Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848344 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Говорилня 2
« Отговор #5660 -: Май 23, 2010, 07:45:11 pm »
На живо с Хело-то ли? Ам,тя се дърпа...Аз очаквах да разтълкува нещо по твоята карта, ама явно, все още мисли,че не е твоята,ам моята ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #5661 -: Май 23, 2010, 07:46:49 pm »
На живо с Хело-то ли? Ам,тя се дърпа...Аз очаквах да разтълкува нещо по твоята карта, ама явно, все още мисли,че не е твоята,ам моята ;D
с Хелоооото недей така де ;D ;D ;D Тя сега ме разследва :lol:
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5662 -: Май 23, 2010, 07:50:54 pm »
Аз не изпитвам никакви лоши чувства към нея. По-скоро ми стана интересна...В началото побеснях-)))),ама после взе да ми става интересно-)))) Ами,ако в действителност е съвсем различна?!- мека и приятна, жена, която е била тъпкана и ся е решила да се вихри по същия начин в нета? Оф,няма значение, взех да философствам-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5663 -: Май 23, 2010, 07:54:07 pm »
Вещерицата е отишла да готви,100%

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5664 -: Май 23, 2010, 07:54:20 pm »
Хелото си е едно невинно и искрено дете, понякога без задръжки, но в това му е чара. ;D :P  Я виж само колко пъти ти спомена името и накара Дивна да пита всъщност коя си, а се оказахте стари дружки. Съдба.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #5665 -: Май 23, 2010, 07:54:38 pm »
Аз не изпитвам никакви лоши чувства към нея. По-скоро ми стана интересна...В началото побеснях-)))),ама после взе да ми става интересно-)))) Ами,ако в действителност е съвсем различна?!- мека и приятна, жена, която е била тъпкана и ся е решила да се вихри по същия начин в нета? Оф,няма значение, взех да философствам-))))
Ако е приятна в реалният живот, не виждам защо така да се държи в нета.Май има нужда от помощ или по скоро някой да я оби4а....абе къде мога да и видя картата?????

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5666 -: Май 23, 2010, 07:56:31 pm »
Имаше я някъде тук из темите, ама то много спам вече, нищо не може да се открие.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5667 -: Май 23, 2010, 07:56:48 pm »
Хелото си е едно невинно и искрено дете, понякога без задръжки, но в това му е чара. ;D :P  Я виж само колко пъти ти спомена името и накара Дивна да пита всъщност коя си, а се оказахте стари дружки. Съдба.  :blink:
Аз а това никога не съм се пънала на "злото"-))) и за това искрено исках да и кажа "евалла"-))) Ще я направя и мениджър,че днес много позвънявания имах-))))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5668 -: Май 23, 2010, 07:57:33 pm »
Ако е приятна в реалният живот, не виждам защо така да се държи в нета.Май има нужда от помощ или по скоро някой да я оби4а....абе къде мога да и видя картата?????
Едва ли ще ти каже...Явно има какво да крие...или пък има притеснения други

« Отговор #5669 -: Май 23, 2010, 07:58:43 pm »
Имаше я някъде тук из темите, ама то много спам вече, нищо не може да се открие.  :blink:
или си ги е изтрила ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5670 -: Май 23, 2010, 08:00:39 pm »
E, че нали играе главна роля в "Невидимия" :P

« Отговор #5671 -: Май 23, 2010, 08:03:46 pm »
E, че нали играе главна роля в "Невидимия" :P
хахаха май да ,но не може да се крие ве4но при положение 4е има и проблем ;)

« Отговор #5672 -: Май 23, 2010, 08:06:00 pm »
Хайде дами и господа 4е май ми замириса на агнешко и ябълков пай.Лека ве4ер на вси4ки. :88:

*

Helo

« Отговор #5673 -: Май 23, 2010, 08:11:47 pm »

Аз а това никога не съм се пънала на "злото"-))) и за това искрено исках да и кажа "евалла"-))) Ще я направя и мениджър,че днес много позвънявания имах-))))

Затова ли искаш да ми благодариш?  :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5674 -: Май 23, 2010, 08:13:34 pm »
И не само за това...а и за Дивна-)))) Наистина я търсех отдавна-))))

*

Helo

« Отговор #5675 -: Май 23, 2010, 08:16:29 pm »
И не само за това...а и за Дивна-)))) Наистина я търсех отдавна-))))

лорд съпругът ти ли е?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5676 -: Май 23, 2010, 08:19:46 pm »
Айде,пак се започна-))))Божкееееееееееееееее,ама ти няма мирясаш-)))). Обаче и аз съм инат, да ти кажа.

*

Helo

« Отговор #5677 -: Май 23, 2010, 08:21:23 pm »
Айде,пак се започна-))))Божкееееееееееееееее,ама ти няма мирясаш-)))). Обаче и аз съм инат, да ти кажа.

Тогава ще изтрия всичките си постове, в които съм писала името ти, за да не се индексира толкова добре в Гугъл.  ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5678 -: Май 23, 2010, 08:23:14 pm »
хахахахаха,сакън,нИдей....Таман, добре ми дойде...Аз ти казвам, дойдеш ли във Варна,само ми звънни, ще черпя за това и за Дивна-та. ;D

*

Helo

« Отговор #5679 -: Май 23, 2010, 08:26:36 pm »
хахахахаха,сакън,нИдей....Таман, добре ми дойде...Аз ти казвам, дойдеш ли във Варна,само ми звънни, ще черпя за това и за Дивна-та. ;D

;D ;D ;D

Е, може някой път да ме черпиш с нещо номерологично.  :P :P :P ;D ;D

:tauruss: