да бе да! стрелеца освен ,че ходи си носи и специални пикник кошници. едно малко бижу. с чинийки с чашки и разни други чебурашки....
Цитат на: Марая в Май 12, 2010, 12:44:48 pmда бе да! стрелеца освен ,че ходи си носи и специални пикник кошници. едно малко бижу. с чинийки с чашки и разни други чебурашки.... Да ме прощаваш, ама на тебе пикник кошничките с разните цвъчки, са ти от телешката Луна и козирогатите нещица
http://www.viewsofia.com/article/5710/Kibea-ni-vavejda-v-Zapadnata-Astrologiia
Мисля, че това беше астрологът, който живее в Австралия.Любомир Червенков.
това е мойта кошничка...купих си я от Варна лятото. хем напомня на морето , хем е много практична ,абе всичко в 2.
eeeee няма такъв мързел, какъвто ме е налегнал....от стационарния Мерк ли е? От продължителното пребиваване на транзитен Марс в 12-ти ми дом ли е? :34:
че ти ако ходиш с децата на пикник е трябвало двечки кошници да си вземеш бе :93: тази като я гледам е за 4 човека
днес сина ми е рожденик и от сутринта правя тортата и още не е готова.
днес сина ми е рожденик и от сутринта правя тортата и още не е готова. ако не ме мързеше досега да я бях направила начи
бе кво си говориш бре днес сина ми е рожденик и от сутринта правя тортата и още не е готова.