Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847360 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #3580 -: Април 26, 2010, 12:13:45 am »
Лека и от мен...
Разболявам се, болят ме всички стави, кашлям, кихам, скоро ще тръгнат и сополи  :(...
Транзитът на Марс към Сатурн взе, че проработи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #3581 -: Април 26, 2010, 12:52:31 am »
Аз тъкмо свърших с вечерята  и идвам да ви видя, а вие всички сте си легнали  :-[.

Хело, едно дете с конкретни възможности винаги се откроява. А майката първа вижда в детето си тези заложби.
Марая и Вещичка щом се занимават с астрология значи имат и добра интуиция, така че не ги подценявай - видели са каквото е трябвало да видят. Освен това и Марая и Вещичка не са с по едно дете, за да си мислят, че то им е гений. Могат да сравняват и да преценяват.

« Отговор #3582 -: Април 26, 2010, 05:23:30 am »
Марая дъщерите ти са много хубави!Да са ти живи и здрави винаги да сте стлотени като семейство и да се подкрепяте!
Докато дишаш...надявай се!

*

tool

« Отговор #3583 -: Април 26, 2010, 06:41:06 am »
ее, жалко ..  изпуснала съм кристалчето ..  :( 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3584 -: Април 26, 2010, 10:50:33 am »
Аз тъкмо свърших с вечерята  и идвам да ви видя, а вие всички сте си легнали  :-[.

Хело, едно дете с конкретни възможности винаги се откроява. А майката първа вижда в детето си тези заложби.
Марая и Вещичка щом се занимават с астрология значи имат и добра интуиция, така че не ги подценявай - видели са каквото е трябвало да видят. Освен това и Марая и Вещичка не са с по едно дете, за да си мислят, че то им е гений. Могат да сравняват и да преценяват.

точно! много точно!
имам и индиго- 91г. и кристал 2000г.
много общи черти , доста разлики ,но страхотно допълване....индигото ми описа една жепейска гара един месец преди да я види в реалността. каза ми къде точно е чешмата. настръхвам ,като пиша...след време минавайки от там , тя извика със заповеден тон- Спри! и ми каза къде какво има...беше кофти преживяване- страшничко. анализирам ,анализирам ,ама все тая....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3585 -: Април 26, 2010, 10:53:28 am »
Марая дъщерите ти са много хубави!Да са ти живи и здрави винаги да сте стлотени като семейство и да се подкрепяте!

мерси! от твойте уста в божийте уши! :blink:

ее, жалко ..  изпуснала съм кристалчето ..  :( 

като си на линия ,пак ще кача... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3586 -: Април 26, 2010, 11:36:01 am »
Освен това и Марая и Вещичка не са с по едно дете, за да си мислят, че то им е гений. Могат да сравняват и да преценяват.

това, че оценяваш възможностите на едно дете, не ти замазва очите за да го видиш що за говедо може да бъде като реши  ;)  синът има способността да сънува бъдещата реалност 1:1 и на другия ден да се случва или пък получава дежавута постоянно малко преди да се случи каквото и да било. колкото и да го насърчавам обаче, оно си рупа ли, рупа... дай му компютри, манджа и пари и му гледай сеира - пълен материалист до мозъка на костите си. Слънце в теле и Мерк в теле /любимият ми Мерк  :angry: / и асцедент скорпи + Плутон в скорпи  в 1 дом. идиговата му аура я виждам обикновено и съм разговаряла с духа му в една медитация и на въпроса ми защо е тук на тази планета отговорът беше: за да ти помагам!... ама все тая де  ;)  ако под помагане се има в предвид трошене на нерви - мнооо добре се справя със задачата си детето  ;D ;D ;D

щерката аурата и е кристална /с цветовете на дъгата/ и също като Марая има съвпад на Плутон с МС, но на детето Плутоня е в скорпи и може и да бъде много по-голямо диване от Марая... и като прибавим, че Слънцето и е в точно опозе на мойто... може да се каже, че живея на бойно поле с две такива деца  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  при нея обаче е много силно застъпен хуманизма и любовта към добичетата и природата... та това е де...

