Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846369 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #4340 -: Май 12, 2010, 09:42:11 am »
Ми тя не е първата, нито ще е последната такава тема. Те не са отсега нещата, аз вече си имам три наум от преди доста време.
 Клонирани никове, хора, които тук се представят за едни, но и те се регистрират под други, съмнителни теми, питания, и в онази тема си споделих мислите, че редовно се случва, сега не ми се търсят подобни теми и хора, които току изникват и после внезапно изчезват. Всеки да си прави съответните изводи, както умее. Майка, баща, човек или ги улавя или не тия неща.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #4341 -: Май 12, 2010, 09:45:06 am »
Не е нужно да си майка, за да усетиш, че има лъжа в тази история, макар че една майка по-лесно ще се усъмни.
Нужна е интуиция, съчетана с аналитична мисъл, а може би и малко екстрасензорика.

Само дето ти не повярва в интуицията си.

« Отговор #4342 -: Май 12, 2010, 09:45:35 am »
Изкривената реалност си я създаваме ние, поради непознаване на реалностите.

има две възможности първата, ти си я посочила, а втората,когато друг ни създава изкривената реалност а ние му се доверяваме безрезервно, вярваме му, искаме да ме повярваме, логиката сме я закопали в задният двор в такива моменти, действаме като кучето на Павлов, импулсивното и грешим в посоката
виждаме в розово, борбата за изплуване  от бозата е сатурн срещу нептун, истина - лъжа
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #4343 -: Май 12, 2010, 09:46:25 am »
Ми тя не е първата, нито ще е последната такава тема. Те не са отсега нещата, аз вече си имам три наум от преди доста време.
 Клонирани никове, хора, които тук се представят за едни, но и те се регистрират под други, съмнителни теми, питания, и в онази тема си споделих мислите, че редовно се случва, сега не ми се търсят подобни теми и хора, които току изникват и после внезапно изчезват. Всеки да си прави съответните изводи, както умее. Майка, баща, човек или ги улавя или не тия неща.

Авторите на такива теми се забавляват не търсят познание. Хора всякакви.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4344 -: Май 12, 2010, 09:48:16 am »
Освен това в наталната карта на "майката" не бе заложена ранна загуба на дете. Просто не я видях. направих бърз анализ на сигнификаторите.
Така че по дирекции може и да се направи стъкмистика, когато вече се знае "събитието", но ако не е заложено в радикса, какво правим?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4345 -: Май 12, 2010, 09:49:08 am »
урока ни е съмнение- доверие и където е границата, там е истината

хубав и усмихнат ден Ви желая  ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4346 -: Май 12, 2010, 09:50:34 am »
бе майната му сега. забавлявахме ли се - да, ми тогава кво толкова го мислим. винаги ще има идиоти и трябва да се внимава...

аре ся, аз отивам да правя тортата на синковеца и ще надничам тука от време на време, но първо ще си направя още един казан кафе, че нещо мноо ме мързи  :P  

абееееееее, Мерка тръгна ли директно, че да си пробвам дали ще проработи пералнята?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4347 -: Май 12, 2010, 09:52:46 am »

Авторите на такива теми се забавляват не търсят познание. Хора всякакви.

Някои може би да, други съм с останала с впечатление за по-особени мотиви да имат. Както и да е.

Да са живи и здрави и все така да ни радват.  ;D  

П.П. Между другото е много интересно, но откакто Сатурн се обърна ретро и отиде в Дева многоо истини ми се разкриха пред очите, повече отвсякога и то подплатени с факти, не просто на теория, ако са съществували дотогава, направо си показаха лицата в чист вид. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4348 -: Май 12, 2010, 09:56:00 am »
Не е нужно да си майка, за да усетиш, че има лъжа в тази история, макар че една майка по-лесно ще се усъмни.
Нужна е интуиция, съчетана с аналитична мисъл, а може би и малко екстрасензорика.

Небесна, много странни изводи си правиш за мен, без да си наясно какъв мотив е стоял в основата на реакциите ми.
Знаех го от самото начало, усъмних се след втория пост на "майката". Просто "й" дадох шанс да се докаже. В случая да стане за резил. А и ми беше интересно колко от съфорумците ще влязат във филма, затова не исках да бия тъпан за съмненията си.
Интуицията си няма да коментирам, защото в основата стоят други способности, които не се стремя да афиширам. За мен наталната карта далеч не е единственото средство. Не говоря за гадателски практики.
Между другото, Дивна беше сред първите, които се усъмниха, писа ми още същата вечер, когато беше пусната темата, след като вече бях посиняла да стискам зъби да не ми проличи съмнението.
От толкова време сме заедно в този форум и изглежда, че някои просто не ме познават. Или си мислят, че биха могли да предвидят реакциите ми. Грешка.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4349 -: Май 12, 2010, 09:59:28 am »
И ако е този, за който си мисля, трябва или да е съвсем изтрещял, или да е голям глупак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4350 -: Май 12, 2010, 10:05:06 am »
А пък аз се радвам, че редовните потребители в този форум, въпреки многобройните такива "шегички", не са си загубили инстинкта да откликват на мъката и болката, дори тя да е фалшива или преднамерено кодошлийска. И не мисля, че тези, които са се "вързали", заслужават подигравка или снизхождение за тази своя реакция. Нито пък трябва да се оправдават за нея. Защото те според мен правят атмосферата във форума каквато е.  И врачка да си, и да си познал от раз, че е лъжец отстрещният, един процент съмнение да имаш в интуицията си, дължиш на този един процент смирение и шанс да се потвърди или опровергае. Всеки може да сгреши в преценката си и интуицията ни също може да ни подведе.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4351 -: Май 12, 2010, 10:11:50 am »
Разбира се.
Винаги трябва да се дава шанс, особено като се има предвид за какво се пита, хората са отчаяни понякога и не умеят да бъдат такива, каквито очакваме. Не съм привърженик на грубите реакции в такива случаи, а се стига до там понякога в темите, не мисля, че има причина или някакви основания, трябва просто да се подхожда с разбиране.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4352 -: Май 12, 2010, 10:17:22 am »
Имаше един филм за Бог, който праща ангелите си да унищожат човешкия род и единия архангел беше решил да се съпротиви.

Та в този филм едно от големите изпитания на архангела беше когато гледа две страдащи деца, измъчвани от лошите, да запази присъствие и да не се поддаде на чувствата си. После се оказа, че всичко е игра и илюзия, а двете деца бяха всъщност някакви демони.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4353 -: Май 12, 2010, 10:17:31 am »
Например, подозирам, че ето тук

Ако АС в хорара попада върху оста на катастрофите, как би го интерпретирала?
Картата приема ли се за радикална? Или това има някаква връзка с питащия?

Лили е разглеждала именно хорарната карта, построена за времето на първия пост на госпожа "Мила". Бая часове преди някой да се сети да го предложи публично. Мисълта ми е, че трябва да внимаваме тазсутрешният разговор в Говорилнята кой най-пръв и кой по-отпосле е "загрял", да не ни вкара в още по-голям филм от вчерашния. Няма нужда да караме хората да се чувстват гузни, че са добри хора.
Е, го е Мерка, стана директен. Не можем да го виним за всичко  :-[
« Последна редакция: Май 12, 2010, 10:22:32 am от Diyana »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4354 -: Май 12, 2010, 10:19:31 am »
Признавам, сега ме разконспирира.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4355 -: Май 12, 2010, 10:21:36 am »

Небесна, много странни изводи си правиш за мен, без да си наясно какъв мотив е стоял в основата на реакциите ми.
Знаех го от самото начало, усъмних се след втория пост на "майката". Просто "й" дадох шанс да се докаже. В случая да стане за резил. А и ми беше интересно колко от съфорумците ще влязат във филма, затова не исках да бия тъпан за съмненията си.
Интуицията си няма да коментирам, защото в основата стоят други способности, които не се стремя да афиширам. За мен наталната карта далеч не е единственото средство. Не говоря за гадателски практики.
Между другото, Дивна беше сред първите, които се усъмниха, писа ми още същата вечер, когато беше пусната темата, след като вече бях посиняла да стискам зъби да не ми проличи съмнението.
От толкова време сме заедно в този форум и изглежда, че някои просто не ме познават. Или си мислят, че биха могли да предвидят реакциите ми. Грешка.

Аз мисля, че рядко си категорична. И не е нужно да стискаш зъби, за да не ти проличи съмнението. Нали тук трябва да се подкрепяме, все пак. Напук на натрапниците, които се опитват да ни вземат за мезе. Но ти си имаш друго мнение. А моето мнение за теб не е лошо никак даже. Просто споделих някои наблюдения в контекста на темата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4356 -: Май 12, 2010, 10:25:41 am »
Небесна, мен самата знаеш колко пъти са ме "пробвали" с фиктивни карти и измислени истории?
Не разбирам какъв точно е мотивът, но явно има такъв...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4357 -: Май 12, 2010, 10:27:26 am »
Аз мисля, че рядко си категорична. И не е нужно да стискаш зъби, за да не ти проличи съмнението.
Е, те тука съм напълно съгласна. Понекогиш такъв ми иде да й отвъртя, че... Нали моят Кету Сатурн връз Луната й е нещо, една бащинска ярост ме обзема, та ми иде да я спукам от бой.

*

Nebesna

« Отговор #4358 -: Май 12, 2010, 10:27:45 am »
А пък аз се радвам, че редовните потребители в този форум, въпреки многобройните такива "шегички", не са си загубили инстинкта да откликват на мъката и болката, дори тя да е фалшива или преднамерено кодошлийска. И не мисля, че тези, които са се "вързали", заслужават подигравка или снизхождение за тази своя реакция. Нито пък трябва да се оправдават за нея. Защото те според мен правят атмосферата във форума каквато е.  И врачка да си, и да си познал от раз, че е лъжец отстрещният, един процент съмнение да имаш в интуицията си, дължиш на този един процент смирение и шанс да се потвърди или опровергае. Всеки може да сгреши в преценката си и интуицията ни също може да ни подведе.

Ти си сравнително нова във този форум и не си била свидетел на отвратителните сцени и подигравки, отпавяни към съфорумци, в т.ч. настройване на съфорумци едни срещу други, обиди и гнусни интриги... Затова апелирам да бъдем с повишено внимание. Хора, високо ценени от мен като личности се отказаха да влизат тук изобщо, защото имаше и психически тормоз вкл.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4359 -: Май 12, 2010, 10:29:10 am »
Уауу, добре, че не сте гаджета, както се канихте да ставате. Голям секс и бой ще падне.  :93: :72:

С една дума форума се е извратил!  :P Чудя се дали съфорумците не носим отговорност за туй изродяване, хаххехее. Еее много сте забавни.  ;D  

Пък туй, че Дияна е нова е само странично впечатление. Един човек може да е по-отзад и пак да вижда и да си прави съответните изводи. Както Хело бърка участието в една тема с интерес към нея. Нека не приемаме така буквално нещата.

Абе къде е Теленцето? За рожден ден почерпка поне няма ли да има да наминеш нещо.... ;D
« Последна редакция: Май 12, 2010, 10:33:17 am от sunrain »