Цитат на: Lillie в Май 23, 2010, 12:03:04 am- имам влечение към собствения си полНе бе! Ти имаш влечение и към двата пола,
- имам влечение към собствения си пол
Знам, че присъствието ми те притеснява...
Цитат на: лорд в Май 23, 2010, 12:06:58 amТи какво правиш в този форум,след като не видях никакви знания по астрология от теб.Знам, че присъствието ми те притеснява, тъй като е прекалено разкриващо някои факти, ама ти сам предизвика любопитството ми като се криеш.
Ти какво правиш в този форум,след като не видях никакви знания по астрология от теб.
Цитат на: Hi в Май 23, 2010, 12:08:57 amЗнам, че присъствието ми те притеснява...Не бе, Хелоооо... Що се буташ под завивките сега, остави ни на спокойствие да си говорим.
Аз не вярвам. досега да си беше гушнал благоверната. Кой ще го изтърпи да виси до това време във форумите. Но пък може и да са си омръзнали. И такива неща се случват под небето.
Цитат на: Lillie в Май 23, 2010, 12:10:22 amЦитат на: Hi в Май 23, 2010, 12:08:57 amЗнам, че присъствието ми те притеснява...Не бе, Хелоооо... Що се буташ под завивките сега, остави ни на спокойствие да си говорим. Жена му ще бъде ли между вас?А дали има деца?Как,бе,имам 5 деца,ама никой не ме е питал...Специално за Хело.Нали имаш карта.Виж колко са децата и жените.
Специално за Хело.Нали имаш карта.Виж колко са децата и жените.
Лили,специално за теб,лека и красива нощ. Рисвай фигури тази нощ.
Цитат на: Небесна в Май 23, 2010, 12:15:13 amАз не вярвам. досега да си беше гушнал благоверната. Кой ще го изтърпи да виси до това време във форумите. Но пък може и да са си омръзнали. И такива неща се случват под небето.Може да лъже жена си, че има работа, за да задява момичета по форумите.
kabalaИ да допълня Оля,че току-виж, пак ще лисва вещина-))), зависи от Асцендент, положението на Луната и всичко останало,взето на куп. Превес на определени знаци,влияние на определена група домове и т.н.-)))) Може да има не само три "вида" овен, ами 100 пъти по толкова-))))
Синухе, топло...топло...ама, не е то4ното-))) Има какво да учиш още. Дивна, Господ дава,ама и взема...ти от къде знаеш на кого колко е дал и колко ще вземе. И за какво да и завиждам?! Имам си всичко !!!
Според теб,дали ще се издам или ти не си толкова добър, 4е да го разбереш-)))
Не само това! Мисля, че Вещичка знае, че лорд е Кабала.
Цитат на: Hi в Май 23, 2010, 12:17:59 amЦитат на: Небесна в Май 23, 2010, 12:15:13 amАз не вярвам. досега да си беше гушнал благоверната. Кой ще го изтърпи да виси до това време във форумите. Но пък може и да са си омръзнали. И такива неща се случват под небето.Може да лъже жена си, че има работа, за да задява момичета по форумите. все има нещо.