Пак се хванах да чистя, хигиенизирам и обезпаразитявам по новолуние. При мен е традиция вече... или болестно състояние. :57:
Цитат на: Milkyway в Май 13, 2010, 01:17:25 pmОбсъждали ли сме някъде,кои са аспектите на внезапното забогатяване?Да, Юпитер съвпад/тригон/секстил Уран. Особено, ако се повтаря в мунданен план аспект между същите тези планети. Особено, ако пък и твоите натални Юпи/Уран участват също в цялата конфигурация от натални и мунданни планети.
Обсъждали ли сме някъде,кои са аспектите на внезапното забогатяване?
Блазе му на този, дето ще те вземе.
Цитат на: Небесна в Май 13, 2010, 01:51:57 pmЦитат на: Milkyway в Май 13, 2010, 01:17:25 pmОбсъждали ли сме някъде,кои са аспектите на внезапното забогатяване?Да, Юпитер съвпад/тригон/секстил Уран. Особено, ако се повтаря в мунданен план аспект между същите тези планети. Особено, ако пък и твоите натални Юпи/Уран участват също в цялата конфигурация от натални и мунданни планети. Начи догодина ще съм вече богата. Небесна, от твоите устни в Божиите ушенца. Имам си тригон на Юпитер и Уран в натала. Сега Уран и Юпитер ми правят тригон със стелиума в Рак, но след септември Юпитер ще съвпадне с Луната и догодина ще е в тригон с Юпитер в Стрелец. Айде, пък ще почерпя. :58: :88:
Аурора,може ли две опаковки ЗАЕБИНЕй сега вече мн ми трябва търкаляща емотиконкаЗАЕБИН
ама, който има нужда да взима без да пита!
Марая, беше ли на представянето на книгата? Заслужава ли си да я купя?
Аууууу само аз ли не съм на концерта на