Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848198 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #3660 -: Април 28, 2010, 12:34:57 pm »
Да, ама не!
Току що ми възложиха експресна поръчка, кучетата ще трябва да почакат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3661 -: Април 28, 2010, 12:38:15 pm »
elfidka :wub: гадното е,че имам чувства по въпроса..
Lillie, аз понякога се разболявам, когато искам да си почина или имам нужд аот спокойствие или да бъда оставена на мира
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #3662 -: Април 28, 2010, 12:42:54 pm »
Да, ама не!
Току що ми възложиха експресна поръчка, кучетата ще трябва да почакат.

Лили, работата няма да избяга. Гледай здравето преди всичко. Организмът ти дава достатъчно сигнали, че имаш нужда наистина от почивка.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3663 -: Април 28, 2010, 12:56:19 pm »
Днес едва станах от леглото, влошавам се... Само да не се окаже, че имам бронхопневмония. Не искам и да се лекувам, ще го направя единствено заради домашните любимци, в противен случай няма да има кой да ги гледа.

Взимай се в ръце. Аз така си кютах тая зима няколко месеца, та накрая се наложи да ме привържат на леглото в болницата за някой и друг ден и да ми отработят тазгодишния солар по 6-12 навръх първа пролет.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #3664 -: Април 28, 2010, 01:27:31 pm »
elfidka :wub: гадното е,че имам чувства по въпроса..
Lillie, аз понякога се разболявам, когато искам да си почина или имам нужд аот спокойствие или да бъда оставена на мира

Kaя, не думай! Аз имам чувството,че напоследък се разболявам по тази причина-да бъда оставена на мира.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3665 -: Април 28, 2010, 01:39:20 pm »
Аз имам чувството,че напоследък се разболявам по тази причина-да бъда оставена на мира.

И аз така, в повечето случаи в знак на протест.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3666 -: Април 28, 2010, 02:54:53 pm »
Ех, как ме е яд! Бях в Морската градина и исках да направя няколко снимки с новия телефон, че му е по-хубава камерата, вади кристална картина, но не мога да му разуча настройките. Включвам камерата и не мога да намеря опцията за снимки. Щракам, уж снима, но накрая снимката не се запаметява.  :-\
Направих няколко с другия, по-стар модел телефон, сега ще гледам как са излезли...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3667 -: Април 28, 2010, 03:56:46 pm »
Хаирлия да е  :blink:

Чудя се нещо - защо хората в повечето случаи са егоисти и мислят че някой им е длъжен - да им отделя от времето си и знанията си по дефолт дет се вика и едва ли не светът се върти около техния живот и проблеми и на това следва да се обърне специално внимание, защото това е на първо място по важност за страничен човек  ;D. Или пък ако направиш нещо го приемат за даденост, пак по подразбиране без съответната ответна реакция. Ако не приемеш се сърдят.  "Хайде да ми кажеш какво ме очаква през следващата година" и то настойчиво и по няколко пъти - все едно отварям "кълбото" и получавам факс от космоса, дето каза Вещичка ... и кристалното кълбо ми заговорва. :57: "Их, права беше... позна - добър астролог си, хайде да ми кажеш и за това и това - имам програмата, ма да ми кажеш ти - добра си."  :unsure:  Не че нямам опит с много по-голямо нахалство и арогантност. От добро - добро не съм видяла досега.  :lol:  Аз астролог не съм искала да ставам, не ми е била такава детската мечта, ама нали вълкът затова врата му е дебел, щото си върши сам нещата.

« Отговор #3668 -: Април 28, 2010, 04:01:47 pm »
Хаирлия да е  :blink:

Чудя се нещо - защо хората в повечето случаи са егоисти и мислят че някой им е длъжен - да им отделя от времето си и знанията си по дефолт дет се вика и едва ли не светът се върти около техния живот и проблеми и на това следва да се обърне специално внимание, защото това е на първо място по важност за страничен човек  ;D. Или пък ако направиш нещо го приемат за даденост, пак по подразбиране без съответната ответна реакция. Ако не приемеш се сърдят.  "Хайде да ми кажеш какво ме очаква през следващата година" и то настойчиво и по няколко пъти - все едно отварям "кълбото" и получавам факс от космоса, дето каза Вещичка ... и кристалното кълбо ми заговорва. :57: "Их, права беше... позна - добър астролог си, хайде да ми кажеш и за това и това - имам програмата, ма да ми кажеш ти - добра си."  :unsure:  Не че нямам опит с много по-голямо нахалство и арогантност. От добро - добро не съм видяла досега.  :lol:  Аз астролог не съм искала да ставам, не ми е била такава детската мечта, ама нали вълкът затова врата му е дебел, щото си върши сам нещата.

