Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846183 Прегледи
*

Divna

Re:Говорилня 2
« Отговор #3780 -: Май 04, 2010, 05:28:50 am »
Най-вероятно е имал стелиум в 6 дом  ;) - обичал е животните.
Но има нещо много интересно. Котките са симпатични животинки, пухкави, гальовни ... но и лицемерни. Те са привързани много повече към дома, в който живеят, а не към стопанина си, към човека, който полага грижи за тях. В психологията се казва, че хората, които обичат котките биват лесна "плячка" за лицемерите. Те много лесно могат да бъдат измамени.

« Отговор #3781 -: Май 04, 2010, 06:12:47 am »
Най-вероятно е имал стелиум в 6 дом  ;) - обичал е животните.
В психологията се казва, че хората, които обичат котките биват лесна "плячка" за лицемерите. Те много лесно могат да бъдат измамени.

брей, а  аз се чудех що органически не понасям котки, пък те все ми се лепят навън и ми се търкат в краката, и после като беше жив кокера лудваше като ме надуши,ма то плуто да стане плячка, да бе да
само ако иска и част от играта, губиш битка ,печелиш войната :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #3782 -: Май 04, 2010, 06:41:03 am »
вчера дъщеря ми имаше рожден ден ,стана на 22  ;D

странни случки ми се случват преди него, в два поредни дни си намирам по 27 четирилистни детелини на едно и също място,
което емоционално е свързано със събирането на приятели там и много положителни емоции и в една малка наглед туфичка от детелинки ги намерих,без да търся ,първо мернах в движение една,наведох се откъснах я и се почна и още и още,като стигах до 27 и повече не намирам, на следващият ден проверка пак на същото място и повторно намирам 27 четирилистни детелини и 5 петлистни и повече няма,ма нали съм дива и щастлива, отивам и на третият ден намерих си 16 четирилистни детелини и 2 петлистни, пак на същото място, ма прерових всичко  наоколо по полянката нито една,само там си намирам на това място, а кажете вие що за знаци ми пращат , или ще дойдат едни спретнати хора в бели престилки и ша ма вземат, да ме вътворят на топло и на държавна храна, ако продължавам така :rolleyes:

преди няколко години така бях ушила икона-гоблен с Иван Рилски и цялото семейство отиваме до Рилският манастир за да го осветим преди да го сложа в рамка, и след това на една полянка,пак така в една туфичка си намерих 42 четирилистни детелини и точно на 42 години,три дни преди рожденият ден ми се случи коренна промяна в живота,която ми донесе много щастие и позитивна енергия за около 2 години ;D

на ретро мерк не мога да мисля и вчера ми се затри цялата астро база данни в зета, синът ми нещо преинсталирал, днес ще се опита да я възтанови ;D

хубав и усмихнат ден ви желая  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #3783 -: Май 04, 2010, 06:53:22 am »
....
хубав и усмихнат ден ви желая  ;D

Да ти е жива, здрава и да си много горда и щастлива с нея  :blink:

Благодаря за усмихнатия коментар и пожеланията :wub: - първото нещо, което чета днес в нета, освен че изтеглих карта за деня - Асо пентакли.
« Последна редакция: Май 04, 2010, 06:57:40 am от Asol »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3784 -: Май 04, 2010, 07:04:53 am »

Много здраве, любов и късмет за детето! Да е радост за очите на мама!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3785 -: Май 04, 2010, 07:11:25 am »
честита ти рожденичка, Стреличке! много, много, много да те радва и да се гордееш с нея!  :tauruss: :49: :58:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3786 -: Май 04, 2010, 07:16:26 am »
абеее някой от вас правил ли е франзели  :-\  и ако е правил как ги е правил?

правят ми се франзели и ми се ядат франзели  ;D  обаче намирам мноо сложни описания на направата бре - то луда работа.... отврат... че затова питам дали някой има опит  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3787 -: Май 04, 2010, 10:28:02 am »
Kотка се опитва да спаси другарчето си..е затова ги обичам тия животни.. :'(

Вижън защо ме разстройваш така...и аз много ги обичам.

Колкото до това, че котките се привързват само към дома абсолютно не е вярно, всеизвестно твърдение е, но аз съм установила, че те дори много са близки със стопаните си. В контакта ми с тях съм срещала доказателства.

