Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848492 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Говорилня 2
« Отговор #3640 -: Април 27, 2010, 09:06:51 pm »
По въпроса на Хело за магиите.

Спомняте ли си "Завръщане в бъдещето"? Как изкривеното минало те води в изкривеното бъдеще. Твоят успех може да се окаже неуспехът на друг. Ето така е и с магиите. Променяш детайл, но не знаеш това до къде ще доведе.

не е точно така! нали знаеш, че нищо не се случва без да е било планирано отпреди да се родиш и че Висшият ти Аз никога не би позволил да ти се случи нещо ако отново не е било планирано от преди да се въплътиш  ;)

Това, което казваш ти, допълва това, за което говоря аз. Създателят е планирал злото да се реализира някъде, а човекът, раждайки се, избира то да спре в него.  ;)

Не ставо дума за зло или за добро, а за наличие или неналичие на желание или сила за развитие в даден индивид.  В повечето от случаите, когато става въпрос за магия е налице сложна ситуация, с нежелан изход. Тогава индивида търси магьосник или сам прави магия. Иначе казано индивида не може да се справи със ситуацията и я поставя в застой или променя хода ѝ в своя полза. От астрологията знаем, че тежките транзити /събития/ носят, много промени, които са нужни, за нашето развитие, а от там може да си направим извода какво всъщност прави магията ?
А именно, макар и привидно да помага на човека в нужда, тя всъщност  се оказва сериозна пречка в развитието му.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #3641 -: Април 27, 2010, 09:18:40 pm »
Не ставо дума за зло или за добро, а за наличие или неналичие на желание или сила за развитие в даден индивид.  

Ти може да говориш за желание/нежелание, но аз говоря за магия.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3642 -: Април 27, 2010, 09:26:41 pm »
Не ставо дума за зло или за добро, а за наличие или неналичие на желание или сила за развитие в даден индивид.  

Кое по- точно не разбра в поста ми ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3643 -: Април 27, 2010, 09:27:11 pm »
ритуали и магий са две различни неща....
всяка магия е намеса в пространството. т.е всяка мисъл позитивна или негативна се материализира. затова се казва черна и бяла магия...
магията е обмен на енергий.
куклата визирана от теб Хело не е магия , а ритуал ,чрез който ти приемаш енергията от храма и го внасяш у дома си...защото там в олтара ,където жена няма право да влезе се смята ,че е най-свещеното място и там всяка вечер бог дарява сила.....
ритуалите за щастие и късмет ,за пари и здраве ,за успехи в у-ще не са и не могат да бъдат зло за другите.....
аз много често имам котакт с висшите сили- ангели ,много често призовавам и архангелите ,но никога не искам добро за мен за сметка на другите...винаги обаче се случва онова ,което трябва да се случи ,онова ,което искам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3644 -: Април 27, 2010, 09:31:48 pm »
ритуали и магий са две различни неща....

Разбира се , че е така
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

abroad

« Отговор #3645 -: Април 27, 2010, 09:34:50 pm »
Мисълта е най-силната "магия".
"Ритуалите" могат да бъдат само проекция на мисълта, способ за материализирането и, и за постигане на "целта". Но ако не владееш мисълта, т.нар. ритуали могат само да навредят...
Няма по-голяма глупост с естествена последица като вреда, без владеенето на мисълта. Т.е. ритуалите са по-скоро симптоматика.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3646 -: Април 27, 2010, 09:38:27 pm »
Мисълта е най-силната "магия".
"Ритуалите" могат да бъдат само проекция на мисълта, способ за материализирането и, и за постигане на "целта". Но ако не владееш мисълта, т.нар. ритуали могат само да навредят...
Няма по-голяма глупост с естествена последица като вреда, без владеенето на мисълта. Т.е. ритуалите са по-скоро симптоматика.
Ритуалите са средство за  усилване на вярата, а тя вярата прави чудеса.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #3647 -: Април 27, 2010, 09:39:30 pm »
Искам да питам Вещичка, Марая и Синухе, а и останалите, дали използват магии за своето лично благополучие. Смятате ли, че е грешно човек да прави магии за самия себе си, за своя живот, за да постигне нещо за себе си, без да вреди на другите?

За Марая знам, че прави такива магически ритуали. А останалите какво мислите по въпроса?

Хело , няма по-голяма магия от мисълта.....,това от мен да знаеш.
останалото са атрибути....мисълта е най-великото нещо...,а тя започва някъде там в дебрите на човешката душа,сърце,разум.....
:blink: ;)

аброд ,точно това се опитвам да кажа на Хело! ;D ;D ;D
Мисълта е най-силната "магия"."Ритуалите" могат да бъдат само проекция на мисълта, способ за материализирането и, и за постигане на "целта". Но ако не владееш мисълта, т.нар. ритуали могат само да навредят...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3648 -: Април 27, 2010, 09:40:40 pm »

Кое по- точно не разбра в поста ми ?

Не аз, а ти не си разбрала за какво съм писала.

« Отговор #3649 -: Април 27, 2010, 09:43:42 pm »
Uran, благодаря ти, че подробно написа какво се разглежда :blink:
Аз нямам партньор в живота си все още, но ми е интересно да разбера с какво ще се занимава.
6 от 7 дом - риби/овен => (12 дом в радикса) е в лъв, Луна в близнаци (10 дом), 10 от 7 дом - рак/овен => (4 дом) е в Козирог, няма планети в 4 дом  :-\
Ами романтика, май ще е с по-висок статус.
Да кажат знаещите дали е така. :blink:

Уранче, мерси  :blink:
Хайде малко помощ от знаещите, моля ви :blink: Искам и аз да стана знаеща като вас  :blink:

« Отговор #3650 -: Април 27, 2010, 09:46:27 pm »
Аз нямам партньор в живота си все още, но ми е интересно да разбера с какво ще се занимава.
6 от 7 дом - риби/овен => (12 дом в радикса) е в лъв, Луна в близнаци (10 дом), 10 от 7 дом - рак/овен => (4 дом) е в Козирог, няма планети в 4 дом  :-\

Уранче, мерси  :blink:
Хайде малко помощ от знаещите, моля ви :blink: Искам и аз да стана знаеща като вас   :blink:

Това е някакво де жа вю.....или е същото  :rolleyes:

« Отговор #3651 -: Април 27, 2010, 09:57:13 pm »
6 от 7 дом - риби/овен => (12 дом в радикса) е в лъв, Луна в близнаци (10 дом), 10 от 7 дом - рак/овен => (4 дом) е в Козирог, няма планети в 4 дом  :-\

Уранче, мерси  :blink:
Хайде малко помощ от знаещите, моля ви :blink: Искам и аз да стана знаеща като вас   :blink:

Това е някакво де жа вю.....или е същото  :rolleyes:

Хаха, какво имаш в предвид  ;D

Че пост със същото съдържание го беше постнала на предните страници или в някаква друга тема, а сега се повтаря тук.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #3652 -: Април 27, 2010, 10:07:18 pm »
хело ,гледай иван и андрей и ритуалите....
пак врач! :blink:

човека прави любовно биле....Хелооо.... ;D ;D ;D

« Отговор #3653 -: Април 27, 2010, 10:15:09 pm »
Romantica, не знам какъв ти е въпроса, но не мога да се сетя за тема, която не е дискутирана. Потърси с търсачката подобна, за да я бутнеш нагоре. Може да пуснеш и собствена тема. В говорилнята най-вероятно въпроса ще потъне и никой няма да се рови назад, за да разследва.  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3654 -: Април 28, 2010, 12:23:18 pm »
 как сте пълнолуния?

аз днес разбах някакви истини без да съм искала и не мога да повярвам, че от около 2 седмици важни за мен неща са в окото на сплетни :angry:

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3655 -: Април 28, 2010, 12:24:32 pm »
как сте пълнолуния?

аз днес разбах някакви истини без да съм искала и не мога да повярвам, че от около 2 седмици важни за мен неща са в окото на сплетни :angry:

Споко, има хора дето само със сплетни се занимават...., ама да не ти пука
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3656 -: Април 28, 2010, 12:25:45 pm »
Днес едва станах от леглото, влошавам се... Само да не се окаже, че имам бронхопневмония. Не искам и да се лекувам, ще го направя единствено заради домашните любимци, в противен случай няма да има кой да ги гледа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3657 -: Април 28, 2010, 12:28:26 pm »
Днес едва станах от леглото, влошавам се... Само да не се окаже, че имам бронхопневмония. Не искам и да се лекувам, ще го направя единствено заради домашните любимци, в противен случай няма да има кой да ги гледа.

Излез на слънциче да се заредиш. ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3658 -: Април 28, 2010, 12:30:22 pm »
Май така и ще направя, ще ида в Морската градина с кучетата. Обикновено в междублоковото пространство ги изкарвам, водя ги по разни пътечки да опикаят и оакат храстите и се прибирам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3659 -: Април 28, 2010, 12:32:05 pm »
И аз ще изляза на Слънце...ей че хубаво време бре... :lol:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева