небето е черно в софия и почва да гърми!май ще се излее яко дъжд....
Цитат на: Марая в Май 11, 2010, 06:38:31 pmнебето е черно в софия и почва да гърми!май ще се излее яко дъжд.... Над мен вече вали и тряска. И аз съм залепила д...то пред компа по цял ден. Но раздвижвам от няколко дни юнашки мозъчните клетки. Току виж от толкоз движение заслабнали те.
Цитат на: Скарлет в Май 11, 2010, 06:48:23 pmЦитат на: Марая в Май 11, 2010, 06:38:31 pmнебето е черно в софия и почва да гърми!май ще се излее яко дъжд.... Над мен вече вали и тряска. И аз съм залепила д...то пред компа по цял ден. Но раздвижвам от няколко дни юнашки мозъчните клетки. Току виж от толкоз движение заслабнали те. душата ма наща, ти няма ли да ми се изходиш по хорара :wub:
Ми,да се изходя, но дали ще мога набързо да отговоря,че ме чака печене на наденички. И сериалчето ми почна..... ей ся ша фърля едно оченце. Ако не отговоря веднага,ще пиша след филма. :wub:
Скарлет , като рече наденички май ми се прийска и на мен.пък и бързо и лесно и вкусно..... мерси за идеята...
Цитат на: Марая в Май 11, 2010, 07:23:12 pmСкарлет , като рече наденички май ми се прийска и на мен.пък и бързо и лесно и вкусно..... мерси за идеята... :88: :49: Нека ми е зле на д....то.
В Бургас е жега-през деня се пеках на терасата,чух една приятелка била на плаж.Сега съм доста разголен и ми е добре
От говедцето е,сега е тамън във фаза в която си маха силикона ,маникюра и педикюра,за да може сабахлян да си върже сандалите и да си размята отново кадуцея наляво надясно :93:/Ми идвай,но с теб до сега не сме били на плаж :unsure: Явно тази година ще ни е синастричното сефте
само дето го фалите тоя Сатурн в дева - пълна отврат пропуших, пропих и проядох кифтета като беше във везни бях най-светлото създание, а сега със всички сили се запътвам към ада :57: да вземе да се повръща вече у везните щото не ми харесва туй изобщо...
пропуших, пропих и проядох кифтета
Цитат на: Вещичка в Май 11, 2010, 07:54:57 pmсамо дето го фалите тоя Сатурн в дева - пълна отврат пропуших, пропих и проядох кифтета като беше във везни бях най-светлото създание, а сега със всички сили се запътвам към ада :57: да вземе да се повръща вече у везните щото не ми харесва туй изобщо... И аз го чякям с нетърпение да се повърни у Везните. Червата ми пак станаха лениви.Искам си перисталтиката обратнооооо!
ако е от 12ти-ами просто вселяване на ниски астрални същности в тялото ти гладни за кръвчица и месце