -: Ноември 20, 2010, 09:54:54 pm »
С нетърпение го чакам в Овен....
Просто в тези риби ме направи дива и щастлива....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #134 -: Ноември 20, 2010, 09:59:29 pm »

Уран в Овен също може да ни прави така, че  с по-бясна скорост. Май повече идеята е да се махне от Риби, пък където иска да ходи  :97:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #135 -: Ноември 20, 2010, 10:51:02 pm »

Уран в Овен също може да ни прави така, че  с по-бясна скорост. Май повече идеята е да се махне от Риби, пък където иска да ходи  :97:

Предстоят няколко добри аспекта като влезе в Овен...До 13* съм супер...После една квадратурка с Марс... ;D, но това е далеч :blink:....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #136 -: Януари 24, 2011, 12:16:13 am »
Честит директен Юпитер в Риби. Хайде всеки да си напише какво му донесе завръщането на Юпитер в Риби - някакви недовършени дела?

Юпитер в транзит през 7 дом Риби,направи  следните аспекти:

- каре с Нодалната ос,
- каре към Слънце / 4дом,  У 12
- тригон към Венера, Луна и Нептун в 3
- опозе Асц,Марс У8, Уран У6 и Плутон У3
- секстил към наталното си положениев 9 дом

Юпитер е У4 , ЮЛВ, Слънце

Преди 12 години и сега ,при повторното директно преминаване на транзитният Юпитер- се случиха две  събития,който се случват само веднъж в живота на човек, в комплект с преминаването на тр.Плутон през 4 дом и съвпадите му със Слънце,Юлв и Меркурий У Асц и МС

« Отговор #137 -: Януари 24, 2011, 12:28:48 am »
През Рибите Юпитер направи

* тригон към Мерка ми
* тригон към Луната ми
* В по-голямата част от времето пребиваваше в 8ми

Не мога да се оплача от престоя му в рибите  :blink:

се случиха две  събития,който се случват само веднъж в живота на човек,

а може ли поне да ни кажеш от какво естество е  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #138 -: Януари 24, 2011, 12:40:50 am »
Kakво сте се ударили на овни тукашните водолейските слънца и стелиуми ? ;D ;D
Е, харно е де.

Или бунтарчета... :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #139 -: Януари 24, 2011, 12:42:17 am »
Бившият е Водолей с асц Овен, точно думата бунтар го описва най-точно
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."