Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843886 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Говорилня 2
« Отговор #920 -: Февруари 07, 2010, 09:20:54 pm »
хоп ;D
утре  е понеделник и нещо не успях да си почина даже физически се чувствам доста изморена :(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #921 -: Февруари 07, 2010, 09:24:04 pm »
И аз това разправях на една приятелка преди малко.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #922 -: Февруари 07, 2010, 09:34:47 pm »
мхм  :rolleyes: има ли  нещо по звездите, което да  отговаря за флиртове в момента?
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 10:04:01 pm от Kaya »

*

abroad

« Отговор #923 -: Февруари 07, 2010, 09:42:20 pm »
а за мързел, паразитен и непресъхващ

*

Helo

« Отговор #924 -: Февруари 07, 2010, 09:50:28 pm »
В този форум има двама души, които по-често ме карат изведнъж да прихвам от смях, нещо неприсъщо за мен - това си ти и Хело.  :blink: Благодаря ви!  :72:   

Защо така!  :unsure: Аз казвам от време на време смешки, ама не чак толкова. Пък Кайли само се оплаква, нищо друго.  :rolleyes: Май ти харесва да четеш за нейното нещастие и това предизвиква бурен смях в теб.  ;D :-\ :rolleyes: :unsure: ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #925 -: Февруари 07, 2010, 09:51:05 pm »
На млади години много обичах кавгите и при тия твои вопли за нещо интересно непременно щех да раздухам некой скандал и да наливам масло в огъня, докато пламне целия форум.
Ма сега остарявам и ми минава ищаха даже за това.  :'(

Кайли, и аз съм ти фенка, ама и ти взе да забягваш доста често. :wub:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #926 -: Февруари 07, 2010, 09:57:56 pm »
В този форум има двама души, които по-често ме карат изведнъж да прихвам от смях, нещо неприсъщо за мен - това си ти и Хело.  :blink: Благодаря ви!  :72:  

Защо така!  :unsure: Аз казвам от време на време смешки, ама не чак толкова. Пък Кайли само се оплаква, нищо друго.  :rolleyes: Май ти харесва да четеш за нейното нещастие и това предизвиква бурен смях в теб.  ;D :-\ :rolleyes: :unsure: ;D ;D ;D

Хело, Кайли има толкова добро чувство за хумор, че дори и да не си напише името мога да я разпозная между доста хора. Превъзходно чувство за хумор, а не някакви кухи шегички, където да се чудя, къде точно трябва да се смея. В момента говоря по принцип,не визирам никого.
Преди няколко часа, когато пак бях тук и понаглеждах тук-таме, прочетох нещо от Марая. Сега не се сещам в коя тема точно беше. Възхитих се от нея, защото на моменти успява с малко думи да каже страшно много. Мислех още тогава да го напиша, но нещо ми отвлече вниманието и пропуснах. Ето сега го правя.
Аз съм на принципа, че хубавите неща винаги трябва да се казват на човека, а не да се премълчават.

PC: Само да добавя, че не съм седнала сега да правя характеристики. Хубави неща могат да се кажат за доста от съфорумците тук. Просто одеве влязох, прочетох на посоки нещо и за секунди ми направи страшно добро впечатление...
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 10:06:16 pm от Mia21 »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #927 -: Февруари 07, 2010, 10:04:05 pm »
Хело, ще ти обясня.  :blink: Обожавам чувството за хумор на Козирозите. Без да знам, че тя е, го разбрах още преди време по изказа й.
 Колкото до теб знаеш, че си ми слабост, защото Телците сте просто естествени и въобще сте всичко това, което ви прави Телци.  ;D
Не става дума за смешки и неща от този род, не си падам по подобни като в американските сериали се смеят отстрани да те подсетят и ти да го правиш или светва лампата в еди кое си предаване да ръкопляскаш. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #928 -: Февруари 07, 2010, 10:52:44 pm »
Хело, ще ти обясня.  :blink: Обожавам чувството за хумор на Козирозите.

Аз също, особено на Меркурий в Козирог - винаги ми създава добро настроение.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #929 -: Февруари 07, 2010, 11:14:32 pm »
а за мързел, паразитен и непресъхващ

едно сатурнче на светило ти стига- доста сваля енергията :lol:
 иначе лъвското дава мързел- ретро марса май добре влияе на ръмжене без да ти се става :P

*

supersonic

« Отговор #930 -: Февруари 08, 2010, 03:45:27 pm »
Явно някои хора като няма какво полезно да направят в една тема,но просто държат да получават внимание и да търсят изява на всяка цена,намират и съответните елементарни начини.

Но тук се обажда квадрата ми с Плутон,който просто ще ви каже да се е*те пичката лелина  :29:

Просто защото нямам намерение да задоволявам ничии нужди,още пък повече такива или онакива    :tongue2:

А според мен тук се обажда опозицията на тр Марс с Меркурий:

АСПЕКТИ НА МАРС С МЕРКУРИЙ - КВАДРАТ И ОПОЗИЦИЯ

Характеризират се с умствена възбуда, раздразнение, предизвикване на спорове, злословие, сарказъм и изблици на словесен гняв. Възможни са трудности в деловите връзки, разногласия. Не е подходящ момент за прокарване на лични идеи пред началници или подчинени. Разногласия по отношение на методите на работа. Съществува опасност от разстройство на храносмилането и инфекциозни заболявания. Енергията се разпилява и това се отразява зле и на сексуалния живот.

