Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847625 Прегледи
*

missKapriz

Re:Говорилня 2
« Отговор #4080 -: Май 09, 2010, 11:45:25 am »
Не,Аурора,не съм :((( До вчера нямах проблеми

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4081 -: Май 09, 2010, 11:46:42 am »
  Малиии, Сънрейн кво сладко котенце, да го грабнеш  да го нагушкаш  :kissd:

Налиии, какво е мъничко ама се катери, драпа нагоре, всяко мускулче му се опънало, котките са много жилави.  :blink:

« Последна редакция: Май 09, 2010, 11:51:46 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4082 -: Май 09, 2010, 11:50:18 am »
missKapriz, пробвай да напишеш тук символа на емотиконката, даден под всяка емотиконка или пък да ги слагаш като изображение от външен източник

*

Инти

• 2068
« Отговор #4083 -: Май 09, 2010, 11:51:05 am »
Благодаря ви, момичета, за милите думи, и се извинявам, ако постът ми е прозвучал като търсещ внимание. Просто ми се иска да успея да нацеля верен тон и съдържание, с които моето участие тук да не е само приятно за мен, но и конструктивно за общността по някакъв скромен начин.

Много хубава темата за сватбите :) И аз помагам за няколко сватби тази пролет, на мои приятели, не със синистрии, а с другия занаят, който развивам последните години - шиене. Хубаво е, че хората се обичат и са готови да градят заедно пътя. Макар при мен нещата да са далеч от подобно развитие, ме прави щастлива, когато успея да допринеса с малко радост за нещо в тържеството за сватбата им :) Сестра ми беше на моминско парти снощи, за което правя шаферските рокли, те са по-млади от мен, и главите им са тотално завъртяни от сватбените еуфории :)

Здравей, Белика!

Виждам, че имаш добре поставен Меркурий, но явно и някоя от колективните планети ти е силна или знак, защото имаш колективно мислене ;)

*

missKapriz

« Отговор #4084 -: Май 09, 2010, 11:59:09 am »
missKapriz, пробвай да напишеш тук символа на емотиконката, даден под всяка емотиконка или пък да ги слагаш като изображение от външен източник
(headbang) Става ли....
п.п.Не става

*

Asol

• 4140
« Отговор #4085 -: Май 09, 2010, 01:19:09 pm »
(headbang) Става ли....
п.п.Не става
С имейдж тага - това което си искала да пуснеш.

*

Divna

« Отговор #4086 -: Май 09, 2010, 01:57:58 pm »
Имате ли идея кога се прави релокализация на радикса?
От известно време се опитвам да тълкувам релокализираната си карта. То е ясно, че аспектите заложени по натал си остават същите, с изключение на планетите към главните оси, тъй като домовете се променят.
Вече получих няколко коментара единият от който е, че трябва сама да си наблюдавам радикса и да установя дали работи. Този отговор обаче не ме задолволява. Щом съществува тази опция значи не е излишна и има своето логично обеснение. 
Ще се радвам за вашия коментар.

*

Nebesna

« Отговор #4087 -: Май 09, 2010, 02:03:00 pm »
Имате ли идея кога се прави релокализация на радикса?
От известно време се опитвам да тълкувам релокализираната си карта. То е ясно, че аспектите заложени по натал си остават същите, с изключение на планетите към главните оси, тъй като домовете се променят.
Вече получих няколко коментара единият от който е, че трябва сама да си наблюдавам радикса и да установя дали работи. Този отговор обаче не ме задолволява. Щом съществува тази опция значи не е излишна и има своето логично обеснение. 
Ще се радвам за вашия коментар.

Струва ми се, че вече си се интегрирала в тамошната общност и за теб слънцето вече изгрява на тези географски координати. Така, че релокацията е добре да бъде направена.

Някои хора, обаче са на мнение, че наталната карта работи навсякъде, в т.ч. такива, които отдавна живеят в чужбина и се занимават с астрология, отричат релокацията.

