Здравей Гост

Юпитер в Риби

• 171 Отговора
  • 25749 Прегледи
*

Eris

• *
  • 92
Re:Юпитер в Риби
« Отговор #20 -: Януари 17, 2010, 10:01:12 pm »
Мина и замина през 7 дом,съвпад с Венера и Юпитер ... и нищо. Имам много приятели водолеи и през този период вместо хубави неща им се случиха само гадории.Подобно нещо четох и във форума на Окулус.Много ми се ще в риби да не е така... Иначе усетих опозиция Юпитер Юпитер по най-гадния начин.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Януари 17, 2010, 10:26:55 pm »
хъммм на 7,24* в риби ми е Фолус астероидът на ясновидците,

И аз сега видях че астероидът Фолус ми е на 3.29  в риби и какво ще стане когато юпитер направи съвпад с него?
Може ли и на мен да помогнете в тълкуването?
Стрелец ми е интерсептиран в 5ти дом ,значи юпитер е съуправетел на 5ти .А ако юпитер е съуправител на риби,риби са ми на върха на 9ти дом.Аз какво да очаквам? :-[
Натален юпитер ми е в 6ти.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #22 -: Януари 17, 2010, 10:47:02 pm »

И аз сега видях че астероидът Фолус ми е на 3.29  в риби и какво ще стане когато юпитер направи съвпад с него?

ми не зная  :o

при мен Нептун ми управлява Слънцето и е в съвпад с МЦ в стрелец и квадрат с Фолус. освен това Фолус е в 1 дом и просто някак ми скимна, че като Юпи застане върху него ще има някакво събитие, не че съм сигурна принципно, но просто нещата се навързаха много та затова така си мисля...  :25:  ша взема да получавам по-ясни факсове от космоса  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Януари 17, 2010, 10:49:51 pm »
  ша взема да получавам по-ясни факсове от космоса  :57:

Дано :blink: И ще ни предаваш посланията :blink:

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Януари 17, 2010, 11:06:06 pm »
Мина и замина през 7 дом,съвпад с Венера и Юпитер ... и нищо. Имам много приятели водолеи и през този период вместо хубави неща им се случиха само гадории.Подобно нещо четох и във форума на Окулус.Много ми се ще в риби да не е така... Иначе усетих опозиция Юпитер Юпитер по най-гадния начин.

Всички опозиции Юпитер-Юпитер са гадни. Отнемат ти чувството за щастие.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #25 -: Януари 17, 2010, 11:12:44 pm »

Всички опозиции Юпитер-Юпитер са гадни. Отнемат ти чувството за щастие.

Квадратурата Юпитер-Юпитер също.

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Януари 17, 2010, 11:24:19 pm »
Погледнах 12 години назад какво ми се е случило-нали Юпитеровият цикъл е 12 години. Та през 1998 година Юпитер отново е профучал набързо през Риби. През тази година тъкмо завършвах висшето си образование и получих предложение от високопоставена личност да продължа кариерата си в същата институция, в която работех, но на друга, по-висока длъжност. Самото "издигане" се случи по-късно като си получих дипломата, но предложението беше при преминаването на Юпитер в Риби (вероятно при съвпада с Венера - У10).
« Последна редакция: Януари 18, 2010, 12:26:58 am от Небесна »

« Отговор #27 -: Януари 18, 2010, 12:09:43 am »
Много набързо ще премине Юпитер през Риби, но който има чувствителни планети там - те ще бъдат "облагодетелствани" от великия благодетел.

Луната в Риби брои ли се ?  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Януари 18, 2010, 12:25:51 am »
Много набързо ще премине Юпитер през Риби, но който има чувствителни планети там - те ще бъдат "облагодетелствани" от великия благодетел.

Луната в Риби брои ли се ?  :blink:

Е, да де! Луната е светило, не е планета! Брои се!

*

Veselin

« Отговор #29 -: Януари 18, 2010, 09:46:23 am »
Ужас!  :o Аз имам Слънце, Уран, МЦ, Меркурий, Юпитер, Южен възел и Нептун в Стрелец. Сега Юпитер ми квадратира Слънцето и е много гаден период за мен. Не мога да си представя какво ще стане като започне да квадратира и останалите.  :'(

*

abroad

« Отговор #30 -: Януари 18, 2010, 10:05:42 am »
Ужас!  :o Аз имам Слънце, Уран, МЦ, Меркурий, Юпитер, Южен възел и Нептун в Стрелец. Сега Юпитер ми квадратира Слънцето и е много гаден период за мен. Не мога да си представя какво ще стане като започне да квадратира и останалите.  :'(

