Той си избира момичето (задължително от неговата религия обаче) след което ведическия астролог прави партньорската картата. Ако всичко е ОК има разрешението от родителите си, ако ли не трябва да забрави момичето.
Цитат на: Марая в Май 11, 2010, 11:48:34 pmЦитат на: Divna в Май 11, 2010, 11:46:58 pmДнес момчето ми сподели, че избирайки си момиче, с което желае да свърже живота си трябва да му се направи синастрия (ведическа). Такъв бил ритуала - иначе не се жени.СУПЕР, ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНО...Ритуала бил следния:Той си избира момичето (задължително от неговата религия обаче) след което ведическия астролог прави партньорската картата. Ако всичко е ОК има разрешението от родителите си, ако ли не трябва да забрави момичето.Стана ми изключително интересно до каква степен се разчита на астрологията.
Цитат на: Divna в Май 11, 2010, 11:46:58 pmДнес момчето ми сподели, че избирайки си момиче, с което желае да свърже живота си трябва да му се направи синастрия (ведическа). Такъв бил ритуала - иначе не се жени.СУПЕР, ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНО...
Днес момчето ми сподели, че избирайки си момиче, с което желае да свърже живота си трябва да му се направи синастрия (ведическа). Такъв бил ритуала - иначе не се жени.
Мисля, че не при всички индийци е така. Но той е от тия които си се занимават баш с ведическата астрология. Има и други, ама не ме питай как ги наричат.Марая, аз твойта прогресивна Луна не я виждам на Ац. Тя ти е във втори дом бе жена.
абе аз съм проспала кво е станало снощи къде е темата дето беше толкова забавно не мога да я намеря
Цитат на: Вещичка в Май 12, 2010, 05:54:30 amабе аз съм проспала кво е станало снощи къде е темата дето беше толкова забавно не мога да я намеря ти се усъмни,че админа се клонира, той пък затри темата, летящия със сандалите е виновен
Не си виновна ти, авторът на темата се избъзика с всички тука.
Цитат на: Небесна в Май 12, 2010, 08:25:32 amНе си виновна ти, авторът на темата се избъзика с всички тука.аааааа призна ли си накрая
Небесна бе кафенце пи ли за закуска ми за авторът на темата питам, призна ли си на края, че се бъзика. какво стана на финала, че ми е интересно.