вчера дъщеря ми имаше рожден ден ,стана на 22

странни случки ми се случват преди него, в два поредни дни си намирам по 27 четирилистни детелини на едно и също място,
което емоционално е свързано със събирането на приятели там и много положителни емоции и в една малка наглед туфичка от детелинки ги намерих,без да търся ,първо мернах в движение една,наведох се откъснах я и се почна и още и още,като стигах до 27 и повече не намирам, на следващият ден проверка пак на същото място и повторно намирам 27 четирилистни детелини и 5 петлистни и повече няма,ма нали съм дива и щастлива, отивам и на третият ден намерих си 16 четирилистни детелини и 2 петлистни, пак на същото място, ма прерових всичко наоколо по полянката нито една,само там си намирам на това място, а кажете вие що за знаци ми пращат , или ще дойдат едни спретнати хора в бели престилки и ша ма вземат, да ме вътворят на топло и на държавна храна, ако продължавам така :rolleyes:
преди няколко години така бях ушила икона-гоблен с Иван Рилски и цялото семейство отиваме до Рилският манастир за да го осветим преди да го сложа в рамка, и след това на една полянка,пак така в една туфичка си намерих 42 четирилистни детелини и точно на 42 години,три дни преди рожденият ден ми се случи коренна промяна в живота,която ми донесе много щастие и позитивна енергия за около 2 години

на ретро мерк не мога да мисля и вчера ми се затри цялата астро база данни в зета, синът ми нещо преинсталирал, днес ще се опита да я възтанови

хубав и усмихнат ден ви желая