И аз се чудя  на това обаче се сещам веднага за баба ми дядо ми  :blink:
дядо ми : като изтребиш всички будали тарикатите сами ще загинат
баба ми : направи добро и го хвърли в морето вълните рано или късно ще го върнат при теб  :blink:
и двамата са прави

*

Asol

• 4140
« Отговор #3669 -: Април 28, 2010, 04:35:17 pm »
Алдемира, първо добре дошла  :blink:  Явно си падаш по цитирането  :P

« Отговор #3670 -: Април 28, 2010, 04:58:11 pm »
Мисълта е най-силната "магия".
"Ритуалите" могат да бъдат само проекция на мисълта, способ за материализирането и, и за постигане на "целта". Но ако не владееш мисълта, т.нар. ритуали могат само да навредят...
Няма по-голяма глупост с естествена последица като вреда, без владеенето на мисълта. Т.е. ритуалите са по-скоро симптоматика.
напълно съм съгласна с това твърдение !!! Но ритуала е по скоро начин да се запечата енергията на словото чрез подходящ ден и час , и в лунния календар  има указани такива дни и часове когато казаното има по голяма сила ...но ако мислиш негативно и най вече чувстваш негативно а само на ритуала разчиташ няма голям ефект. Въпреки това ритуала е опит човека да се настрои на позитивна вълна а и вярата прави чудеса! Чудеса ни трябват деца чудесаааа...повече чудеса  :blink:

« Отговор #3671 -: Април 28, 2010, 05:07:36 pm »
Хей да не би да се е отворила нова тема за магиите  ;)

« Отговор #3672 -: Април 28, 2010, 05:10:40 pm »
Азол , добре заварила  :blink: Не бе не си падам , обаче докато се светна кое къде да натисна и забърках в цитатите ...

*

abroad

« Отговор #3673 -: Април 28, 2010, 05:34:26 pm »
как сте пълнолуния?

:blink: Прилично добре за сега, като изключим обичайното недоспиване в такива периоди.
Кратко пътуване по работа се оказа по-приятно от очакваното :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3674 -: Април 28, 2010, 05:55:23 pm »
Чета и тръпки ме побиват... В Иран още има смъртно наказание чрез пребиване с камъни. Диваци!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3675 -: Април 28, 2010, 06:18:05 pm »
Чета и тръпки ме побиват... В Иран още има смъртно наказание чрез пребиване с камъни. Диваци!

ха! че това е отдавна известно  ;)  тея са пълни малоумници там  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #3676 -: Април 28, 2010, 06:35:43 pm »

В арабските страни редовно го правят. Там никога не трябва да те хващат в изневяра.

Освен това варабските страни имат навика да заравят хората до врата, а после да ги замерят с камъни.

http://www.henryjacksonsociety.org/thescoop.asp?pageid=106&poid=506

А в Труция не са по-добре.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2754211

В Турция заровили живо 16-годишно момиче

Т.нар. "убийства на честта" съставляват около 50% от случаите на насилствена смърт в страната

16-годишно момиче беше погребано живо от роднините си, защото имало приятелски отношения с момчета, предаде Анадолската агенция.

Полицаите, които действали по сигнал, открили тялото на Медине Меми в двуметрова дупка в курник пред къщата на семейството й в град Кахта - 40 дни, след като била обявена за издирване. Девойката била в седнала позиция, а ръцете й били вързани.

Аутопсията установила голямо количество пръст в дробовете и стомаха й, което означава, че е била заровена жива и в пълно съзнание.

Информаторът на полицията разказал, че момичето е било убито след решение на "семеен съвет". Тя била наказана, защото разговаряла с момчета.

Според местни медии бащата споделил със свои приятели, че не му харесва дружбата на дъщеря му с представители на противоположния пол. Той я бил, но изглежда насилието не дало резултат.

Бащата и дядото на Медине са арестувани и ще бъдат съдени за убийството. Майка й също била задържана, но по-късно я освободили.

Всяка година поне 200 момичета стават жертва на своите бащи или братя заради "непристойното" си поведение.

При тези случаи семеен съвет определя някой член от семейството да убие провинилата се, за която се смята, че е опозорила семейната чест - обикновено с извънбрачна връзка.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3677 -: Април 28, 2010, 07:01:17 pm »
скарлет , скарлет ,малката има предложение за участие във филм!
настръхнала съм цялата.....,просто нямам думи.....леле....,скарлет! :'( :'( :blink: :blink: умирам от кеф! ей сега ми донесе новината самата тя! абе хора ,дали Вуте заради това не иска да се връща.....? :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #3678 -: Април 28, 2010, 07:01:54 pm »
По същата тема, макар и вече без убийства, но кой знае...  :-\:

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2943571

Арестуват жени с апетитен загар в Иран

През последните седмици режимът в Иран поде застрашителна кампания, която трябва да убеди населението, че по улиците на столицата се вихри грехът и порокът, отбелязва британското издание.

Охх, това ми звучи като цитат от Библията!  :57:

Или като цитат на свещеник, обикновено с педофилски наклонности, който има извънбрачни деца, за които отказва да се грижи.  :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3679 -: Април 28, 2010, 09:48:08 pm »
Вижте какви са сладички http://www.flixxy.com/dog-loves-cat.htm