В този форум има двама души, които по-често ме карат изведнъж да прихвам от смях, нещо неприсъщо за мен - това си ти и Хело. :blink: Благодаря ви! :72:
Защо така! :unsure: Аз казвам от време на време смешки, ама не чак толкова. Пък Кайли само се оплаква, нищо друго. :rolleyes: Май ти харесва да четеш за нейното нещастие и това предизвиква бурен смях в теб.
:rolleyes: :unsure:

Хело, Кайли има толкова добро чувство за хумор, че дори и да не си напише името мога да я разпозная между доста хора. Превъзходно чувство за хумор, а не някакви кухи шегички, където да се чудя, къде точно трябва да се смея. В момента говоря по принцип,не визирам никого.
Преди няколко часа, когато пак бях тук и понаглеждах тук-таме, прочетох нещо от Марая. Сега не се сещам в коя тема точно беше. Възхитих се от нея, защото на моменти успява с малко думи да каже страшно много. Мислех още тогава да го напиша, но нещо ми отвлече вниманието и пропуснах. Ето сега го правя.
Аз съм на принципа, че хубавите неща винаги трябва да се казват на човека, а не да се премълчават.
PC: Само да добавя, че не съм седнала сега да правя характеристики. Хубави неща могат да се кажат за доста от съфорумците тук. Просто одеве влязох, прочетох на посоки нещо и за секунди ми направи страшно добро впечатление...