Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843351 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Говорилня 2
« Отговор #5980 -: Май 27, 2010, 10:52:39 pm »
Аурора защо си изтри поста за Ванга? :blink:
Хареса ли ви интервюто ?

Ми Светослава Тъдъръкова не е вече на върха на славата. Добър ход отново да стане актуална. Защо прави сега филма, като е правила тези интервюта преди 20 години?!
Не знам,никога не съм следяла професионалната й кариера.
Но ми направи впечатление външният й вид.Много добре изглеждаше....като изключим роклята ;D
« Последна редакция: Май 27, 2010, 10:57:53 pm от Milkyway »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5981 -: Май 27, 2010, 10:58:04 pm »
Нещо ме гложди една мисъл. В последно време във форума се появяват карти, които са нещо като мечтата на астролога - такива уникални случаи, като от учебниците по астрология. Имаше преди няколко дни една дванадесетодомна карта, направо бонбон. Преди това се яви една с разни нулеви градуси по ключови места и анаретни планети. Днес - карта без никакви хард аспекти. Или тук се е намърдал някой мастит астротрол, който ни прави тестове, или е от пълнолунието, или е от наталната ми параноя.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5982 -: Май 27, 2010, 11:00:25 pm »
Или тук се е намърдал някой мастит астротрол, който ни прави тестове, или е от пълнолунието, или е от наталната ми параноя.

:57: :57: :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5983 -: Май 27, 2010, 11:00:56 pm »
Но ми направи впечатление външният й вид.Много добре изглеждаше....като изключим роклята ;D

А грима? Аз се зачудих кой е този познат глас. Помислих я за фолкпевица  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5984 -: Май 27, 2010, 11:04:42 pm »
искам да бъда по-обикновен човек, ама не може...

Стига скромнича, просто си признай, че си НЕобикновен.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5985 -: Май 27, 2010, 11:05:42 pm »
За мен ли става дума, че няма хард аспекти?
Това не ме радва много...В смисъл, хубаво е човек да има и хард аспекти май..щом толкова рядко ви се вижда, аз не се харесвам, искам да бъда по-обикновен човек, ама не може...

А, обикновен, обикновен, колко да си обикновен...
Като да искаш да не пиеш, да ти върви в хазарта и да си срещнеш житейския партньор. Те повечето обикновени са така.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #5986 -: Май 27, 2010, 11:25:53 pm »
Миро отпадна

« Отговор #5987 -: Май 27, 2010, 11:26:52 pm »
Ами това казвам, че не искам да съм необикновен, искам да съм обикновен човек без претенции и така..

Няма обикновени хора. Всеки е уникален и е необикновен сам по себе си. Няма два напълно еднакви индивида на Земята.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5988 -: Май 27, 2010, 11:33:57 pm »
Трябва да каже нещо все пак в интервюто.  ;D Талантлив певец с харизма, но песента не беше нещо.  Елица и Стунджи станаха пети, въпреки че казват че конкурса е политически, а и нямаме силно лоби, както някои държави.

« Отговор #5989 -: Май 27, 2010, 11:34:38 pm »
Песента му в сравнение с дургите си е добра. А има и нов регламент.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5990 -: Май 27, 2010, 11:35:21 pm »
Мирко се оплаква като незадоволена жена пред приятелките си...

Не харесваш Миро?
Не че съм му фен, просто питам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5991 -: Май 27, 2010, 11:39:08 pm »
Харесвам го...не че ми е любимец, просто няма по-добро в БГ в момента.
Абе българският рок, старият е истинското изкуство: ФСБ, СИгнал, Тангра..

Вееерно? И си на 27 години?

« Отговор #5992 -: Май 28, 2010, 12:22:37 am »
Аз пък зе зачудих, че нещо се умълча  ;D

« Отговор #5993 -: Май 28, 2010, 12:35:41 am »
Но тоя явно е норма в този сайт де..в моята тема като гледам Администратора как ми оаква темата...ми става ясно, че тук съм нежелан, някво затворено общество сте на астролози, фещици, восъколеещи лелки и магьосници..

Г-н Каприз, моля дръж се по-нормално! Благодаряние на този човек съществува форума, имай поне малко уважение! Аз прочетох цялата ти тема, но така и не разбрах ти какви отговори търсиш???

*

Divna

« Отговор #5994 -: Май 28, 2010, 12:48:32 am »
Но тоя явно е норма в този сайт де..в моята тема като гледам Администратора как ми оаква темата...ми става ясно, че тук съм нежелан, някво затворено общество сте на астролози, фещици, восъколеещи лелки и магьосници..

Ако така комуникираш с приятелките си със сигурност не можеш да ги задържиш за дълго (имам предвид готените момичета).

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5995 -: Май 28, 2010, 06:39:08 am »

не може всичко да става както го поискаме и не е нужно да пишеш такива неща като не става на твоето...
не съм ти чела темата, но мисля че с изрази като този "Ами какво да кажа, като нов заек ме базикате тука аз питам нещо, което ме интерусва" нямаш много шанс....има много нови зайци тук според мен.....+ това не може всички да обърнат внимание на темата или въпросите ти....не сикам да звуча грубо или заяждащо се, но не всички имат време да се занимават с на някой друг нещата....
ако искаш да получиш трябва да дадеш.... ;)

« Отговор #5996 -: Май 28, 2010, 06:47:04 am »
някой са е видал Теле да гребе навън, само навътре ,към себе си, все едно се самозатрупва,  ;D ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5997 -: Май 28, 2010, 10:01:35 am »
някой са е видал Теле да гребе навън, само навътре ,към себе си, все едно се самозатрупва...

:72: Има и изключения, но трябва да имат силен Стрелец или Овен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5998 -: Май 28, 2010, 10:11:31 am »
...ми става ясно, че тук съм нежелан, някво затворено общество сте на астролози, фещици, восъколеещи лелки и магьосници..

Явно не сте запознати с това, уважаеми господине.  ;D

Цитат
"Ти не знаеш ли, че астролозите са най-висшите същества във Вселената и самата мисъл да се намесваш, триеш или променяш техните висши писания е кощунство и утежняващо кармата обстоятелство? "

Тъй че каквото и да ти напишат астролозите, приеми го за абсолютна и вечна Истина, съмнението в чистотата на техните намерения е кощунство и противоречи на Вселенския ред!  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5999 -: Май 28, 2010, 11:23:59 am »

Мистър , аз съм във форума от една седмица. Не съм астролог, но всички ме приеха изключително топло. Няма друг форум с по-отзивчиви хора. Така че я по-добре се прекръсти на МАстър Смърф :33: :33: