Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845917 Прегледи
*

Divna

Re:Говорилня 2
« Отговор #4280 -: Май 11, 2010, 11:27:51 pm »
Момчето в момента се намира под голям стрес.
Тя е мюсюлманка, а той е индиец. За да имат разрешение от родителите и двамата трябва да са с една и съща религия.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4281 -: Май 11, 2010, 11:27:59 pm »
Ами те си се обичат от две години. И са толкова сладки и двамата.Родителите обаче не искат и да чуят за тяхната споделена любов Момчето е в по-горен курс (по-голям е), но и двамата са ми ученици и като имат проблеми идват да ми споделят.

ужас през21 век :o!!?
не е за вярване....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #4282 -: Май 11, 2010, 11:28:40 pm »
Да, и двете религии са много силни, няма значение в кой век си.

*

Divna

« Отговор #4283 -: Май 11, 2010, 11:30:20 pm »
Момичето посмъртно не може да приеме религията на момчето.
Та момчето в момента е в една дилема. Дали да смени религията, т.е. да стане мюсюлманин.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4284 -: Май 11, 2010, 11:30:25 pm »
Какъв 21 век та гони Марая!  :o

Много ограничени хора има на този свят,то и за това е масов ужас всичко  :angry:

Да не кажа повечето са в около 10ти век,е*али са и мамата на Ерата на Водолея  :(

*

Divna

« Отговор #4285 -: Май 11, 2010, 11:32:35 pm »
Ако го направи родителите на момичето ще го приемат, но неговите родители автоматично го изтриват от живота си.
Той няма да има право дори да се обажда на който и да е било от семейството му.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4286 -: Май 11, 2010, 11:32:40 pm »
Момчето в момента се намира под голям стрес.
Тя е мюсюлманка, а той е индиец. За да имат разрешение от родителите и двамата трябва да са с една и съща религия.

тцццццц
предай им поздрави от нас и им кажи , че най-вярната религия се нарича ЛЮБОВ.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4287 -: Май 11, 2010, 11:34:29 pm »

Та момчето в момента е в една дилема. Дали да смени религията, т.е. да стане мюсюлманин.

На мунданния съвпад Юпитер/Уран са възможни такива обрати.

Обаче работата е там,че от обективна гледна точка това са компромиси и ако се обичат толкова следва да е и от двете страни. Даже си представих невъзможният сценарий в който и двамата стават последователи на нова трета религия за ужас на родителите си  :57: :57: :57:

Иначе ако зависи от мен-майната им на религиите,щом възпират любовта  :angry:

*

Divna

« Отговор #4288 -: Май 11, 2010, 11:35:41 pm »
Ако знаете колко им е чиста любовта, всички колеги им се радваме много. Толкова са млади, а с какви проблеми трябва да се блъскат обаче.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4289 -: Май 11, 2010, 11:36:51 pm »
Ако го направи родителите на момичето ще го приемат, но неговите родители автоматично го изтриват от живота си.
Той няма да има право дори да се обажда на който и да е било от семейството му.

На това се вика майчина/бащинска любов,а не промити мозъци  :-X :-X :-X

*

Divna

« Отговор #4290 -: Май 11, 2010, 11:37:48 pm »
Ами и те това го знаят. Днес даже момчето ми каза "Господ е един за всички!"

*

Марая

• 28287
« Отговор #4291 -: Май 11, 2010, 11:39:33 pm »
ЗА каква религия можем да говорим при конюкцията на уран и юпитер :o
съвършенно различна и нова,без ограничения, свободна от догми и норми!
това ни чака...помнете ми думата! :blink:

*

Divna

« Отговор #4292 -: Май 11, 2010, 11:43:06 pm »
И аз така си мисля Марая.

Те и на двамата в един момент така ще им писне, няма да се подчинят нито на едните родители, нито на другите.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4293 -: Май 11, 2010, 11:43:38 pm »
Е кажете ми как ще се промени света,докато толкова хора правят компромиси с най-чистите си чувства,за да удовлетворят заблудените умове на други,които дори не би трябвало да им се месят по въпросите на сърцето.Ей аман от глупости,дето се вика гадините са направили така (комфортните зони),че хора да пречат на хора,не е нужно да си цапат ръцете  :-X

Имам някаква надежда,че Юпитер/Уран ще ги освободи,може да има бунт някакъв,неочаквана и шокираща постъпка от тяхна страна  :rolleyes: Защото Юпитер е религията,Уран бунта на висшия разум,а в Рибите е вярата.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4294 -: Май 11, 2010, 11:44:27 pm »

Те и на двамата в един момент така ще им писне, няма да се подчинят нито на едните родители, нито на другите.

Точно това си мислех  :blink:

Виждам,че и Марая мисли за същото по Юпитер/Уран.Дано!

*

Марая

• 28287
« Отговор #4295 -: Май 11, 2010, 11:44:47 pm »

най-чистата и велика религия се нарича ЛЮБОВ!

*

Divna

« Отговор #4296 -: Май 11, 2010, 11:46:58 pm »
Днес момчето ми сподели, че избирайки си момиче, с което желае да свърже живота си трябва да му се направи синастрия (ведическа). Такъв бил ритуала - иначе не се жени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4297 -: Май 11, 2010, 11:48:34 pm »
Днес момчето ми сподели, че избирайки си момиче, с което желае да свърже живота си трябва да му се направи синастрия (ведическа). Такъв бил ритуала - иначе не се жени.

СУПЕР, ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНО...

*

Divna

« Отговор #4298 -: Май 11, 2010, 11:48:43 pm »

най-чистата и велика религия се нарича ЛЮБОВ!

Абсолютно съм съгласна.

*

Divna

« Отговор #4299 -: Май 11, 2010, 11:52:37 pm »

СУПЕР, ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНО...

Ритуала бил следния:
Той си избира момичето (задължително от неговата религия обаче) след което ведическия астролог прави партньорската картата. Ако всичко е ОК има разрешението от родителите си, ако ли не трябва да забрави момичето.

Стана ми изключително интересно до каква степен се разчита на астрологията.