Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843877 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #6080 -: Май 28, 2010, 03:26:57 pm »
и ся кво - Уран влезе в овен и ся гърми навън като замаяно и слънце пече  ;D ;D ;D  кой знае каква градушка ще прасне след малко  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6081 -: Май 28, 2010, 03:27:51 pm »
Прегърмява и се заоблачи, но още не е заваляло.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6082 -: Май 28, 2010, 03:31:05 pm »
Ааааа,сакън,плю,ква градушка,бе...само туй остана :angry: Веще,ще те държа отговорна,ако тресне градушка,да знайш
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6083 -: Май 28, 2010, 03:41:56 pm »
Заваля градушка, но за кратко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6084 -: Май 28, 2010, 03:43:13 pm »
Ъ, при мен нямаше такова нещо....обаче, тъпичката кучка Джулая се скри в тоалетната от страх и трепери-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6085 -: Май 28, 2010, 03:58:18 pm »
При нас е по-различно времето, по-близо съм до морето.
А гларусите нощем не ми дават мира с крясъците си, отсреща има много покриви и там живеят... Снасят ли сега, какво ли, но много шум вдигат.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #6086 -: Май 28, 2010, 05:59:26 pm »
Тази сутрин сънувах, че съм ученичка в училище. Седя в стаята и до мен още няколко млади и хубави, също като мен, момичета. Докато имахме час виждах през прозореца абитуриентите отвън. На нас ни оставаше още една година преди да завършим. Хем млади, хем животът е пред нас и имаме още много години в младост и борба за успех.

Когато се събудих си мислех, че вече съм на 26 години.  :( Аз завърших училище на 17, защото съм тръгнала на 6 години и по наше време завършмвахме след 11-ти клас. И си мислех, че след 1 година ще са минали 10  години, откакто съм завършила училище. Първо - вече съм стара.  :( Второ, не съм изпълнила това, което планирах да изпълня, когато бях в училище и сега на стари години съм се наела да наваксам пропуснатото.

Иначе аз имам такова чувство още откакто съм ученичка - че годините минават, пък аз не изпълнявам това, което трябва!!! Мисля, че имам това чувство още от 16-годишна. Обаче след 20-те си мислех, че все има време. Но сега съм малко дърта, а на тези години можех да постигна повече от целите си!

Някой друг от вас да има такова чувство?  :(

Между другото, на рожденния ми ден ми се падна едно късметче - от онези завити листчета, които дават с кафето, та там ми се падна "Хубавото на младостта са не глупостите, които можем да извършим, че все още можем да поправим грешките си". Нещо такова.

В този смисъл - още съм млада и мога да наваксам пропуснатото. Обаче и вече не съм много млада, а за тези 9 години можеше да постигна някои от целите си. Ама всеки си има съдба.

От друга страна, в последните две години съм много по-щастлива, отколкото когато бях ученичка и студентка. Може би причината е в Сатурн в 1-ви дом, който в ранни години дава неудовлетвореност, а в по-късни вече е по-добре.

Сега съм много по-щастлива, но пък и годините минават, а за целите, които човек има трябва да се труди много, за да ги изпълни!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6087 -: Май 28, 2010, 06:00:47 pm »
При нас е по-различно времето, по-близо съм до морето.
А гларусите нощем не ми дават мира с крясъците си, отсреща има много покриви и там живеят... Снасят ли сега, какво ли, но много шум вдигат.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6088 -: Май 28, 2010, 06:04:29 pm »
А, благодаря, мил си както винаги.  ;D
Лошото е, че тапите вършат работа само през уикенда, през делника трябва да си чувам телефона, когато решат да ме събудят по някоя служебна задачка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6089 -: Май 28, 2010, 06:05:47 pm »
а за целите, които човек има трябва да се труди много, за да ги изпълни!

Целите които ни правят нещастни изискват доста труд, докато щастието нищо не изисква.  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #6090 -: Май 28, 2010, 06:15:45 pm »
Тази сутрин сънувах, че съм ученичка в училище. Седя в стаята и до мен още няколко млади и хубави, също като мен, момичета.

Хело?! Да те питам, нарцисизмът с коя планета го свързваш?

*

Helo

« Отговор #6091 -: Май 28, 2010, 06:21:08 pm »
Цитат
Някой друг от вас да има такова чувство?
Мисля, че адски добре те разбирам. Това чувство на нереализируемост, по-скоро на маниакално такова, често ме преследва.

Така си и мислех!

*

Helo

« Отговор #6092 -: Май 28, 2010, 06:23:08 pm »
Тази сутрин сънувах, че съм ученичка в училище. Седя в стаята и до мен още няколко млади и хубави, също като мен, момичета.

