Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845756 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #4180 -: Май 10, 2010, 11:19:28 pm »
Самата аз до към 2-3 клас бях така, не с говоренето, а с писането и четенето...

И аз така, мислеха ме за бавноразвиваща се.  ;D
А после за броени месеци си го наваксах и изпреварих всички.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #4181 -: Май 10, 2010, 11:19:39 pm »
Милки, аз нямам деца, и все пак имам някакъв опит в работата с  деца... Не зная на каква възраст е твоето, но бих ти казала - да ти е живо и здраво! Всички деца се развиват по различен начин, някои по-бързо, други с малко закъснение... Недей да позволяваш тези неща да те напрягат, децата усещат всичко. Понякога е нужно малко повече търпение, обич и толеранс към някои деца. Самата аз до към 2-3 клас бях така, не с говоренето, а с писането и четенето, макар с математиката да ме смятаха за доста бързо развиваща се, учителката по писане ме беше нарекла бавноразвиваща се пред мама...

Ужас  :o.
Това е недопустимо за един учител.
Недопустимо е както да показва симпатии към определени ученици така и антипатии.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4182 -: Май 10, 2010, 11:20:55 pm »
Аурора, каква антивирусна програма използваш на компютъра си ?

« Отговор #4183 -: Май 10, 2010, 11:24:31 pm »
Аурора, каква антивирусна програма използваш на компютъра си ?

Free версия на Avira Antivir, но за гонене и премахване на троянци мисля, че трябва по-сериозна. Но не ми се дават пари. Не бях доволна от Нод32, защото много ми бавеше компютъра.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #4184 -: Май 10, 2010, 11:26:53 pm »
Аурора, интернет компанията на която ползваш услугите, не предоставя ли безплатна антивирусна програма на своите потребители?

*

Asol

• 4140
« Отговор #4185 -: Май 10, 2010, 11:28:16 pm »
Нода май много великодушен си мисля  ;D Чудя се на коя програма да се спра.  :-\

« Отговор #4186 -: Май 10, 2010, 11:29:38 pm »
Аурора, интернет компанията на която ползваш услугите, не предоставя ли безплатна антивирусна програма на своите потребители?

Не, Дивна. Само пари взимат. И тази година ми предложиха по-ниска пакатна цена на телефон и нет, като не ме предупредихпа, че ще ми падне малко скоростта  :angry:

Айде чао момичета. Лека нощ  :bedtime2:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #4187 -: Май 10, 2010, 11:32:51 pm »
Жалко е.
Компанията, която го прави или направи някога ще е една от най-печелившите. Тия хора в БГ още не са се научили на маркетинг  :-[.

*

Divna

« Отговор #4188 -: Май 10, 2010, 11:33:51 pm »
Лека нощ, Аурора!

*

Divna

« Отговор #4189 -: Май 10, 2010, 11:38:34 pm »
Белика, какво стана с болката в ръката? По-добре ли си?

*

Divna

« Отговор #4190 -: Май 10, 2010, 11:45:57 pm »
Много неприятно.
А има ли вероятност да се отмести? Чувала съм, че херниите не са статични.
Ти въобще не трябва тогава да вдигаш тежко. И трябва много да се пазиш.
В Пирогов ли ходи?

*

Divna

« Отговор #4191 -: Май 10, 2010, 11:58:33 pm »
"Има дни в които не върви!"

Ремонтите винаги са свързани с много нерви и пари, за съжаление.
Би трябвало да ви покрият разходите по счупения инвентар. Трябва да го изискате.

*

Divna

« Отговор #4192 -: Май 11, 2010, 12:15:56 am »
Съжалявам!
Знаеш ли вече пета година не съм си ходила в БГ. Живеех в София (но в къща) и никога не съм имала проблеми от такова естество. До колкото си спомням имаше следобеден час в сградите от 14:00 до 16:00 и след 22:00, който трябва да се респектира.
В момента живея в апартамент. Малка кооперация на 3 етажа. Аз съм на последния. През деня може да правиш каквото си искаш до 23:00. Ако обаче, след този час решиш да спряташ купон полицията ти е на вратата. Не знам как е при теб в NY. 

