Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846812 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #5800 -: Май 24, 2010, 02:15:20 pm »
Моля, само ми обяснете кой е този мой мъШ, за който последна научавам.  :57:

отде да знам бе жена  :o ;D  

Да не е случайно този?  :-[
http://vbox7.com/play:f52d1ef3
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5801 -: Май 24, 2010, 02:17:46 pm »
Моля, само ми обяснете кой е този мой мъШ, за който последна научавам.  :57:

отде да знам бе жена  :o ;D  

Да не е случайно този?  :-[
http://vbox7.com/play:f52d1ef3

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5802 -: Май 24, 2010, 02:18:22 pm »

Мъжките полови органи също ли?

А женските по Джойтиш по кое са?

Ногу питаш.  :P ВзЕми отвори справочник по анатомия бре моме.

По 7 дом са гениталиите в Джйотиш, т.е. онова дето се вижда отвън.  ;D

Имаше един руски лаф:
- Что вы имеете ввиду?
- Что имею, то ввиду!

Зацепи ли?  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5803 -: Май 24, 2010, 02:19:27 pm »
Кабала е права, че комините са по огнените знаци. Поне така пише в Интернет.

А тук пише, че комините са по Марс, което ми навява разни асоциации. :57:

http://www.qhdc.org/barclay/guide2.htm

Mars rules places such as furnaces, slaughterhouses, brick kilns, forges, and chimneys.

Обаче тук слагат и кланниците под упавителството на Марс, а не знам дали е така. Вие с какво свързвате кланниците?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5804 -: Май 24, 2010, 02:20:36 pm »
Ми тъй де, Вещичке.  ;D
Тоя клип все забравям да пратя на бившия, че неговия мандат точно толкова беше и свърши.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5805 -: Май 24, 2010, 02:21:18 pm »
За кланниците звучи доста логично. Все пак Марс е ножа, нараняването.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5806 -: Май 24, 2010, 02:26:18 pm »

Обаче тук слагат и кланниците под упавителството на Марс, а не знам дали е така. Вие с какво свързвате кланниците?
По Марс и Плутон.
В този ред на мисли искам да попитам плутонианките във форума дали обичат филета, пастърми, суджуци,..изобщо мезета, които са си дефакто гниещо месо?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5807 -: Май 24, 2010, 02:28:51 pm »
Да, аз много обичам мезета.  :blink: Сега чакам вече Хело да почне да хвърля ножове и камъни по мен..... :P ;D

*

Helo

« Отговор #5808 -: Май 24, 2010, 02:30:04 pm »
В един сайт за рзследваща астрология също пише, че комините се свързват със знака Овен.

Aries tells where he actually was and this means it was near the place where the druggies hung out, may be on hilly ground where some plowing is done (the cattle ranch or nearby farm?) and perhaps also in a place near an abandoned outdoor furnace or chimney.

http://forensicastrology.blogspot.com/2008/09/jeremy-ted-alex.html

« Последна редакция: Май 24, 2010, 02:35:21 pm от Hi »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5809 -: Май 24, 2010, 02:36:12 pm »

По Марс и Плутон.
В този ред на мисли искам да попитам плутонианките във форума дали обичат филета, пастърми, суджуци,..изобщо мезета, които са си дефакто гниещо месо?

Не съм почитател на филета и разни такива мезета. Имам Марс :kva: :plu: . Почитател съм на ножовете. Обичам да ползвам много  и остри ножове когато приготвям нещо.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5810 -: Май 24, 2010, 02:37:47 pm »
Ами то, ако е пещ веднага се сещаш за огън и евентуално Марс, но комина някак си по по-друг начин го приемам, явно Овена все пак отговаря за него.  
А каква е задачката?

*

Helo

« Отговор #5811 -: Май 24, 2010, 02:41:40 pm »

А каква е задачката?

Просто се опитвах да свържа планетата, която управлява комините с Дядо Коледа, защото нали се вярва, че той влиза през комина.  :P

В миналото са слагали над камината специални билки, които гонят злите духове, понеже 12-те дни след Коледа са време, през което злите духове излизат навън и за да не влязат през комина в къщата, хората са се предпазвали.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5812 -: Май 24, 2010, 02:41:52 pm »

В Джйотиш по Марс-Сатурн е мършата, гниещото месо, а и самото разложение като процес. Това са две тамасични планети, сръзани с нисшето начало в Природата.
Плутонианка съм, но не консумирам почти никакво месо. Много мразя салами, кренвирши, суджуци, луканки, пъстърми и други подобни. Почти всички меса ми миришат, имат някакъв дъх, с изключение на пилешкото.
От време на време "съгрешавам" с диетично филе от бяло пуешко месо или си правя супичка с пилешко месо.
Не обичам и яйца, почти не ги консумирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5813 -: Май 24, 2010, 02:47:17 pm »
Говорим за мезета от месо, нали.  ;D Щото кренвирши и салами няма в тях такова. И най-вече домашно приготвените са качество и вкус, всичко останало може да удря на какво ли не...

Месото е полезно, в него има незаменими протеини, които в природата няма с какво да бъдат заместени, затова аз не го приемам за съгрешаване, а си хапвам с удоволствие.  :57:

*

Helo

« Отговор #5814 -: Май 24, 2010, 02:49:02 pm »

Говорим за мезета от месо, нали.  ;D Щото кренвирши и салами няма в тях такова. И най-вече домашно приготвените са качество и вкус, всичко останало може да удря на какво ли не...

В месото има генномодифицирана соя. Четох, че вече нямало соя, която да не е генномодифицирана. А по принцип казват, че соята била много полезна. Обаче аз съм чела и обратното. Както при флуора.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5815 -: Май 24, 2010, 02:52:36 pm »
Е, а де, във всички тия полуфабрикати има такава соя и не е никак полезна. Затова заместителите на месо от соя са дори вредни, не за предпочитане пред него. Пълноценно организма не може да функционира, ако не консумира поне малко месо в чист вид говорим.
 Що се отнася до други "висши" съображения да не ям месо, няма как да се съглася, но да не разбунвам духовете сега, тъкмо сме се кротнали.  :P

*

Helo

« Отговор #5816 -: Май 24, 2010, 03:10:20 pm »
Честит празник заради това, че двамата византийски братя са преписали славянобългарската азбука от коптски, който е съществувал хиляди години преди византийските братя да "измислят" "нашата" азбука.  ;D
« Последна редакция: Май 24, 2010, 03:16:22 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5817 -: Май 24, 2010, 03:13:12 pm »
И така да е, Хело. Недей да разбиваш илюзиите на хората, нека имат повод за национална гордост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5818 -: Май 24, 2010, 03:19:11 pm »
И така да е, Хело. Недей да разбиваш илюзиите на хората, нека имат повод за национална гордост.

Горките хора! Ще им се разбият илюзиите.

Не е ли по-добре човек да има повод за лична гордост, отколкото за национална?  :unsure:

И защо наричат братята славянобългарски, като по официални данни са наполовина византийци?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #5819 -: Май 24, 2010, 03:29:18 pm »
Националната гордост компенсира личната гордост. Като цяло обаче гордостта е доста вредно нещо.