Здравей Гост

Юпитер в Риби

• 171 Отговора
  • 25760 Прегледи
*

Nebesna

Юпитер в Риби
« -: Януари 17, 2010, 08:01:13 pm »
Усещате ли вече влиянието му? Аз - да!
Макар, че според моята Зет-ка навлиза утре сутрин на 18.01.2010г. в 4,11 часа
Много набързо ще премине Юпитер през Риби, но който има чувствителни планети там - те ще бъдат "облагодетелствани" от великия благодетел.

Моят Меркурий е там на 4 гр. Риби. Меркурий У7 и У9. Надявам се на позвотворно партньорство, успешни договори, оптимистично мислене и разширяване на контактите.

После ще ми съвпадне с Венера на 11 Риби. Венера У5 и У10. Очаквам разширяване на кариерните възможности, успехи за детето ми и разширяване на любвеобвилната ми природа.

Накрая на Риби ще съвпадне със Сатурн - У2. Предполагам, че ще имам прилични доходи. А когато навлезе в Овен ще съвпадне с Лилитката, даже двамата с Уран ще я аспектират - тва не зная как да го тълкувам. Ще докладвам.

А вие какво очаквате?
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 08:13:33 pm от Небесна »

*

Nebesna

Re:Юпитер в Риби
« Отговор #1 -: Януари 17, 2010, 08:17:07 pm »
Как можах да пропусна. Меркурий управлява и 6-ти дом. При това е единствен управител. Добро здраве обещава съвпадът с транзитен Юпитер, а може и да започна да ги угаждам твърде много в храненето. :49:

« Отговор #2 -: Януари 17, 2010, 08:36:03 pm »
Последните дни взех да усещам напускането му и разпада на тригона към Слънцето ми.  :-[ Отново след 2 години и половина  ;)

Юпитер ще ми претърчи през 7-ми дом. Да видим какви контакти ще разширявам...

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3 -: Януари 17, 2010, 08:39:06 pm »
Ураааааааа! :91:
Най-накрая излезе от Водолей,където ми квадратираше стелиума в Телец.Особено зле се чувствах,когато ми направи квадрат с натален Юпитер.
Сега ще видим какво ще стане или не,когато ми съвпадне с Луната.Тя е управител на Ас-та.Преди това ще квадратира Слънцето ми,което е управител на 2 и 3-ти.
В Риби ще прави вече секстили-с Юпитер/упр.на 6-ти/,с Венера /упр.на 5-ти/и с Меркурий /упр.на 4-ти и 12-ти/.Ще ми тригонира Уран и Сатурн...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Януари 17, 2010, 08:44:08 pm »
Засега не го усещам, в 6 гр. Риби имам Марс, на Имум Цели. Не знам какво и да очаквам вече...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5 -: Януари 17, 2010, 08:46:53 pm »
И на мен във Водолей не ми беше много уютен. В следващите дни ми прави съвпад с Хирон и се надявам на хубави неща по описанията за този съвпад,пък ще видим. При предишния съвпад съм започнала тогава следване във ВУЗ.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6 -: Януари 17, 2010, 08:50:45 pm »
Аурора,как усети тригона на Юпитер към Слънце?Даде ли събитие?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #7 -: Януари 17, 2010, 08:55:51 pm »
Целият ни живот е низ от събития...ежедневно.  ;D Тригонът на мен ми носеше лекота и късмет. Сега пак ме чака този тригон със стелиума в Рак,но е чак към края на годината заедно с Уран. И все пак,всеки път е различно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Януари 17, 2010, 08:59:24 pm »
Между другото, престоят на Юпитер във Водолей и за мен не беше много комфортен. Сега направи квадрат към наталния и нищо не се случи, да видим в 4 дом какво ще донесе...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Януари 17, 2010, 09:05:09 pm »
До към 10ти февруари тр юпитер ще ми прави квадрат с нат луна,марс,сатурн  :(
После се разпадат тези аспекти и се очертават по-добри.
Март месец ще се появи секстил с венера.
Средата на април очаквам навлизане в 9тият ми дом,после съвпад с нат слънце,хирон и меркурий.Както и секстили с луна,марс.

« Отговор #10 -: Януари 17, 2010, 09:05:50 pm »

Не. По-скоро даде липса на тревоги. Събития обикновено има, когато Юпитер ми квадратира и опонира наталния  :sun: :soe: :ura: Транзитираше през 6-ти и се размазах от бачкане, а сега може и да няма премии...да е...а кризата да е...а! :-X Това е просто оправдание на ръководството, разбира се иначе резултатите са си ОК..

От Риби Юпитер ще ми направи тригон на Сатурн У6-ти и 7-ми като втори, тригон на Луна У12, тригон на Мерка в Скорпион.
Хм, много, бе!  :-\
През Юни ще е в Овен  :unsure: :unsure: :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #11 -: Януари 17, 2010, 09:12:44 pm »
Юпитер минава през ми 12 дом

:tri:   с  нат. Уран   и СЛВ

:kva:   с Нептун
 :sec:  с нат.Юпитер ,ЮЛВ, Венера, Слънце и Меркурий   - 1 дом 

дано да не се дебелее  :-[  или поне ако се дабелее да е от друго  :blink:

:tri: с  нат. Сатурн и Марс

Надявам се само на хубави неща ,нали действал като ангел хранител  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Януари 17, 2010, 09:15:16 pm »

Сега ще видим какво ще стане или не,когато ми съвпадне с Луната.Тя е управител на Ас-та.Преди това ще квадратира Слънцето ми,което е управител на 2 и 3-ти.

Пази се от излишни харчове и от възгордяване.

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Януари 17, 2010, 09:17:34 pm »

На мен ми даде много парични постъпления, но Слънце ми управлява 8-ми дом и е във 2-ри. Юпитер направи съвпад със Слънце и стоя доста продължително върху него.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #14 -: Януари 17, 2010, 09:21:24 pm »

Възгордяване ли?От кой аспект ще е? ;D

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Януари 17, 2010, 09:23:50 pm »
Та значи от описание на аспекти, забравих да уточня, че Юпитер ще ми транзитира в 3-ти дом тази година. Ами, пътувания, драги! Пътувания! Ураааа! Много обичам да пътувам. Но не по работа, разбира се! Как да не е по работа, обаче, като натален Меркурий в 3-ти управлява 6-ти и натална Венера в 3-ти управлява 10-ти. Надявам се този път пътуването да бъде романтично и приключенско, че Венера е управител и на 5-ти дом или поне да бъде с партньор (Меркурий У7 и У9). Ще има и друг показател за пътувания - прогресивна Луна навлиза в 9-ти дом.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #16 -: Януари 17, 2010, 09:24:20 pm »
хъммм на 7,24* в риби ми е Фолус астероидът на ясновидците,
на 12,12* в риби ми е Слънцето,
на 23,31* в риби ми е Селена /Бялата Луна/,
на 9,36* в стрелец ми е Нептун /съвпад с МС/

дори и не зная какво трябва да очаквам, като Юпитер ми управлява МС, а риби са ми в 1 дом   :rolleyes:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Януари 17, 2010, 09:24:57 pm »

Възгордяване ли?От кой аспект ще е? ;D

Юпитер в квадрат със Слънце. Но пак повтарям, че Юпитер преминава твърде набързо през Риби (особено през първите 2 декади)

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Януари 17, 2010, 09:29:43 pm »

дори и не зная какво трябва да очаквам, като Юпитер ми управлява МС, а риби са ми в 1 дом   :rolleyes:

Как какво? Работа, Тотке! Ама не каква да е работа (по 6-ти дом), ами амвторитетна (по 10-ти). Работата ще дойде при теб, сама ще те намери. Ще ти се предложи на тепсия, но трябва да има и други показатели. Само този не е достатъчен. Виж си в солара за 2010 г. кои домове са нагъчкани с планети. Освен това си виж аспектите към МЦ и господаря му.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #19 -: Януари 17, 2010, 09:33:55 pm »

Как какво? Работа, Тотке! Ама не каква да е работа (по 6-ти дом), ами авторитетна (по 10-ти). Работата ще дойде при теб, сама ще те намери. Ще ти се предложи на тепсия, но трябва да има и други показатели. Само този не е достатъчен. Виж си в солара за 2010 г. кои домове са нагъчкани с планети. Освен това си виж аспектите към МЦ и господаря му.

брееее ти вля нова надежда в мен  ;D :wub: ;)  бе знам, че като ми нагази Слънцето може и да стане нещо, щото МС ми е на 12,27* в стрелец - демек ще го квадратира, ама знам ли... вече чак не си вярвам на себе си с тая астрология да му се невиди, че от сума ти и време нищо не се случва  ;D ;D ;D

МС ми е на точен квадрат от Слънцето ми, а господаря на МС е самият Юпитер, който на 12 тоя месец се повърна за 3ти път през живота ми - Юпитер ми е съвпад с асцедента  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/