Здравей Гост

Юпитер в Риби

• 171 Отговора
  • 25799 Прегледи
*

Nebesna

Re:Юпитер в Риби
« Отговор #60 -: Януари 20, 2010, 01:54:56 pm »
И изплезени емотикони,и ухилени да пускам, пак никой не разбира от майтап. Вече няма да се шегувам.  :'(

Аз ти разбрах майтапа, само не разбрах що към мен го адресира? Добре, че другите ми "отвориха очите", че листопада било турски сериал. Никого не обвинявам, че гледа сериали в таз държава...Божееее, Боже! :P

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #61 -: Януари 21, 2010, 01:06:24 pm »
брей а на мене Риби ми управлява 8ми дом! Смърт или секс да очаквам? Нямам планети иначе в този знак.
Юпитер е добре поставен в картата ми иначе..на К7 в тригон с Венера... :rolleyes:

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #62 -: Януари 21, 2010, 01:07:55 pm »
Всъщност ще ми квадратира управителя на 7ми дом Уран, което май не е много оптимистично... :-\

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Януари 23, 2010, 10:43:27 pm »
Откакто Юпитер влезе в Риби и се запъти към съвпад с Меркурий/Венера аз все рева. Готова съм да заплача за най-малкото нещо. Ревах на кадрите от земетресението в Хаити. Ревах на филма по бТВ, ревах че дъщеря ми си взе изпита и че е щастлива с момчето, с което живее....мога и още да изброявам. Най-вече рева от умиление или съжаление....Рибешка му работа. Представям си като влезе Нептун в Риби...

« Отговор #64 -: Януари 23, 2010, 10:56:49 pm »
Моята Луна е в Риби. Този Юпитер каква ще я свърши като мине през нея? И аз ли ще рева пак?
Не искам вече. Достатъчно ревах 6 месеца миналата година (незнам заради кой транзит)

*

Nebesna

« Отговор #65 -: Януари 23, 2010, 11:00:43 pm »
Моята Луна е в Риби. Този Юпитер каква ще я свърши като мине през нея? И аз ли ще рева пак?
Не искам вече. Достатъчно ревах 6 месеца миналата година (незнам заради кой транзит)

Аз се чувствах пИрфектно, когато Юпитер стоя цяла година върху светилата ми във Водолей.
Сега, като се махна и ми стана ревливо. При теб може и да не се прояви по този начин.

« Отговор #66 -: Януари 23, 2010, 11:06:03 pm »
ооооооооффф, този Водолей! Десц ми е там - Юпитер, Нептун, Хирон на Десц....разказаха ми играта цяла година! Може и затова да съм ревала, може и заради Уран върху Луната ми!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #67 -: Януари 23, 2010, 11:13:26 pm »

гледай да не качиш некое и друго килце ;D и да не си много емоционална,по-малко чувства ,повече разум.
на колко гр. е луната?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Януари 23, 2010, 11:14:46 pm »
ооооооооффф, този Водолей! Десц ми е там - Юпитер, Нептун, Хирон на Десц....разказаха ми играта цяла година! Може и затова да съм ревала, може и заради Уран върху Луната ми!

Юпитер на Десц. дава разширяване на вързките и контактите, но с Хирон тук може този опит да е бил болезнен.
А Уран върху Луната може да те накара да "луднеш", стресът и възбудата са толкова високи, че понякога се налага да прибегнеш до транквиланти.

*

Nebesna

« Отговор #69 -: Януари 23, 2010, 11:15:33 pm »
Аз отслабнах с Юпитер върху светилата ми, при това в секстил с Асц.

« Отговор #70 -: Януари 23, 2010, 11:20:54 pm »
27'49 градуса в Риби

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Януари 23, 2010, 11:30:46 pm »
27'49 градуса в Риби

привличат ли те нетрадиционните методи на лечение?
имаш доста критични ситуаций в емоционално отношение и изключително ранима и чувствителна природа. :(
трудно спиш при пълнолуние и го обръщаш на пълнолудие ;D :-[-шега.
майката е неразбрана ,блееща в един нейн духовен свят ,далеч от прагмата и реалността.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #72 -: Януари 23, 2010, 11:36:44 pm »
даааааа, тази чувстителност винаги ми е пречела, но какво да направя. Иначе Мам ме смъква на земята :) Много си е реалистична даже!
Да, предпочитам нетрадиционните методи. Интересувала съм се от тях преди време.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #73 -: Януари 23, 2010, 11:38:58 pm »
Моята Луна е в Риби. Този Юпитер каква ще я свърши като мине през нея?

Спокойно и аз съм същата! В момента Юпитер ми е точно на 2 градуса от Луната. Още не съм усетила как по-точно действа...
« Последна редакция: Януари 23, 2010, 11:43:04 pm от Mia21 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Януари 23, 2010, 11:39:46 pm »
даааааа, тази чувстителност винаги ми е пречела, но какво да направя. Иначе Мам ме смъква на земята :) Много си е реалистична даже!
Да, предпочитам нетрадиционните методи. Интересувала съм се от тях преди време.

:blink: :blink: ,ясно.
а духовна личност ли е?

« Отговор #75 -: Януари 23, 2010, 11:51:11 pm »
да, определено!
има много извисен дух, изтънчена душевност, много фина натура е!
има вроден талант да рисува...самоука е...много умее да съчетава цветовете

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Януари 23, 2010, 11:57:00 pm »
да, определено!
има много извисен дух, изтънчена душевност, много фина натура е!
има вроден талант да рисува...самоука е...много умее да съчетава цветовете

упр.нептун явно си е казал думата ,като диспозитор на луната.... ;)

« Отговор #77 -: Януари 24, 2010, 12:01:40 am »
този Уран като мине през Луната, няма повече да се върне там, докато съм жива, нали? ако пак трябва да мина през това...

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Януари 24, 2010, 12:03:55 am »
този Уран като мине през Луната, няма повече да се върне там, докато съм жива, нали? ако пак трябва да мина през това...
никога повече!
на колко гр. е дсц във водолей?
как ти се отразява танца на уран в/у луната ,би ли сроделила,моля те. :blink:

« Отговор #79 -: Януари 24, 2010, 12:43:29 am »
Дец е на 23'36 във Водолей. Чувала съм, че това е обреченост на безбрачие. Верно?
А относно Уран върху Луната....страшна работа.Един ден добре, на следващия ден пак в някакъв филм.Определено води до крайности, но не измислени, а предизвикани.Т.е. не съм си търсила и измисляла сама проблеми, а реагираш по гореописания начин на проблемите. Може и това да е причината за толкова много рев и емоция!
мисля, че само Тр. Марс върху нат. ми Марс в Лъв ме спасява да се държа! ( с последните месеци)
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 01:00:29 am от lazarova »