« Отговор #4088 -: Май 09, 2010, 02:13:32 pm »
В Janus  я има автоматично. Аз съм работила с няколко карти на хора, които живеят в чужбина от 10-тина години и им ползвам тукашните карти. Друго нещо, което съм виждала, че върши работа - сменяш града към момента на раждане  ;D. Луната доста се поразмества заедно с осите  ;) :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #4089 -: Май 09, 2010, 02:21:00 pm »
Благодаря ти Небесна!

Наблюдавам и двете карти (наталната и релокализираната) и виждам логика и в едната и в другата. Но ясно е, че не мога за всяко нещо да гледам и двете. Следя транзитите, опитвам се да следя и прогресиите (въпреки, че е доста трудно с релокализираната карта). Мисля, че не съм достатъчно обективна когато става въпрос за моята си карта.
Истина е, че много от астролозите не броят тази опция. Но според мен те го правят защото всеки е свикнал с радикса, а е нормално след смяна на местоживеене тотално да ти се промени живота. Има тънкости, които не се отчитат, като например конкретни географски условия могат да изострят някакъв вид заболяване. В родината си може да си професионално издигнат, след промяна на местоживеене обаче може да е обратното. В радикса може да са явни финансовите ти проблеми, а в релокализираната карта да се вижда, че нямаш вече тези проблеми тъй като стандарта на живота ти вече е променен.  Не желая да бъда критична, но при смяна на домовете се променят много неща - бих казала цялата карта.

« Отговор #4090 -: Май 09, 2010, 02:44:17 pm »
Дивна, а смяташ ли, че с релокирана карта и новият ти АС хората започват да те възприемат според него? :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #4091 -: Май 09, 2010, 02:50:27 pm »
(headbang) Става ли....
п.п.Не става
С имейдж тага - това което си искала да пуснеш.

Всичко  се оправи :88:Мерси,момичета    

*

Divna

« Отговор #4092 -: Май 09, 2010, 02:55:28 pm »
Новият ми Ац. е Лъв. Не знам хората как ме възприемат, но е ясно, че съм по-борбенна.

Бих искала да сложа картите, за да се види ясно промяната, но не става, има някакви проблеми.

« Отговор #4093 -: Май 09, 2010, 03:06:57 pm »
Сега малко си поиграх с релокацията и установих, че най-много ми харесва релокирана карта с място Лос Анджелис  ;D Там може да се цаня и за гуру  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4094 -: Май 09, 2010, 03:12:49 pm »
Сега малко си поиграх с релокацията и установих, че най-много ми харесва релокирана карта с място Лос Анджелис  ;D Там може да се цаня и за гуру  ;D

хахахааа Аурорче бе, тя мойта си е такава и във Варна /с леки несъществени промени/ па още не съм се цанила за гуру никъде  :57: :57: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Инти

• 2068
« Отговор #4095 -: Май 09, 2010, 03:13:37 pm »

Мииии, като гледам този съвпад на Слънце и Уран в седми дом, да не се омъжиш ненадейно ,пияна в някоя стъкмена лас вегас църквичка, и после да се разведеш след изтрезняване . :P

« Отговор #4096 -: Май 09, 2010, 03:19:21 pm »
Е, с АС Риби ще трябва да проявя и прилягащата артистичност  ;D

*

Divna

« Отговор #4097 -: Май 09, 2010, 03:20:02 pm »

Мииии, като гледам този съвпад на Слънце и Уран в седми дом, да не се омъжиш ненадейно ,пияна в някоя стъкмена лас вегас църквичка, и после да се разведеш след изтрезняване . :P

Ако го направи до 24 часа даже няма и да го таксуват  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4098 -: Май 09, 2010, 03:23:48 pm »
Малее, приятелката ми е родила тази сутрин. Не стига, че Теленце, ами и асц е такъв, а какъв стелиум има това дете в 11 дом, направо нямам думи. Всичките планети в Риби и Нептун вътре там...  :blink: Със сигурност ще бъде специално момченце! Много се развълнувах.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #4099 -: Май 09, 2010, 03:24:12 pm »
Е, с АС Риби ще трябва да проявя и прилягащата артистичност  ;D

Аурора печалби не се виждат от артистичност. Няма аспекти м/у У2 и У5.
Ама нищо де, то това да ти е проблема  ;).