Ми,грижи да нямаш. Ако не те е страх да си дадеш данните-))) и да си мислиш,че ще ги кажа-)))). Аз си мислех да започнем с питието-))))). Вещата ще направи сладкото,а Сънрейна,хм,няма да кажа,че ще издам професията и-))))
Аз а това никога не съм се пънала на "злото"-))) и за това искрено исках да и кажа "евалла"-))) Ще я направя и мениджър,че днес много позвънявания имах-))))
а Сънрейна,хм,няма да кажа,че ще издам професията и-))))
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 08:28:46 pmМи,грижи да нямаш. Ако не те е страх да си дадеш данните-))) и да си мислиш,че ще ги кажа-)))). Аз си мислех да започнем с питието-))))). Вещата ще направи сладкото,а Сънрейна,хм,няма да кажа,че ще издам професията и-))))Ми тогава кога да ти пратя данните си? :rolleyes:Сега сигурно ще си заета, щом имаш много телефонни обаждания. :rolleyes:Обаче аз знам, че числото на живота ми е 8.
Ами,това е твое решение, може на лични,на мейла, по телефона,ако искаш да ме чуеш-)))). Таман ще ти кажа наздраве. Ха, имаш същата вибрация, като сина ми-)))). Ша ви прайм бизнесмени или да лалате някъде-)))
Хахахах,нищо лошо...или сама си го налагаш това-)))). Аз съм била отшелник в минал живот, в някои от миналите,де
Няма проблем
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 08:41:49 pmХахахах,нищо лошо...или сама си го налагаш това-)))). Аз съм била отшелник в минал живот, в някои от миналите,деДа ми кажеш това, което вижаш, а не да спестяваш лошото. Това имам предвид. Ще ти пратя на ЛС.Обаче искам да ми кажеш честно и да не скриваш и лошото. Ти какви данни искаш- рожденната дата ли?Добра ве4ер HI забелязвам някаква промяна в теб ;)Или това е временно :rolleyes:
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 08:43:58 pmНяма проблем Какви данни трябва да се пратят - рожденната дата ли?
Трите имена, дата на раждане и ако искаш- час и място на раждане.
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 08:47:22 pmТрите имена, дата на раждане и ако искаш- час и място на раждане.Обаче няма да ги показваш на лорда. Особено имената ми!
Имаш думата ми. Ако ми вярваш
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 08:49:05 pmИмаш думата ми. Ако ми вярвашИзпратих ти датата на раждане. :blink: :tauruss: