Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844667 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #5120 -: Май 22, 2010, 05:42:59 pm »

Със сигурност и с доказателства ли знаеш кой е лорд?  ;)

Да,Хело-на 100 процента.

Май не се казва на сто процента, а само сто процента! То правогороните грешки започват от неграмотните журналисти по БТВ, после продължават и останалите телевизии като чуят неграмотните от БТВ, а после и народа, като чуе неграмотните журналисти от всички телевизии.  ;D :P

божкееееееееее, ся па ти ли започна  ;D  отивам да туря пуканките у микровълновата  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #5121 -: Май 22, 2010, 05:45:39 pm »
абеееееееее Жиноме, що изтри темата бре, тъкмо си купих семки и пуканки начи тюююю  :57:

Вещичке, ай дигай си гъзо и идвай към Варна тия дни, че срамота! Утре и в понеделник почиваме....Скарлет нали щеше да идва насам. За кога беше планирала?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5122 -: Май 22, 2010, 05:45:55 pm »
Лили , имам впредвид броя на постовете, приноса на вас 4-мата към този сайт.

Бройката постове не е мерило за нищо.
Приносът е друго нещо, тук съм съгласна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5123 -: Май 22, 2010, 05:46:05 pm »

Аз мисля, че Хелото дори да се напъне не може да излъчва добронамереност, а Лорд поне до момента я показва.

А аз мисля, че някои хора не искат да чуят истината. Тук няма да споменавам това, че ми завиждаш и затова отново пишеш против мен.   :-\ :rolleyes: ;D

Ще спомена само това, че истината хич не ви харесва. А аз казвам само истината, не лъжа!!!

Ако Марая беше тук можеше и да отговоря на това, което написа, че никога не е злоупотребявала с неща, писани на лични съобщения от други потребители. Тя веднъж злоупотреби с Лили, обаче после си изтри постовете.

« Отговор #5124 -: Май 22, 2010, 05:46:22 pm »
а и ако се вгледаш, жабата ми си лежи по гръб върху лотосово листо, тоест тя не плува да се напиня, а се носи с листото срещу течението  :wink2:
лежи по гръб, щот се пази некой скорпион да не и се метне в движение, ако,че не се напиня срещу течението
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #5125 -: Май 22, 2010, 05:46:55 pm »

Със сигурност и с доказателства ли знаеш кой е лорд?  ;)

Да,Хело-на 100 процента.

Май не се казва на сто процента, а само сто процента! То правогороните грешки започват от неграмотните журналисти по БТВ, после продължават и останалите телевизии като чуят неграмотните от БТВ, а после и народа, като чуе неграмотните журналисти от всички телевизии.  ;D :P

Защо точно по БТВ- те ли са най неграмотните?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5126 -: Май 22, 2010, 05:48:37 pm »
абеееееееее Жиноме, що изтри темата бре, тъкмо си купих семки и пуканки начи тюююю  :57:

Вещичке, ай дигай си гъзо и идвай към Варна тия дни, че срамота! Утре и в понеделник почиваме....Скарлет нали щеше да идва насам. За кога беше планирала?

ммм това е трудна работа... да дигна гъзо имам в предвид щот тежи да му се невиди  ;D ;D ;D  па иначе даа - имам 5 минутна работа у Варна и се чудя кога да ида, а като дода може и да хартисам... то знае ли човек  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5127 -: Май 22, 2010, 05:49:05 pm »
Хело, Марая поне има смелостта да си признае истинското отношение и да се извини, ако не е била права (макар че рядко го прави :P). Тя не замазва, тя не се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.
Това обаче не означава, че я подкрепям във всички нейни реакции и действия.
Но Марая има една положителна черта - тя не действа долно и подмолно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5128 -: Май 22, 2010, 05:51:10 pm »

Защо точно по БТВ- те ли са най неграмотните?

Струва ми се, че от тях запчва всичко. Те правят много грешки. Те развалят целия български народ!  ;D Факт!!!

И по БТВ и по Канал 1 още говорят с шопски диалект на "влезна" и "излезна".  ;D :P ;D ;D

Но никой не обръща внимание на такива неща.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5129 -: Май 22, 2010, 05:52:05 pm »
А аз мисля, че някои хора не искат да чуят истината.

Ще спомена само това, че истината хич не ви харесва. А аз казвам само истината, не лъжа!!!