Едва ли ще е по-лошо, отколкото Плутон като ти е помел цялата тая дружинка неотдавна (освен, ако не са в първите градуси на знака)  ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #31 -: Януари 18, 2010, 10:07:17 am »

Едва ли ще е по-лошо, отколкото Плутон като ти е помел цялата тая дружинка неотдавна (освен, ако не са в първите градуси на знака)  ;D ;D ;D

...в комплект със Сатурн  :P

*

Veselin

« Отговор #32 -: Януари 18, 2010, 10:13:12 am »
Ми Слънцето е 0 градуса и нещо в Стрелец, Уран - 8 градуса, МЦ - 10 градуса, Мерк - 13 гр, ЮЛВ - 16 гр, Юпитер - също, Нептун - 27 градуса и 55 мин. Помня допреди няколко  години когато Плутон транзитираше през тях и особено МЦ, имах големи трудности да си намеря работа. Сега пък Сатурн ми навлезе в 8-ия ми дом и е истински ужас - страшно много ме гризе съвестта, непрекъснато в главата ми изникват сцени, когато съм се държал ужасно с близките си, не мога да спя. Те отдавна са ми простили за надменното ми и арогантното ми поведение, но аз не мога да си го простя.
ПП: Между другото, сега Юпитер ми транзитира през 1-ия дом. Какво би трябвало да очаквам?
Надявам се когато Юпитер започне да ми квадратира Урана и МЦ, да си нямам неприятности в работата. Макар че още от днес се започна: отвориха ми един стар бъг, който мислех, че съм фикснал, дано да няма повече бъгове.
« Последна редакция: Януари 18, 2010, 10:30:53 am от Veselin »

*

abroad

« Отговор #33 -: Януари 18, 2010, 12:19:54 pm »
ПП: Между другото, сега Юпитер ми транзитира през 1-ия дом. Какво би трябвало да очаквам?

Да внимаваш да не засилиш фатализма си ;D ;D ;D
Релакс
:49:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #34 -: Януари 18, 2010, 12:52:06 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,има такава тема ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #35 -: Януари 18, 2010, 02:24:57 pm »
Честно казано Юпитер въобще не ми е сред любимците. Особено предстоящото му партньорство с Уран ме изправя на нокти. Иначе в момента ми транзитира през 9ти, при точния съвпад с К9 ходих в чужбина. Предстои да премине последователно през МЦ,  :ven: :sun: и  :mar:, ще направи  :kva: :nep: и  :tri: :ura:. Натално ми управлява 6ти, та предполагам раздвижването ще е свързано с 6ти и 10ти основно, което няма да е зле като се има предвид, че съм без работа  :rolleyes: Ако, разбира се, благоволи да облагодетелства точно нея.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Януари 18, 2010, 04:01:27 pm »
Честно казано Юпитер въобще не ми е сред любимците. Особено предстоящото му партньорство с Уран ме изправя на нокти. Иначе в момента ми транзитира през 9ти, при точния съвпад с К9 ходих в чужбина. Предстои да премине последователно през МЦ,  :ven: :sun: и  :mar:, ще направи  :kva: :nep: и  :tri: :ura:. Натално ми управлява 6ти, та предполагам раздвижването ще е свързано с 6ти и 10ти основно, което няма да е зле като се има предвид, че съм без работа  :rolleyes: Ако, разбира се, благоволи да облагодетелства точно нея.

При транзита през МЦ бъди готова да поемеш още работа при това доста добре платена. Всъщност предложенията сами ще летят към теб и те ще бъдат толкова примамливи, че няма да можеш да им откажеш. Очаквай и покровителство от страна на авторитетни личности.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #37 -: Януари 18, 2010, 04:14:48 pm »
Аз какво да очаквам, като скоро ми мине през ИЦ?
Впрочем тия пътувания миналата година може и да са следствие от транзита му през трети.
Иначе ми управлява втори и е във втори натален....ма кво от това...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #38 -: Януари 18, 2010, 04:22:12 pm »
Днес транзитния Юпитер прави точен съвпад с нат. ми Хирон. Транзитната Луна също. Току що ми звъннаха да ме уведомят,че съм одобрена за една работа на хонорар по 9 дом-Юпитер и по 7 дом - Везни.  :rolleyes:  :libras: :sagittariuss:

*

missKapriz

« Отговор #39 -: Януари 18, 2010, 05:05:52 pm »
 :08:Честито!