Лорд, сигурен ли си, че си мъж?За мен човекът, който се крие зад този ник или е жена или жена му казва, какво да пише!
Е,като съм женен да нямам катинар?
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 08:33:41 pmЕ,като съм женен да нямам катинар? Не си криеш визитната картичка, казваш. Всеки може да я види.
Цитат на: Вещичка в Май 22, 2010, 08:32:28 pmкакто си решите Сър тати :tongue2:По същия повод,а къде е Мама ти след като Тати ти е тука в момента???
както си решите Сър тати :tongue2:
Да не питам жена ти Кабала какво правиш тук и защо сваляш потребителки? :angry: :angry:
Цитат на: Lillie в Май 22, 2010, 08:35:56 pmЦитат на: лорд в Май 22, 2010, 08:33:41 pmЕ,като съм женен да нямам катинар? Не си криеш визитната картичка, казваш. Всеки може да я види. И да си сложи снимката!!! :angry:
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 08:31:26 pmМоже ли само да 4истя? Докато чистиш, аз ще ти говоря за езотерика.
Може ли само да 4истя?
Ще чисти, но най-добре гол със стийм мопа или там с каквото се разберете....
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 08:33:41 pmЕ,като съм женен да нямам катинар? Поредният женкар!!!Да не питам жена ти Кабала какво правиш тук и защо сваляш потребителки? :angry: :angry:
Цитат на: Hi в Май 22, 2010, 08:34:47 pmДа не питам жена ти Кабала какво правиш тук и защо сваляш потребителки? :angry: :angry:Мчи той кого е свалил, само си мята визитката.
Сега си мята визитката, а после ще започне и други неща да си мята!
Цитат на: Hi в Май 22, 2010, 08:34:47 pmЦитат на: лорд в Май 22, 2010, 08:33:41 pmЕ,като съм женен да нямам катинар? Поредният женкар!!!Да не питам жена ти Кабала какво правиш тук и защо сваляш потребителки? :angry: :angry:Ако мислиш,4е е Кабала,искаш ли да ти дам номера и да я питаш какво правя тук и кои потребителки свалям то4но,4е не разбрах . Ама, ти все пак, бягаш от темата и докато не публикуваш реални данни няма да разговарям с теб. Търси си ,там ,в нета информация за мен и жена ми. Ще намериш вси4ки отговори. Аз не виждам смисъл ве4е да комуникирам с анонимен потребител.КАЗАХ!
Ще ти я пратя ли4но на твоя е-мейл.Само ми го дай, а преди това си глътни валидол4ето, да не се споминеш я от ужас, я от кеф
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 08:39:46 pmЦитат на: Hi в Май 22, 2010, 08:34:47 pmЦитат на: лорд в Май 22, 2010, 08:33:41 pmЕ,като съм женен да нямам катинар? Поредният женкар!!!Да не питам жена ти Кабала какво правиш тук и защо сваляш потребителки? :angry: :angry:Ако мислиш,4е е Кабала,искаш ли да ти дам номера и да я питаш какво правя тук и кои потребителки свалям то4но,4е не разбрах . Ама, ти все пак, бягаш от темата и докато не публикуваш реални данни няма да разговарям с теб. Търси си ,там ,в нета информация за мен и жена ми. Ще намериш вси4ки отговори. Аз не виждам смисъл ве4е да комуникирам с анонимен потребител.КАЗАХ!Хан Аспарух
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 08:43:08 pmЩе ти я пратя ли4но на твоя е-мейл.Само ми го дай, а преди това си глътни валидол4ето, да не се споминеш я от ужас, я от кеф Куче, което лае не хапе! Мъжете, които са под чехъл се хвалят - докато не си признаят истината.