Здравей Гост

Юпитер в Риби

• 171 Отговора
  • 25674 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Юпитер в Риби
« Отговор #40 -: Януари 18, 2010, 05:18:57 pm »
:08:Честито!

Мерсииии! Много съм щастлива.  ;D Да видим какво ще стане и на утрешния конкур.....  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #41 -: Януари 18, 2010, 05:19:45 pm »
Днес транзитния Юпитер прави точен съвпад с нат. ми Хирон. Транзитната Луна също. Току що ми звъннаха да ме уведомят,че съм одобрена за една работа на хонорар по 9 дом-Юпитер и по 7 дом - Везни.  :rolleyes:  :libras: :sagittariuss:

супер  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #42 -: Януари 18, 2010, 05:36:49 pm »
честито:)на Скарлет

върнах се 12 години назад, за да си припомня положението на юпитер тогава ( имало е доста други тежки транзитища)  и никак не ми е харесвал :lol:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #43 -: Януари 18, 2010, 05:51:18 pm »
Благодаря,момичета!  :wub: Ми,те и мойте транзитища никак не са хубави - Сатурн е в опозиция на Луната ми и върви към квадрат със Сатурна. Прогресивната Луна и наталното ми Слънце са до милимунда в точна опозиция. Но има и хубави все пак - предстои тригон на тр. Юпитер към стелиума ми в Рак.Транзитния Уран и той. Винаги има и лоши,и добри аспкти. Но за да има събитие,трябва да има предизвикателен аспект.Няма начин.

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Януари 18, 2010, 06:13:26 pm »
Сега пък Сатурн ми навлезе в 8-ия ми дом и е истински ужас - страшно много ме гризе съвестта, непрекъснато в главата ми изникват сцени, когато съм се държал ужасно с близките си, не мога да спя. Те отдавна са ми простили за надменното ми и арогантното ми поведение, но аз не мога да си го простя.

Това е типично за всички малефици в 8-ми дом...за Марс-също.

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Януари 18, 2010, 06:15:11 pm »
Днес транзитния Юпитер прави точен съвпад с нат. ми Хирон. Транзитната Луна също. Току що ми звъннаха да ме уведомят,че съм одобрена за една работа на хонорар по 9 дом-Юпитер и по 7 дом - Везни.  :rolleyes:  :libras: :sagittariuss:

Браво, Скарлет! Ама едва ли е само от съвпада с Хирон.

*

abroad

« Отговор #46 -: Януари 18, 2010, 06:51:33 pm »
Аз какво да очаквам, като скоро ми мине през ИЦ?

При равни други условия шъ се задомяваш, каквото и да означава това ;D
Може да се обърнеш към корените си като вид опора в нужен момент..

Впрочем тия пътувания миналата година може и да са следствие от транзита му през трети.
Иначе ми управлява втори и е във втори натален....ма кво от това...

3 -ти не е ли по кратките пътувания :blink:
ако следваме тая логика, горното трябва да ти се отрази И на кариерата ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #47 -: Януари 18, 2010, 08:03:45 pm »

Браво, Скарлет! Ама едва ли е само от съвпада с Хирон.

Не, не е само от този съвпад. Аз подадох документи още преди месец,но имаше проучване и днес на този аспект ми се обадиха.  :blink: Бягам,че си изпуснах листопада.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Януари 18, 2010, 08:57:04 pm »
  Не, не е само от този съвпад. Аз подадох документи още преди месец,но имаше проучване и днес на този аспект ми се обадиха.  :blink: Бягам,че си изпуснах листопада.  ;D

К`ъв листопад, ма?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #49 -: Януари 18, 2010, 09:28:44 pm »
Листопада е турски сериал, по който и аз се зарибих, а Европа си е кратки пътувания, далечните са по други континенти примерно.
Той светът стана едно голямо село, редно е да преразгледаме трети и девети дом откъм кратки и далечни пътувания, не ли?

Много ми е чудно е така как няма кандидат, дали мога да се омъжа в близко време...
Направо си пускам хорЪр.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #50 -: Януари 18, 2010, 09:37:37 pm »
Аман с тез турски сериали.  ;D

Кайли, що си махна хорара.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #51 -: Януари 18, 2010, 09:40:54 pm »
E, това разправях на една приятелка тази вечер, че тези филми са ми като музикални  ;D. По погрешка Твто беше на някакъв такъв канал. Ми, филмът, то действие и диалог няма, само музика  ;D Понеже седях с гръб, се чудех каква програма съм пуснала  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #52 -: Януари 18, 2010, 10:00:14 pm »

Щото малцината ми познания по въпроса ме убедиха, че отговорът ще е НЕ.
И реших да не го признавам.
Ама ако случайно съм се объркала, да го бучна пак?
 :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #53 -: Януари 18, 2010, 10:14:21 pm »
Листопада е турски сериал, по който и аз се зарибих, а Европа си е кратки пътувания, далечните са по други континенти примерно.
Той светът стана едно голямо село, редно е да преразгледаме трети и девети дом откъм кратки и далечни пътувания, не ли?

Много ми е чудно е така как няма кандидат, дали мога да се омъжа в близко време...
Направо си пускам хорЪр.

да, редно е да ги преразгледаме. Нали всички сме в Евросъюза и можем да пътуваме с лични карти.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Януари 18, 2010, 10:49:22 pm »

Щото малцината ми познания по въпроса ме убедиха, че отговорът ще е НЕ.
И реших да не го признавам.
Ама ако случайно съм се объркала, да го бучна пак?
 :rolleyes:

Друг път го задай.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
« Отговор #55 -: Януари 18, 2010, 10:55:02 pm »
То това ясно.
Аз се питам и няколко пъти почвам да пиша въпроса и го трия.
Сега задала съм параметри на въпроса си, картата е казала Не. Обаче ако сменя един параметър, отговорът в реалността може и да е да.
Примерно ще стане ли нещо до края на месеца -Тц.
А ще стане ли в първите 10 дена на следващия месец. И сега не можеш да си гледаш втори път на хорар, щото отговорът ще е пак не.
Докато ако си метнеш карти, си е друго...

*

Hanna

« Отговор #56 -: Януари 20, 2010, 08:35:44 am »
Аз се чувствам много зле психически и с адско главоболие от 18 януари...  :( :'(

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Януари 20, 2010, 12:35:14 pm »

К`ъв листопад, ма?

Аз мога ли да ви го н......м или не мога? Нещо против имате да гледам турски сериали ли,аааа? Къде е демокрацията,питам?  :29: Всеки има право на избор и свобода на действие в тази държава. Амаааа,ха!  :85: :tongue2: :wink2: Харесва ми "Листорад"-а и толкоз. Падам си мазохистка и ревла. Нъц...

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Януари 20, 2010, 12:41:52 pm »

К`ъв листопад, ма?

Аз мога ли да ви го н......м или не мога? Нещо против имате да гледам турски сериали ли,аааа? Къде е демокрацията,питам?  :29: Всеки има право на избор и свобода на действие в тази държава. Амаааа,ха!  :85: :tongue2: :wink2: Харесва ми "Листорад"-а и толкоз. Падам си мазохистка и ревла. Нъц...

"Чааааакай, бреееее! Дур! Пишман станах, че попитах! :73:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #59 -: Януари 20, 2010, 12:46:04 pm »
И изплезени емотикони,и ухилени да пускам, пак никой не разбира от майтап. Вече няма да се шегувам.  :'(