Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847826 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #4520 -: Май 14, 2010, 10:14:22 pm »
Тази вечер Луната прави опозиция на Нептуна ми и нещо не мога да вдена никоя от темите   :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4521 -: Май 14, 2010, 10:18:34 pm »
Тази вечер Луната прави опозиция на Нептуна ми и нещо не мога да вдена никоя от темите   :-[

просто е постно за всички ни ,днес няма бог знае колко диалог и теми.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4522 -: Май 14, 2010, 10:28:14 pm »
Вероятно е по-меланхолично настроението и никой не се включва така активно, а се е затворил повече в себе си.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4523 -: Май 14, 2010, 10:29:28 pm »
Вероятно е по-меланхолично настроението и никой не се включва така активно, а се е затворил повече в себе си.
Вярно е, но кой е виновен (освен икономическата ситуация) за тази меланхолия?

« Отговор #4524 -: Май 14, 2010, 10:30:53 pm »
А може и да съм прекалила със "Заебин"-а  ;D
Ама верно ми отнесено  :rolleyes: Друг път не съм обръщала внимание как се чувствам при опозиция на Луната към Нептун. Даже си мислех преди малко - а бе Луната в Близнаци, а на мен ми е дремещо  :rolleyes: Та сега погледнах...

-----

Да допълня - затова пък, опрасках един цял черен шоколад  :unsure: Кооооолко депресарско  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #4525 -: Май 14, 2010, 10:37:43 pm »
Какво очаквате в края на седмицата, че и утре е работен ден. Освен това, на мен ми е топло, не мога да се климатизирам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4526 -: Май 14, 2010, 10:38:04 pm »
Да ви разкажа как на косъм от смъртта се е разминала на няколко пъти вчера моя приятелка. Трябва да й видя картата просто.

От Еон спират тока /редовно без предупреждение тоя номер/ и тя по едно време вижда бойлера пуши, запалва се и тя грабва спящото си дете на ръце и на улицата директно звъни на мъжа си и вика пожарната. Докато дойдат той идва и почва да гаси с няква кърпа и на няколко пъти го удря ток, разбират, че бие ток, въпреки че е спряно електричеството...и всички уреди в тях включително!

Малко преди да спре тока тя щяла да влиза в банята да се къпе - там със сигурност под водата щеше да стане най-лошото. Направо такъв стрес и ужас, особено след това, осъзнавайки какво е можело да се случи. Казах й да направи курбан. Това си е истински шанс от съдбата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4527 -: Май 14, 2010, 10:56:40 pm »

*

missKapriz

« Отговор #4528 -: Май 15, 2010, 08:52:21 am »
Съни,ако си разгледала картата на приятелката си ,сподели ,моля те,че ми стана интересно.Довечера като се прибера ще погледна и аз.
Наистина е извадила голям късмет!В момента Уран и Юпитер нали са в съвпад-предполагам и те участват в късмета и от вчера :mellow:На мене са ми късметски тези двамката та предположих...

« Отговор #4529 -: Май 15, 2010, 09:20:16 am »
Съни,
в 4 дом кой и транзитира, уран или плуто, в квадрат с марс създат критични ситуации
бие ток предполагам :rolleyes: :o

ох,да е жива и здрава,че и малко детенце
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #4530 -: Май 15, 2010, 10:23:08 am »
Да ви разкажа как на косъм от смъртта се е разминала на няколко пъти вчера моя приятелка. Трябва да й видя картата просто.

От Еон спират тока /редовно без предупреждение тоя номер/ и тя по едно време вижда бойлера пуши, запалва се и тя грабва спящото си дете на ръце и на улицата директно звъни на мъжа си и вика пожарната. Докато дойдат той идва и почва да гаси с няква кърпа и на няколко пъти го удря ток, разбират, че бие ток, въпреки че е спряно електричеството...и всички уреди в тях включително!

Малко преди да спре тока тя щяла да влиза в банята да се къпе - там със сигурност под водата щеше да стане най-лошото. Направо такъв стрес и ужас, особено след това, осъзнавайки какво е можело да се случи. Казах й да направи курбан. Това си е истински шанс от съдбата.

ЕОН не са виновни. Да си оправят ел.инсталацията в апартамента. Има късмет, че са спрели тока, та не е могла да влезе в банята (понеже никой не се къпе на тъмно).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4531 -: Май 15, 2010, 11:20:06 am »
Да, тя е щяла да влезе още преди да го спрат, минути само преди това...просто ужас. Ще кача картата в практикума сега. Дори не съм я поглеждала, но нейния случай наистина е прецедент.
 Имат явно проблеми с инсталацията, но не мога да кажа, че Еон нямат вина, защото заради тях стават много поразии. Както и да е! Да са живи и здрави! 

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4532 -: Май 15, 2010, 11:58:59 am »
Здравейте момичета.  Благодаря много за съветите.  :kissd:  Извинявайте за внезапното прекъсване.
  Наложи се да остана в болницата със сина ми . Вече е по-добре. Болестта започна да обръща хода. 
  Много съм доволна от лекарите в отделението.  Имаха адекватни реакции  и още на втората вечер детето започна да се възстановява.    :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4533 -: Май 15, 2010, 12:08:12 pm »
леле ,Мари много съжалямам за детето.тццц-тццц.
дано да се оправи много скоро!
толкова ли сериозна излезе тая шарка? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4534 -: Май 15, 2010, 12:13:21 pm »
 Явно при него протече по-тежко, защото като гледах другите ,които приемаха не бяха чак толкова зле. 
 При него обривът беше повече по главата и врата , очите, и по-скоро по хронопровода и стомаха, защото и вода да пиеше започваше да я повръща.   Голям е, на 15 години и хич не ми се искаше да го оставям сам в това състояние .  Самите лекари ми предложиха да остана с него като придружител.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4535 -: Май 15, 2010, 12:21:30 pm »
Има късмет, че са спрели тока, та не е могла да влезе в банята (понеже никой не се къпе на тъмно).

Верно,че никой не се къпе на тъмно (освен ако не е троен Скорпион  :P),но някои се къпят и на свещи,като няма ток  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4536 -: Май 15, 2010, 12:28:41 pm »
Има късмет, че са спрели тока, та не е могла да влезе в банята (понеже никой не се къпе на тъмно).

Верно,че никой не се къпе на тъмно (освен ако не е троен Скорпион  :P),но някои се къпят и на свещи,като няма ток  :P

аз много пъти съм се къпала на свещи, щото нашия трансформатор е отврат... 

ама аз тази година съм троен скорпион - соларен асцедент в скорпион, прогресивна Луна в скорпион и Плутон транзитен в квадрат с натален Плутон  :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4537 -: Май 15, 2010, 12:46:32 pm »
На кой не му се е налагало...преди години сутрин като тръгвах за училище все нямаше ток, много романтично преживяване в банята си беше.  ;D

« Отговор #4538 -: Май 15, 2010, 01:39:01 pm »

Верно,че никой не се къпе на тъмно (освен ако не е троен Скорпион  :P)

пък аз се чудех що се къпя със затворени очи, а то от тройният скорпи било :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #4539 -: Май 15, 2010, 01:50:38 pm »
Явно при него протече по-тежко, защото като гледах другите ,които приемаха не бяха чак толкова зле. 
 При него обривът беше повече по главата и врата , очите, и по-скоро по хронопровода и стомаха, защото и вода да пиеше започваше да я повръща.   Голям е, на 15 години и хич не ми се искаше да го оставям сам в това състояние .  Самите лекари ми предложиха да остана с него като придружител.

Мари, радвам се, че състоянието на сина ти се подобрява!
Пожелавам скорошно напълно оздравяване!