:72:

*

missKapriz

« Отговор #931 -: Февруари 08, 2010, 04:46:20 pm »
Цитат
Но тук се обажда квадрата ми с Плутон,който просто ще ви каже да се е*те пичката лелина  29
Този форум май е на доизживяване,щом доживяхме да прочетем това от Синухе.

Ако нямате какво умно да кажете що не си мълчите????
Явно първодомните слънца са заразно зло :angry:даващи измамно  усещане за пионерщина и уникалност!

Помня една поговорка от ученическите години-По-умния си замълчава!Или -Убий глупака с мълчание!-използвайте това вместо таз помия дето си я сипите на главите.
Ако седнем в селската кръчма можем там да чуем подобен цветущ речник-тука нЕма нужда!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #932 -: Февруари 08, 2010, 04:53:57 pm »

Остави го просто да преболедува... форума де, и да изхвърли натрупаните токсини. Не се случва нито за първи, нито за последен път.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #933 -: Февруари 08, 2010, 05:06:42 pm »
Преди няколко часа, когато пак бях тук и понаглеждах тук-таме, прочетох нещо от Марая. Сега не се сещам в коя тема точно беше. Възхитих се от нея, защото на моменти успява с малко думи да каже страшно много. Мислех още тогава да го напиша, но нещо ми отвлече вниманието и пропуснах. Ето сега го правя.
Аз съм на принципа, че хубавите неща винаги трябва да се казват на човека, а не да се премълчават.

PC: Само да добавя, че не съм седнала сега да правя характеристики. Хубави неща могат да се кажат за доста от съфорумците тук. Просто одеве влязох, прочетох на посоки нещо и за секунди ми направи страшно добро впечатление...

ии ,какво голкова е било?! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #934 -: Февруари 08, 2010, 05:19:20 pm »
Явно първодомните слънца са заразно зло :angry:даващи измамно  усещане за пионерщина и уникалност!

да попитам какво е общото м/у първодомните слънца и визирания пост?
или искаш да кажеш ,че СИНУХЕ е пионка или няма собственно мнение по темите и въпросите ,които се дискутират тук?
ако бъркам в разбраното ме поправи! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #935 -: Февруари 08, 2010, 05:21:30 pm »
Цитат
Но тук се обажда квадрата ми с Плутон,който просто ще ви каже да се е*те пичката лелина  29

Помня една поговорка от ученическите години-По-умния си замълчава!Или -Убий глупака с мълчание!-използвайте това вместо таз помия дето си я сипите на главите.
Ако седнем в селската кръчма можем там да чуем подобен цветущ речник-тука нЕма нужда!

Мило, дойдоха времена, в които ако по-умния си замълчава, останалите играят хоро върху главата му. Та, въпроса е не да си мълчиш като отрепка, а да спориш интелигентно. Затова предпочитам да си фрасна една ракийка със салатка, да си гледам кефа, щото живота е кратък. И хич никой няма да ми плати или върне съсипаната нервна система.   :49: Айде, наздраве!  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #936 -: Февруари 08, 2010, 05:27:36 pm »

Мило, дойдоха времена, в които ако по-умния си замълчава, останалите играят хоро върху главата му. Та, въпроса е не да си мълчиш като отрепка, а да спориш интелигентно.

:72:

Ха,наздраве и от мен  :49:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #937 -: Февруари 08, 2010, 05:30:57 pm »
Ха,наздраве и от мен  :49:

Наздраве! Тъкмо стана време да сготвя спаначената мусака и докато готвя ще си сръбна една чашка. Хубава вечер на всички! Марайооооо, ти да не се разсърдиш пак, че изчезвам?  :P 

*

missKapriz

« Отговор #938 -: Февруари 08, 2010, 05:49:51 pm »
Цитат
Мило, дойдоха времена, в които ако по-умния си замълчава, останалите играят хоро върху главата му. Та, въпроса е не да си мълчиш като отрепка, а да спориш интелигентно.
:08:Но интелигентно не значи ли да замълчиш,когато спора излиза от границите на интелекта :72:Иначе рискуваш да паднеш на нивото на агресивния си събеседник.
Да си призная ужасно ми е трудно да замълчавам,все пак има много огън в картата ми,но се гордея,че напоследък успявам да се дистанцирам и контролирам.Смятам го за успех.

*

Марая

• 28287
« Отговор #939 -: Февруари 08, 2010, 05:55:47 pm »
Цитат
:08:Но интелигентно не значи ли да замълчиш,когато спора излиза от границите на интелекта :72:Иначе рискуваш да паднеш на нивото на агресивния си събеседник.
Да си призная ужасно ми е трудно да замълчавам,все пак има много огън в картата ми,но се гордея,че напоследък успявам да се дистанцирам и контролирам.Смятам го за успех.

но да набъркаш 3-то лице само от любов към спора или заради нещо лично ,когато това 3-то лице не си е позволило да те засегне лично никога и по-никакъв повод, ми звучи не само неадекватно , а и някак си многозначно! :blink: