Цитат на: Divna в Май 22, 2010, 10:58:11 pmАбе защо се хабите бе момичета. Никога няма да си признае. Не разбрахте ли, че всичко живо лъже. То затова до там е стигнала държавата.Аз да не съм Хело?! Има хора,които се досетиха и се обадиха...Евалла на астролозите! Много е хубаво тук . И още не съм полу4ил нормална реакция относно правото изка4ване, освен от Лили.И след като наблюдавам реакцията на Hi, и все още не си е променила профилът, за съжаление, държавата ни,наистина на зле върви.
Абе защо се хабите бе момичета. Никога няма да си признае. Не разбрахте ли, че всичко живо лъже. То затова до там е стигнала държавата.
Еми зависи на колко километра си оттук... Но първо иди да приспиш жената, за да можеш да се измъкнеш тихомълком. Пускахме хорар за ай пи-то ти, но така и не успяхме да го локализираме.
С шопа се възстановяват данните, които са изтрити
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 11:04:22 pmЦитат на: Divna в Май 22, 2010, 10:58:11 pmАбе защо се хабите бе момичета. Никога няма да си признае. Не разбрахте ли, че всичко живо лъже. То затова до там е стигнала държавата.Аз да не съм Хело?! Има хора,които се досетиха и се обадиха...Евалла на астролозите! Много е хубаво тук . И още не съм полу4ил нормална реакция относно правото изка4ване, освен от Лили.И след като наблюдавам реакцията на Hi, и все още не си е променила профилът, за съжаление, държавата ни,наистина на зле върви.А аз познавам ли те случайно?А трябва ли?
Защо си мисля,4е объркахте посоките на ИЦ и МС... Ти довърши ли рисуването на сцените,4е идвам...
И май иде на североизток и от София, ако го беше пуснала Аурора.
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 11:08:23 pmЗащо си мисля,4е объркахте посоките на ИЦ и МС... Ти довърши ли рисуването на сцените,4е идвам... Еми ако си от Варна, наистина няма да успея да ги нарисувам ... Ще трябва да се работи на място, като дойдеш, и да се приложи творчество.
Аз ако дойда, такова твор4ество ще има,4е и съседните апартаменти,ще са в рисунки от тантра.
Не знам!Разбрах, че много от пишещите тук са твои познати. Аз съм сравнително нова, така че навярно не те познавам. Просто се поитересувах, тъй като ми стана любопитно.
МС-то ли беше юг, тотално се объркАх.
4естно казано,по4ти никого не познавам,реално тук.
Да си призная, тая работа с правото таковане направо си посочи към къщата на човека.
Да, МС со4и юг,май така беше, и по4ти съм убеден.