Природният уран а да не ви казвам, че и Черно Море си е изпатило от Чернобил. всичката риба дето се яде оттам е една убавица....
Още тогава ми беше ясно, за безкрайния радиоактивен разпад и си казах, който успее да се приспособи и да мутира, ще оцелее.
Има превишения около някои заводи и ТЕЦ-ове но на ЕСТЕСТВЕНАТА радиоактивност. Това се дължи на факта, че суровината, която ползват (например въглищата) се доставят от райони с по-висока радиоактивност (внос от Русия, да речем). Такъв един район е ТЕЦ-Варна.
Цитат на: Небесна в Май 05, 2010, 12:04:16 pmЗабелязвате ли, че откакто Сатурн се върна в Дева пак подхванахме темата за здравословното и полезното.а сигурна ли си, че е само от Сатурна, а не се дължи и на Хирон а
Забелязвате ли, че откакто Сатурн се върна в Дева пак подхванахме темата за здравословното и полезното.
Цитат на: Небесна в Май 05, 2010, 12:07:09 pm Има превишения около някои заводи и ТЕЦ-ове но на ЕСТЕСТВЕНАТА радиоактивност. Това се дължи на факта, че суровината, която ползват (например въглищата) се доставят от райони с по-висока радиоактивност (внос от Русия, да речем). Такъв един район е ТЕЦ-Варна.а на тия дето работят в ТЕЦ-а дали им светят ушите нощем
Цитат на: Небесна в Май 05, 2010, 12:03:23 pmЦитат на: Kali в Май 05, 2010, 11:41:40 amAsol, страхотна тема си направила, ще бъде полезна за всички :blink:Аз май нещо съм изтървала...за коя тема става въпрос? бихте ли ме ориентирали?http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4245.msg102374.html#msg102374
Цитат на: Kali в Май 05, 2010, 11:41:40 amAsol, страхотна тема си направила, ще бъде полезна за всички :blink:Аз май нещо съм изтървала...за коя тема става въпрос? бихте ли ме ориентирали?
Asol, страхотна тема си направила, ще бъде полезна за всички :blink:
Просто съм практична, някои неща се губят в темите
но ми се струва, че ти бъркаш явлението радиоактивност с явлението флуоресценция.
Стреличке, всеки ден да ти е като на рожден ден с дъщеря ти :58:
Бе я да ми кажете Фикрет, Ферхонде и компания кои зодии би трябвало да са...Фикрет ми е особено интересна.
За съжаление Шевкет има проблеми с наркотиците и заради тях е отстранен от "Листопад", а на негово място продуцентите слагат Хасан Кючукчетин