не виждам причина за хвалба с такива деца. деца като всички останали са. докато не открият самите те собствените си възможности и не започнат да ги използват, при тях може да се говори само за потенциал и нищо друго!!! всичко друго ще са празни приказки  ;)  а моите все още нищо не са открили и дори и да са открили върха на айсберга - нищо не е осъзнато.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3587 -: Април 26, 2010, 11:46:18 am »
Вещичка, напълно съм съгласна с теб. Даже има една закономерност-обикновено заложбите са придружени със сериозни недостатъци, които трябва да бъдат преодолени, за да се разгърне детето.
п.п.Личен опит с трудно дете.

за недостатъците имам чувството, че са задължителни  :-X  и когато всички около теб поощряват нормалните им според тях действия и те се вземат на сериозно вече... а мен не ме слушат кво им говоря... но това си е техният живот и те самите трябва да се справят с него. в крайна сметка моите са достатъчно големи за да се движат сами в пътя. когато и ако пожелаят помощ - аз съм им насреща. просто нищо нищо насилствено нямам намерение да правя, защото за мен това е насилие над личността  ;) ...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #3588 -: Април 26, 2010, 11:52:31 am »
Моля Ви прехвърлете си постовете относно тези деца в нова тема...
ще се затрият тук , а са много полезни....

*

Asol

• 4140
« Отговор #3589 -: Април 26, 2010, 06:43:06 pm »
Гледате ли благотворителния концерт за Гого от Тоника ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3590 -: Април 26, 2010, 10:30:33 pm »
Шести от седми дом, както и десети от седми дом. Производните домове.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3591 -: Април 26, 2010, 10:40:54 pm »
Моят ще произвежда алкохол или дрога - по Марс в Риби и нептунов знак на ИЦ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3592 -: Април 26, 2010, 10:43:31 pm »
Или ще е рибарин,ще произвежда малки рибчета-сперматозоидчета  :57: :57: :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3593 -: Април 26, 2010, 10:45:50 pm »
Ша си фърля хайвера налево и надесно  :96: :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3594 -: Април 26, 2010, 10:47:26 pm »
Що бе може да е просто спермодарител по болниците,да служи на човечеството по този начин от акт на Нептуново състрадание  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3595 -: Април 26, 2010, 10:48:32 pm »
Абе Нухеееее, как не се сетих аз!
Може би това ще е президентът на Световната спермодаряваща банка, а? Как мислиш? Нали за президентска съпруга ме гласят.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3596 -: Април 26, 2010, 10:49:21 pm »
Що бе може да е просто спермодарител по болниците,да служи на човечеството по този начин от акт на Нептуново състрадание  ;D

Хахаха, изпреварил си ме, докато го напиша.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3597 -: Април 26, 2010, 10:57:14 pm »

Може би това ще е президентът на Световната спермодаряваща банка, а?

Абе с тоя Юпитер/К7 в Телец като нищо ще е президент,че и на банка,просто ся загряхме на каква  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3598 -: Април 26, 2010, 10:58:26 pm »
Или ще е рибарин,ще произвежда малки рибчета-сперматозоидчета  :57: :57: :57:

качествен е хайвера на рибите , да му таковаш таковата ;D , на световно ниво го оценяват!
ВУТЕ  е като гръмнат и наЙШ ли Ко ми вика....:
"ГЛЕДАЙ ХЕМОРОИДИТЕ!" , Викам що бе Вуте....,а той..
"НЕМА ЛИ ДА ЗАБЪРША НЕКОЯ ОСТАРЯЛА МИСКА?! :-\ :rolleyes:"!
умирам от смях....
ДА ЖИВЕЯТ РИБЕТАТА И ДА СИ МЕТКАТ ХАЙВЕРА... ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #3599 -: Април 26, 2010, 11:12:10 pm »
Шести от седми дом, както и десети от седми дом. Производните домове.  :blink:

Упс, аз нали съм от начинаещите и не знам дали правилно разбрах  ;D ;D ;D
Как така 6 от 7 дом? Планетите и знаците ли гледаме  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Извинявам се, че така питам, но..  :-\