Здравей Гост

Юпитер в Риби

• 171 Отговора
  • 25775 Прегледи
Re:Юпитер в Риби
« Отговор #100 -: Февруари 22, 2010, 07:51:12 pm »
тр.юпитер/ упр 4/ е в тригон венера / упр. 2 и 9/ големи харчове, и всичко в 4 се излива
за удоволствия тцъ :o :-X
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Февруари 22, 2010, 09:39:41 pm »
Котката ми пак е бременна, и това ако е подарък... Имайки предвид, че в момента едва смогвам да гледам пет котки. Разбрах го по време на транзита на Юпитер и Венера в съвпад с У5, т.е. Марс на ИЦ.
Разбрах и други истини, нелицеприятни. Но не беше ли това най-висшият дар - осъзнаване на истината - независимо от последствията, които носи за теб самия?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #102 -: Февруари 22, 2010, 10:56:44 pm »
Е, честито! :blink:
Все пак всяко ново раждане е добре дошло
Ако е персийка мога и да ти помогна в гледането ;D

Абе, ти не казваше ли, че истината имала много лица :P

п.п. Не се заяждам, нищо че обичайно така изглежда ;D
Само провокирам, дори и себе си, чрез другите...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Февруари 23, 2010, 10:04:20 am »
Няма да има раждане, никога вече.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #104 -: Февруари 23, 2010, 11:32:41 am »
Няма да има раждане, никога вече.  :(
Сериозно ли е болна? :'(
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

« Отговор #105 -: Февруари 23, 2010, 12:01:00 pm »
Съжалявам за животинчето, нещо не съм доразбрала :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Февруари 23, 2010, 12:08:21 pm »
В момента я оперират, не е болна. Чрез нея изживявам текущата опозиция на Плутон към Луна в 8 дом. Би могло да ми се случи и на мен, при други обстоятелства... Имаше и показатели в солара за това, но всичко отнесе котката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #107 -: Февруари 23, 2010, 12:54:23 pm »
Лили, сигурно ти е било много трудно да вземеш такова решение, но не се измъчвай. Това е по-добрия вариант, отколкото да се сдобиеш с още 4-5 котки и това да те натоварва и ограничава ежедневно. Би могла да помислиш и за другите женски котки (ако имаш такива) и предприемеш действия преди ситуацията да се усложни допълнително.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Февруари 23, 2010, 01:03:56 pm »
Вече я прибрах у дома, операцията е минала успешно.
Според ветеринарния лекар, който я оперира, е било за добро, защото матката тръгнала да се изражда. А това впоследствие води или до силно възпаление, или до тумор. А можеше да получи усложнения и по време на второто раждане, дори с летален изход.  Да, трудно взех това решение, все едно аз трябваше да правя аборт. :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Февруари 23, 2010, 03:15:25 pm »
Да обобщя дотук какво ми е донесъл транзитът на Юпитер в съвпад с Марс на ИЦ:

Развали се най-използваната домакинска техника - готварската печка, пералнята и прахосмукачката. Няма нужда от ремонт, а направо от замяна. На готварската печка се напука покритието върху риотаните, на пералнята се развали програматорът, прахосмукачката работи, но едва засмуква.

Операция на домашен любимец с цел предотврятеване на по-нататъшни усложнения след бременността, а в крайна сметка и на по-нататъшните възможности за репродукция.  :(
В момента излиза от упойка, сега й е най-тежко, докато се освести. Елективната карта, която направих предварително за операцията, работи. Дори знаех кога има вероятност да тръгне да се свестява, макар че според ветеринаря щяла да се събуди чак привечер.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #110 -: Февруари 23, 2010, 04:02:07 pm »
Ох, Лили, не е смешно, но се сещам за моя котарак, като се събужда след упойка. Милия, върти се в кръг и се клатушка като пиянде. А понеже зениците му още трудно фокусират, се плаши от всеки опит да го гушнеш и успокош. За негова безопасност го прибирам в чантата му, за да не се нарани, докато се освести.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #111 -: Ноември 19, 2010, 04:10:13 am »
Честит директен Юпитер в Риби. Хайде всеки да си напише какво му донесе завръщането на Юпитер в Риби - някакви недовършени дела?

На мен ми донесе нова връзка по любов - господарят на асц. Юпитер се върна в знака на Меркурий и Венера (или У1 се запъти към У5,7,9). И това се случи в 3-ти дом - запознанство по време на семинар.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #112 -: Ноември 19, 2010, 04:33:58 am »
Честит директен Юпитер в Риби. Хайде всеки да си напише какво му донесе завръщането на Юпитер в Риби - някакви недовършени дела?

На мен нищо не ми донесе в 9-ти. съвпадна с наталната ми Луна, мина през МЦ...НИЩО.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #113 -: Ноември 19, 2010, 05:01:36 am »

На мен нищо не ми донесе в 9-ти. съвпадна с наталната ми Луна, мина през МЦ...НИЩО.

Ти си щастлива.... ;D ;D , на мен ми донесе много неща..., но искам да отива в овен и да ми завърти една позичка 120* към наталния мерк..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #114 -: Ноември 19, 2010, 05:10:19 am »

И аз го чакам да влезе в овен, че ми отесня аквариума вече  :angry:
Във тия рибни води все  се давя
Искам вече да е огън  :(
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

nerealna

« Отговор #115 -: Ноември 19, 2010, 05:16:41 am »
все чакате нещо да се случи , а докато чакате живота си минава покрай вас  :blink:
..,не че и аз не съм така понякога ...но като се замисля живота  не е толкова дълъг, че да си губим времето с чакане. старая се да живея в настоящето, а не в бъдещето, което го няма-живота е тук и сега.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #116 -: Ноември 19, 2010, 05:21:34 am »
оплаквате се когато е добре, а когато отиде в земя или въздух ще ругаете насън ;D

А не - и в земя  си е добре, може да понатрупа даже и малко ( квото си избереш за ценности  ;))
щото в тая вода всичко потъна надълбоко ;D (някои казват, че било от кризата, ама аз невервам :P)
Аз обаче чакам пожара, който ще разгори като види слънцето ми ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #117 -: Ноември 19, 2010, 05:23:57 am »
все чакате нещо да се случи , а докато чакате живота си минава покрай вас  :blink:
..,не че и аз не съм така понякога ...но като се замисля живота  не е толкова дълъг, че да си губим времето с чакане. старая се да живея в настоящето, а не в бъдещето, което го няма-живота е тук и сега.

Че на мен всички хубави неща ми се случиха, докато чаках нещо друго ;) ;D

*

nerealna

« Отговор #118 -: Ноември 19, 2010, 05:25:15 am »

успя ли да им се насладииш или чакането ти отвличаше вниманието от тях  ;D

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #119 -: Ноември 19, 2010, 05:30:50 am »

успя ли да им се насладииш или чакането ти отвличаше вниманието от тях  ;D

От перона има много по добра видимост :P
От влака картините се размазват :blink: