Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849327 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #4640 -: Май 16, 2010, 07:08:04 pm »
тук е ясно!
тази вечер има концерт....
в нас е купон ,децата искат да ходят , а на мен не ми се излиза никъде....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4641 -: Май 16, 2010, 07:17:03 pm »
Смятате ли, че е добре при емиграция да си правиш синастрична карта с "новата" си държава  :-\ Не, че такава съм си правила с БГ, де

Ето, вчера като Синухе попита за Корея можехме да му напарвим една синастрия с нея  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4642 -: Май 16, 2010, 07:20:33 pm »
Също гласувам за Леново, ползвам го и съм доволна.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #4643 -: Май 16, 2010, 07:24:19 pm »
Смятате ли, че е добре при емиграция да си правиш синастрична карта с "новата" си държава  :-\ Не, че такава съм си правила с БГ, де

Ето, вчера като Синухе попита за Корея можехме да му напарвим една синастрия с нея  :rolleyes:

Е, чак пък синастрия? Поне релокация следва да си направиш.

Между другото сега се сеещам да споделя за мой познат, който е учил в Санкт Петербург и е живял там няколко години, че и жена си е довел оттам има много силни попадения на тежки планети с картата на основаването на Санкт Пепербург от Петър първи. Ще се опитам да пусна синастрията, само да издиря датата на създаването на града.
« Последна редакция: Май 16, 2010, 07:38:46 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #4644 -: Май 16, 2010, 07:41:12 pm »
Ето картата на синастрията на моя познат със Санкт Петербург - Уран, Плутон, Юпитер в едни и същи знаци. Опозиция на Сатурн-Нептун в Овен със Сатурн-Нептун във Везни.

Между другото, Санк Петербург е бил основан на днешната дата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4645 -: Май 16, 2010, 07:44:00 pm »
Небесна ,не ,че ми е работа...,но понеже казуса е сериозен що не преместиш тази карта в темата за емиграцията....мисля ,че там няма да се затрие. ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #4646 -: Май 16, 2010, 07:46:24 pm »
Небесна ,не ,че ми е работа...,но понеже казуса е сериозен що не преместиш тази карта в темата за емиграцията....мисля ,че там няма да се затрие. ;) :blink:

Няма проблем, ще я преместя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4647 -: Май 16, 2010, 08:06:33 pm »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4648 -: Май 16, 2010, 08:10:58 pm »
Значи е време да открия някой астероид и да го кръстя Синухе-и там където ви е Синухето в картата ,вие ще кажете  ;D

*

Nebesna

« Отговор #4649 -: Май 16, 2010, 08:57:57 pm »
Майтап няма. Аз съм виждала сертификат, издаден от Руска фирма, която дава наименования на звезди на реално съществуващи личности. Приятел на дъщерята моя колежка и направи такъв подарък за рождения ден и тя донесе сертификата да го видим. Сертификатът представлява карта на звездното небе, където е отбелязана със стрелкичка звездата, за която става дума и пише, че тази звезда се нарича на въпросната личност.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4650 -: Май 16, 2010, 09:30:02 pm »
Гледате ли по Канал 1 - концерта на тв Балканика ? Такъв дъжд ги пере на сцената ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4651 -: Май 16, 2010, 09:59:53 pm »
Гледате ли по Канал 1 - концерта на тв Балканика ? Такъв дъжд ги пере на сцената ...
децата се прибраха вирводица.....
нямало много хора...аз живея на 500метра от площада ,но при нас не вали толкова силно , явно е на облак....

*

Марая

• 28287
« Отговор #4652 -: Май 16, 2010, 10:05:31 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=AmiN0h-3syc

много искам тази група да спечели Балканика...
харесва ми този проект , всъщност без БАЛКАНИТЕ , Европа не би била същата  :blink:

« Отговор #4653 -: Май 16, 2010, 11:03:18 pm »
http://www.facebook.com/group.php?gid=118449928179022&v=app_2373072738#!/group.php?gid=118449928179022&v=wall

Столичното Второ РУМВР издирва племенника ми - 7-годишния Веселин Димитров Игнатов от София, с последен адрес в Нови Искър. Той е в неизвестност от 11 часа на 27 април.

Веселин е висок около 130 см, със светло кестенява, къса коса.

Бил е облечен със синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и обут с бежови обувки.
ДЕТЕТО Е АУТИСТ - НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО В КЪЩИ - НЕ ГОВОРИ САМО ГУКА (И ЗНАЕ ОТДЕЛНИ ДУМИ ) - МОЛЯ АКО ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛ
Умоляват се гражданите, които разполагат с информация за детето, да сигнализират на тел: 166, 112, 9820838, 9826034 или в най- близкото районно управление на МВР. както и на тел - и - 0893 70 56 83 , 0896 32 20 33 , 0894260685 ,
МОЛЯ ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ГРУПАТА КОПИРАЙТЕ ЛИНКА ОТ АДРЕСНАТА ЛЕНТА И ГО ПУСНЕТЕ ДО СКАИП АБОНАТИТЕ СИ - ОБЯВЕН Е ЗА НАЦИОНАЛНО ИЗДИРВАНЕ КОЙТО И ДА ГО ПОЛУЧИ НЯМА ДА Е ГРЕШКА - БЛАГОДАРЯ (скрий)
Столичното Второ РУМВР издирва племенника ми - 7-годишния Веселин Димитров Игнатов от София, с последен адрес в Нови Искър. Той е в неизвестност от 11 часа на 27 април.

Веселин е висок около 130 см, със светло кестенява, къса коса.

Бил е облечен със синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и обут с бежови обувки.
ДЕТЕТО Е АУТИСТ - НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО В КЪЩИ - НЕ ГОВОРИ САМО ГУКА (И ЗНАЕ ОТДЕЛНИ ДУМИ ) - МОЛЯ АКО ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА... (прочетете още)
« Последна редакция: Май 16, 2010, 11:10:48 pm от vanianeli »
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4654 -: Май 17, 2010, 10:04:17 am »
Значи е време да открия някой астероид и да го кръстя Синухе-и там където ви е Синухето в картата ,вие ще кажете  ;D

Тук някой спомена, май Дейзи, че има много астероиди с имена на хора.
На моето име имам три и все са ми на ключови места, сякаш си отговарям по карта на името.  ;D   

« Отговор #4655 -: Май 17, 2010, 11:12:06 am »
  Ванианели, наистина ли това дете е твой племенник  :'(. Много гадно, не знам родителите му как се чувстват и какъв ад изживяват. Все едно че в дън земя е потънало това дете. Най-вероятно, някой го е прибрал, дето е далеч от цивилизацията - в смисъл че е откъснат от теле,радио, нет-комуникации и не знае, че така усилено го търсят. Ако искаш пусни в хорар въпрос. Дано да го открият.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4656 -: Май 17, 2010, 11:29:00 am »
Най-вероятно, някой го е прибрал, дето е далеч от цивилизацията - в смисъл че е откъснат от теле,радио, нет-комуникации и не знае, че така усилено го търсят.

Абе, дори да не знае, че го търсят, ако е добронамерен човек, той самият би трябвало да прояви инициативата да съобщи за намирането му. А след толкова много време, вече три седмици, че и нагоре... В такива случаи шансът за благополучно развитие е в първите ден-два. Аз съм много параноична по принцип и дано не съм права този път.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4657 -: Май 17, 2010, 12:03:45 pm »
От значение е всяка минута, ако ще си правиш точна прогноза при професионалист.
Лекарите със сигурност по изключение записват с абсолютна достоверност часа на раждане, тъй като не винаги в този момент това е приоритет.  

Е как да няма разлика? Осите се изместват най-малкото.

*

Инти

• 2068
« Отговор #4658 -: Май 17, 2010, 01:18:00 pm »
Човешкото тяло наистина е най-сложната машина. Лошото е че ако нещо не функционира както трябва или организма не е достатъчно силен да се справи с вируси, бактерии и т.н. се стига и до аномалии. Ето например скоро имаше статия за един индонезиец, рибар, който се е разболял от непознат досега вид болест. В резултат на това от ръцете и краката му започнали да растат корени. В детството си растял напълно нормално, а всичко започнало от проблем с коляното му. Оказва се, че причината за болестта е вирус хумани-папилома, като на организма му е трудно да се справи с вируса. Тялото му предизвикало генетични промени, които променили реакцията към него. Вирусът бил в състояние, в което може "да вземе за заложник цялата клетъчна структура и кожата " и да й "нареди" да произвежда огромни количества субстанция, която е довела до появата на израстъците по тялото му.

*

missKapriz

« Отговор #4659 -: Май 17, 2010, 01:34:04 pm »
Цитат
Искам да попитам ако е такъв случая има ли разлика в наталната карта и в личния хороскоп?
Една минута от значение ли е за астрологията?
4 минутки местят осите с 1 градус-значи една не е чак толкова важна,но за астролози,които правят прогностика до минутата/т.е.напреднали!/си е важна.Но те пък умеят да правят и ректификация,така,че ще установят точното до минута време на раждане при необходимост