Не само не искат да чуят истината, а чак се посират от нея. Моля за извинение.  ;D

Но Марая вече не е единственият човек, който е "злоупотребил" с мен, ако това искаш да кажеш.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5130 -: Май 22, 2010, 05:53:52 pm »

Но Марая вече не е единственият човек, който е "злоупотребил" с мен, ако това искаш да кажеш.  :blink:

ми то ше да е заради дашния ти Марс  :85:

*

Divna

« Отговор #5131 -: Май 22, 2010, 05:54:16 pm »
Ами то само аз остава да се скарам с някого. Всичко живо се кара. Какво ви става бе хора?
Болно ми е да ви чета, а не сте ми безразлични, за да си мълча.

*

Nebesna

« Отговор #5132 -: Май 22, 2010, 05:54:52 pm »
Ако Марая беше тук можеше и да отговоря на това, което написа, че никога не е злоупотребявала с неща, писани на лични съобщения от други потребители. Тя веднъж злоупотреби с Лили, обаче после си изтри постовете.

Хело, разборам привързаността ти към истината, но твоята дума е "глас в пустиня".

По-добре не вземай отношение, защото след време те "ще плеснат с ръце и ще се прегърнат", а ти ще излезеш виновната. Примери от живота много.

*

Helo

« Отговор #5133 -: Май 22, 2010, 05:55:42 pm »

Не! Искам да кажа, че тя твърдеше едно, пък то е друго. Преди няколко дни писа, че никога не била злоупотребявяла със споделена извън форума лична информация, а това не е вярно и като се сещам за конкретни случаи и поведението и не беше никак хубаво.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5134 -: Май 22, 2010, 05:56:21 pm »
Дивна, това е само началото  ;)  напълно нормално нещо преди прехода към други измерения... кат почнат да са замяргат с атомни бомби например, тогава може и да реша да се стресна... ма пак не е много сигурно  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5135 -: Май 22, 2010, 05:57:27 pm »

ми то ше да е заради дашния ти Марс  :85:

Да бе, и днешното трябва да е било заради дашния ми Марс.  ;D С нещо ги провокира тия теми. Но и те следват полъха на Нептун - появяват се и после изчезват в небитието, разтварят се като дим...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5136 -: Май 22, 2010, 05:58:51 pm »

По-добре не вземай отношение, защото след време те "ще плеснат с ръце и ще се прегърнат", а ти ще излезеш виновната. Примери от живота много.

Знам! Марая и Лили са такъв пример. Но това не ме интересува! Просто вмятам, понеже някой пак излъга. Не само те, а и други потребители от този форум са се карали и после се правят, че нищо не е станало, обаче със сигурност всеки помни какво му е наговорил другия. Ако се наема да правя статистика кой е злоупотребил с другите участници от този форум и как после са се сдобрили...

Ама ме мързи. Само, ако се сетя на момента, когато някой пак излъже, че е добър и никога не е обиждал другите, тогава като се сетя ще пиша и доказателствата ще покажа, както винаги. :P ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5137 -: Май 22, 2010, 06:00:41 pm »
Преди няколко дни писа, че никога не била злоупотребявяла със споделена извън форума лична информация, а това не е вярно и като се сещам за конкретни случаи и поведението и не беше никак хубаво.

Едни злоупотребяват със споделена извън форума информация, докато други с имена и данни. Смешници.
Предлагам на всички желаещи да се съберат по женски и да ми изперат долните гащи, ако толкова много ги сърби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5138 -: Май 22, 2010, 06:02:43 pm »

Едни злоупотребяват със споделена извън форума информация, докато други с имена и данни. Смешници.

Кой по-точно злоупотребява с имена и данни?

*

Divna

« Отговор #5139 -: Май 22, 2010, 06:04:45 pm »

Знам! Марая и Лили са такъв пример. Но това не ме интересува! Просто вмятам, понеже някой пак излъга. Не само те, а и други потребители от този форум са се карали и после се правят, че нищо не е станало, обаче със сигурност всеки помни какво му е наговорил другия. Ако се наема да правя статистика кой е злоупотребил с другите участници от този форум и как после са се сдобрили...

Ама ме мързи. Само, ако се сетя на момента, когато някой пак излъже, че е добър и никога не е обиждал другите, тогава като се сетя ще пиша и доказателствата ще покажа, както винаги. :P ;D ;D

Което ме води на мисълта, че си се завърнала при нас. Ето и една хубава новина. Само сега ми се ще да обещаеш, че спираш да се "ядеш" с Аурора. Тая мацка мъж трябва да я  "кльопа"  ;)