Хело?! Да те питам, нарцисизмът с коя планета го свързваш?

Юпитер не ми прави никакви лоши аспекти.  ;D

Има един тригон с моята Венера в Телец, но той се неутрализира от опозицията на Венера със Сатурн.

Юпитер в моята карта се неутрализира и от това, че той е в Козирог в секстил със Сатурн.

А и все пак Сатурн ми е в 1-ви дом, а Юпитер в 3-ти, което означава, че Сатурн е с по-силно влияние.

*

Helo

« Отговор #6093 -: Май 28, 2010, 06:25:37 pm »
Цитат
Някой друг от вас да има такова чувство?
Мисля, че адски добре те разбирам. Това чувство на нереализируемост, по-скоро на маниакално такова, често ме преследва.

Само, ако можеше някой да ми покаже правилния път ... към успеха!!!

А така седя и се лутам в неведение.

Ако можеше някой да ми покаже по кой път да поема, за да постигна най-бързо и с най-малко негативни чувства успех!!!  ;)

Но на този въпрос астрологията не може да ми отговори. Освен, ако не отида при някой астролог, който е и екстрасенс и не получи информация Отгоре, за да ми даде съвет!!!  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6094 -: Май 28, 2010, 06:33:51 pm »
Нарцисизма го свързвам със силно поставена Венера в ъглов дом, особено ако има съвпад със светило - Слънцето или Луната. Акцентирана Венера дава и суетност, но тя е далеч от нарцисизма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6095 -: Май 28, 2010, 06:34:48 pm »
Мисля, че имам това чувство още от 16-годишна. Обаче след 20-те си мислех, че все има време. Но сега съм малко дърта, а на тези години можех да постигна повече от целите си!

Някой друг от вас да има такова чувство?  :(

Az. :(
Нали подсмърчам тук във форума общо взето все на тази тема. Предполагам заради Сатурн, а и някои други фактори ще имам късна, но удовлетворителна реализация.

*

Helo

« Отговор #6096 -: Май 28, 2010, 06:39:24 pm »
Нарцисизма го свързвам със силно поставена Венера в ъглов дом, особено ако има съвпад със светило - Слънцето или Луната. Акцентирана Венера дава и суетност, но тя е далеч от нарцисизма.

Отговоарям на твоите условия за нарцисизъм, но опредлено го нямам. Дали да виня Сатурн за това? Или Плутон в съвпад с асцендента? Или Хирон в съвпад със Слънцето и СЛВ?

Моята Венера е силно поставена - на трон по знак и по дом, пък и управлява Слънцето и може би и асцендента.

Венера ми е в съвпад със Слънцето.

Обаче не съм суетна! Вече съм писала, че дори не се гримирам - освен пудра, пък и не се контя особено. Купувам си бижута, но още не съм сложила нито едно от тях.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6097 -: Май 28, 2010, 06:41:38 pm »
Май трябва да работим нещо, което зависи само от нас и е добре платен, разбира се.
Аз исках да стана например филмов режисьор, но животът ме отведе в друг бранш.
Трябва да се занимаваме с изкуство, това е май нашето призвание. Едва ли има други хора, които толкова дълбоко да чувстват изкуството и да го разбират.
Защо е множественото число в поста ти?

*

Helo

« Отговор #6098 -: Май 28, 2010, 06:43:17 pm »
Май трябва да работим нещо, което зависи само от нас и е добре платен, разбира се.
Аз исках да стана например филмов режисьор, но животът ме отведе в друг бранш.
Трябва да се занимаваме с изкуство, това е май нашето призвание. Едва ли има други хора, които толкова дълбоко да чувстват изкуството и да го разбират.

Аз нямам намерение да се занимавам с изкуство. А и от това като цяло не се печели много. Само, ако си филмов режисьор на запад и то на успешен филм. И някои други!

Защото и Hi май нещо такова се чудеше...Май спомена, че е телец

Телец съм, също като теб имам стелиум от три планети в Телец. Но нямам дарби в изкуството, пък и по-добре, защото, ако се бях заблудила да реша да работя нещо с това и да си развивам талантите, тук в България нямаше да мога да спечеля пари. Като цяло, с малки изключения, това е вятър-работа.

*

Nebesna

« Отговор #6099 -: Май 28, 2010, 06:49:10 pm »
Моята Венера е силно поставена - на трон по знак и по дом, пък и управлява Слънцето и може би и асцендента.

Венера ми е в съвпад със Слънцето. Обаче не съм суетна!
Вече съм писала, че дори не се гримирам - освен пудра, пък и не се контя особено.

Защото се мислиш за красива.