Иначе това не го знаех, че такива хора стават жертва на лицемери...значи аз обичам котките много, но пък лицемерите трудно се уреждат с шанс при мен, може някога да ги допускам, но не и защото не ги виждам какви са и после естествено настъпва чистка и не остава място за тях. Така, че не съм убедена, но мисля, че понякога дори психологията греши със смятаните за общовалидни постулати.   

СТРЕЛИЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЯТА ДЪЩЕРЯ! ДА Е ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА! 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3788 -: Май 04, 2010, 10:43:40 am »
Иначе това не го знаех, че такива хора стават жертва на лицемери...значи аз обичам котките много, но пък лицемерите трудно се уреждат с шанс при мен, може някога да ги допускам, но не и защото не ги виждам какви са и после естествено настъпва чистка и не остава място за тях. Така, че не съм убедена, но мисля, че понякога дори психологията греши със смятаните за общовалидни постулати.   

Мдаа, според поппсихологията любителите на кучета имат властови комплекси и считат, че не заслужават да получат "човешка" любов, а любителите на гълъби са миролюбиви, педантични и кротки загубеняци. Подобни твърдения се основават на собствената представа на автора за връзката със съответния любимец и на мнението му за "характера" на животното през аршина на човешкото поведение. И обикновено са си чиста проба кухи клишета. Например "символът на мира" - гълъбът е в действителност един от най-войнствените представители на птичия свят, а битките между мъжките често завършват със смърт.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3789 -: Май 04, 2010, 10:58:13 am »
   Обичам и кучета и котки. Всяко животно си има индивидуалност. Но има един стар тест, дано правилно да съм го запомнила: Ако на улицата видиш изхвърлени малки куче и коте, а не можеш двете едновременно да спасиш, а само едното, кое би избрала? Та така казват - ако избереш кучето - значи имаш нужда да обичаш, а ако избереш котето, значи да те обичат....Аз бих избрала кучето, макар че обичам повече котките, но котката ще оцелее, докато кучето не...

*

Divna

« Отговор #3790 -: Май 04, 2010, 12:39:12 pm »
Аз съм на принципа, че всяко нещо, което носи душа трябва да бъде обичано.
И още нещо за котките: http://www.cross-bg.net//lyubopitni-novini/1100193

*

Divna

« Отговор #3791 -: Май 04, 2010, 12:41:06 pm »
Да ти е жива и здрава дъщерята Стреличка!

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3792 -: Май 04, 2010, 12:54:57 pm »
Стреличка, да ти е жива и здрава дъщерята!  :kissd:

*

Nebesna

« Отговор #3793 -: Май 04, 2010, 01:08:37 pm »
Поздрав на рожденичката и на теб, че си я родила и отгледала.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3794 -: Май 04, 2010, 01:22:30 pm »
Стреличке, честито и на двете ви.  :blink:

« Отговор #3795 -: Май 04, 2010, 01:46:31 pm »

Честито и от мен. Да ти е жива и здрава и винаги да ти носи радост!

*

Uran

• 6041
« Отговор #3796 -: Май 04, 2010, 01:47:02 pm »
ЧРД стреличке!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3797 -: Май 04, 2010, 05:06:31 pm »
 Стреличка+ дъщеря

да сте много живи и здрави
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #3798 -: Май 04, 2010, 06:57:43 pm »
много мило,благодаря Ви от сърце  :blink: трогнахте ме  ;D

да сте живи и здрави и вие за да се зареждаме взаимно с позитивна енергия и да си споделяме все хубави неща  :P

« Отговор #3799 -: Май 04, 2010, 07:07:25 pm »

Мдаа, според поппсихологията любителите на кучета имат властови комплекси и считат, че не заслужават да получат "човешка" любов,

това го е измислил некой психо-лог ,де не е помирисвал куче,камо ли да го гледа, защото истината е гледала съм две и женско и мъжко, общо за 16 годишен опит иде реч, кучето властва над стопанина
дори и да не ти се разхожда , си без право на избор 2-3 пъти на ден до като не издуши всички ъгли и дървета, той определя, а стопанина просто си го обича,каква власт,чиста военна служба,сутрин по часовник ти скимти да ставаш и тръгваш,иначе бършеш... ;) :P ;D