Благодаря ти Небесна!
Наблюдавам и двете карти (наталната и релокализираната) и виждам логика и в едната и в другата. Но ясно е, че не мога за всяко нещо да гледам и двете. Следя транзитите, опитвам се да следя и прогресиите (въпреки, че е доста трудно с релокализираната карта). Мисля, че не съм достатъчно обективна когато става въпрос за моята си карта.
Истина е, че много от астролозите не броят тази опция. Но според мен те го правят защото всеки е свикнал с радикса, а е нормално след смяна на местоживеене тотално да ти се промени живота. Има тънкости, които не се отчитат, като например конкретни географски условия могат да изострят някакъв вид заболяване. В родината си може да си професионално издигнат, след промяна на местоживеене обаче може да е обратното. В радикса може да са явни финансовите ти проблеми, а в релокализираната карта да се вижда, че нямаш вече тези проблеми тъй като стандарта на живота ти вече е променен. Не желая да бъда критична, но при смяна на домовете се променят много неща - бих казала цялата карта.