Освен това и Марая и Вещичка не са с по едно дете, за да си мислят, че то им е гений. Могат да сравняват и да преценяват.
това, че оценяваш възможностите на едно дете, не ти замазва очите за да го видиш що за говедо може да бъде като реши

синът има способността да сънува бъдещата реалност 1:1 и на другия ден да се случва или пък получава дежавута постоянно малко преди да се случи каквото и да било. колкото и да го насърчавам обаче, оно си рупа ли, рупа... дай му компютри, манджа и пари и му гледай сеира - пълен материалист до мозъка на костите си. Слънце в теле и Мерк в теле /любимият ми Мерк :angry: / и асцедент скорпи + Плутон в скорпи в 1 дом. идиговата му аура я виждам обикновено и съм разговаряла с духа му в една медитация и на въпроса ми защо е тук на тази планета отговорът беше: за да ти помагам!... ама все тая де

ако под помагане се има в предвид трошене на нерви - мнооо добре се справя със задачата си детето

щерката аурата и е кристална /с цветовете на дъгата/ и също като Марая има съвпад на Плутон с МС, но на детето Плутоня е в скорпи и може и да бъде много по-голямо диване от Марая... и като прибавим, че Слънцето и е в точно опозе на мойто... може да се каже, че живея на бойно поле с две такива деца

при нея обаче е много силно застъпен хуманизма и любовта към добичетата и природата... та това е де...
не виждам причина за хвалба с такива деца. деца като всички останали са.
докато не открият самите те собствените си възможности и не започнат да ги използват, при тях може да се говори само за потенциал и нищо друго!!! всичко друго ще са празни приказки

а моите все още нищо не са открили и дори и да са открили върха на айсберга - нищо не е
осъзнато.