« Отговор #4193 -: Май 11, 2010, 07:48:51 am »

А в бг не реимбурсират този вид щети майсторите, които са ги причинили, Дивна :)

чета ви и ви се радвам, "реимбурсират" - щети и майстори в Бг са думи,които никога няма да бъдат свързани в едно действие и с краен резултат, в полза на потърпевшия, щото тук имаме само задължения да плащаме, права йок ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4194 -: Май 11, 2010, 08:40:06 am »
Е много е сладка... :blink:

За антивирусните дълго време ползвах Нортън, но се оказа повече прехвален, отколкото работещ.
 В момента съм с Microsoft Security Essentials, която не бави въобще и много добре се грижи за компютъра, мъжа ми я сложи, той я откри, все се рови за софтуери, които качествено да се съвместяват с тия тъпи Уиндоуси, щото програми, колкото искаш, но ефекта обикновено....
« Последна редакция: Май 11, 2010, 08:52:54 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4195 -: Май 11, 2010, 08:51:19 am »
абе хора, мойто куче си търка от два дни гъза в мокета или където свари  :-\  не са глисти със сигурност, ама кво може да е?!?!?  след малко ще я водя на ветеринаря да го видя кво ще каже. обаче ми е много странно, чак ми е жал за добичето  :'(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4196 -: Май 11, 2010, 08:58:11 am »
направих всичко, както си казала, излезе ми съобщение: File Succesfully patched
дадох ок и пуснах зет-а..сложих пак на руски и не виждам никаква разлика, освен смяната на настройките, заради смяната на вида карта, ама това ще го оправя..как да разбера какво е станало и дали въобще е станало нещо с моята стара версия на зет??

Те изглеждат еднакво. В избора на конфигурации бе трябвало да ти се появят и авестийска и хамбургска, ако не се лъжа. В избора на карти се появяват не само натал и двойна - транзит и синастрия, а и прогресии, дирекции и т.н., а освен това и "сложна" карта, която позволява да визуализираш едновременно три-четири и т.н. карти. Дава възможност за показване на ураническа карта, която в зет лайт версията не е активирана също. Въобще в Гео всички опции на лайта са активирани и могат да бъдат избрани. На външен вид вероятно са еднакви.

Дейзи, ако си ползвала по-ниска версия на Зет- 7-ца например, в менюто на Зет 8 - Настройки / Settings - има опция import from Zet 7. Като я отвориш, там има меню с няколко опции за импортване - от базата данни до шрифтове и цветови настройки включително. Но първо трябва да зададеш пътя до папката ти със ZET 7. По дефолт е в Program files на С-то, но може и да си я сложила някъде другаде. 
Вторият начин - в папка Zet 8 или Zet 7 или която ползваш има папка Dbase, която съдържа няколко файла с разширение .zbs. В общия случай във файла, който е най-голям и най-отскоро, са твоите карти с твоята база данни от рождени дати.  При мен това е example.zbs Можеш да си копираш всички файлове, или само този най-голям в папката Dbase на Zet-версията, която си решила да си запазиш. Все пак- по-чисто е с импортването на базата данни.

По същия начин можеш да си копираш и библиотеките с интерпретационни текстове. Те се намират в папките Language и пътят до тях е приблизително следният  - C:\Program files\ZET 8\LANGUAGE\English\Txt - за текстове на английски и C:\Program Files\ZET 8\LANGUAGE\Russian - за текстовете на руски. След стартирането на програмата можеш да си свалиш новите или липсващи текстове от страницата на ZET в интернет, както ти е описала Belika.

Мис Каприз, версията на уиндоуса ти няма значение. Кракът търси файл zet.exe който да кракне. Ти трябва да му укажеш пътя до този файл в падащото меню, което ти се отваря, след като натиснеш Crack. Отваря се стандартен прозорец с функция Browse - намираш къде на компютъра си си инсталирала програмата си, това е папка ZET 8 примерно, в нея намираш файла zet.exe, избираш го и натискаш Open.

Въобще има ли някой, който да успя да си инсталира програмата без проблеми?   :-\

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4197 -: Май 11, 2010, 08:59:12 am »
абе хора, мойто куче си търка от два дни гъза в мокета или където свари  :-\  не са глисти със сигурност, ама кво може да е?!?!?  след малко ще я водя на ветеринаря да го видя кво ще каже. обаче ми е много странно, чак ми е жал за добичето  :'(

Извинявай за тъпия въпрос, ама мила ли си му дупето скоро? Да не би от там да идва проблема?  :unsure: Нека кучкарите с повече опит да ти кажат, ако не, заведи го при ветеринаря.

*

missKapriz

« Отговор #4198 -: Май 11, 2010, 09:02:53 am »
Цитат
Мис Каприз, версията на уиндоуса ти няма значение. Кракът търси файл zet.exe който да кракне. Ти трябва да му укажеш пътя до този файл в падащото меню, което ти се отваря, след като натиснеш Crack. Отваря се стандартен прозорец с функция Browse - намираш къде на компютъра си си инсталирала програмата си, това е папка ZET 8 примерно, в нея намираш файла zet.exe, избираш го и натискаш Open.
Дияна,благодаря ти :blink:Проблема е,че когато стигна до папката ЗЕТ8 излизат още няколко подпапки,отварям,затварям,а такъв файл няма-знам,че е невъзможно,но наистина няма бе
Иначе като версия Лайт си работи

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4199 -: Май 11, 2010, 09:05:27 am »
Няма няма. Той не е е в подпапки, а си е изсипан в основната папка на ZET 8
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda