Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846429 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #6020 -: Май 28, 2010, 12:58:19 pm »
Да не се окажат пациентите един-единствен човек?  ;D

ми че ако е достатъчно умен - ще се възгордее бе  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #6021 -: Май 28, 2010, 12:59:00 pm »
И друго да попитам - направено ли е обезпечение на иска? та да има от какво да се удовлетвориш като вземеш изпълнителния лист?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6022 -: Май 28, 2010, 12:59:33 pm »
Отивам да си сложа бялата престилка и всеки да заповяда на преглед.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6023 -: Май 28, 2010, 01:00:41 pm »
Отивам да си сложа бялата престилка и всеки да заповяда на преглед.  ;D

баууу ти ли ще го играеш чичо доктор а  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6024 -: Май 28, 2010, 01:02:31 pm »
Ще ви правя диагностика.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6025 -: Май 28, 2010, 01:03:41 pm »
В СРС или в СГС сте на първа инстанция?

СГС
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6026 -: Май 28, 2010, 01:05:19 pm »
И друго да попитам - направено ли е обезпечение на иска? та да има от какво да се удовлетвориш като вземеш изпълнителния лист?

Ох, не беее! Тогава на баща ми друг негов приятел му препоръча една нотариуска, който направи този договор и си остави ръцете.  :angry: На мое име е аз само отидох да се подпиша.

*

Divna

« Отговор #6027 -: Май 28, 2010, 01:05:37 pm »
Не, Дивна, ти не влизаш в списъка с патологиите.  ;D

;D Ако чета по-често хора като някой от новодошлите, то със сигурност и до там ще стигна.
Вече взех да се замислям да не би да ми има нещо, щото тия хора не могат и да ме забавляват. През няколко дена се появяват, после изчезват, после пак се появяват и така до безкрайност. И какво им е толкава забавно в тоя форум  :-\?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6028 -: Май 28, 2010, 01:07:33 pm »
Шизофреничните състояния нали знаеш кога се изострят?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #6029 -: Май 28, 2010, 01:08:50 pm »

Най-висшите качества на Телец са противоположните на най-низшите, а именно, отричане от материята и подчиняването и на духа и съзнанието!

ммм даааааааа така си е! вместо да пасеш люцерината започваш да я пушиш и така вместо да влияеш на стомаха, то ти влияеш на съзнанието  :wink2:

Рибите, затънали в илюзии, уж духовни, пък са най-податливи на всякакви пороци и зависимости.  :unsure:

*

Helo

« Отговор #6030 -: Май 28, 2010, 01:11:23 pm »
Слаб психолог съм, особено що се отнася до женските интриги, питам директно около мен ли се върти това?
Давайте директно: в какво ме обивянвате или подозирате. Телците сме директни хора...

Всеки човек си мисли, че светът се върти около него. Дори и да има ниско самочувствие, пак мисли, че другите все за него говорят.

Не, пишещите тук си говорят по принцип. Не им обръщай внимание. Все пак те не са важни хора, които имат нещо общо с живота ти.

« Отговор #6031 -: Май 28, 2010, 01:12:55 pm »
Мила, ако правилно разбирам четири години се води делото само във първата инстанция - така ли е или си спечелила на първата и те са обжалвали и сега тече второинстанционното. Щото за първа инстанция действително са ужасно много 4 години.
Със втория въпрос питах за друго , а не за договора. Договора явно е направен от нотариус и поне е с нотариална заверка, което все пак е добре. Но питането ми е друго: Преди да се заведе иска(преди да се подаде исковата молба в съда), а пък и по време на самото дело, може да се поиска от съда да наложи някакво обезпечение, което да ти гарантира, че като спечелиш делото ще има някакво имущество ответната страна, от което ти да се удовлетвориш- например: да им наложи възбрана на имот, да им запорира сметки и други такива.
Защото ти сама каза, че освен да се спечели делото е важно и да има после от какво да си вземеш парите. Та питам това направил ли е адвокатът ти??? И ако не го е направил помоли го поне сега да го направи, с оглед забавянето на производството, та поне да си сигурна че ще има откъде да вземаш!

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #6032 -: Май 28, 2010, 01:13:36 pm »
КОЕ МУ Е СТРАННОТО ДИВНА?ТОВА ЧЕ ВИ ЧЕТА ВСЕКИ ДЕН ИЛИ ТОВА ЧЕ НЕ СИ ДАВАМ МНЕНИЕТО ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО.АЗ НАПРИМЕР НА ЖЕЛАЯ ДА БЪДА НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ.

« Отговор #6033 -: Май 28, 2010, 01:15:31 pm »
От друга страна пък и едно обезпечение ще ги подтиква или да си изплатят дълга или да не бавят поне делото, защото ще им се иска да си освободят имота или сметката или може и дружествен дял от капитал на дружество

*

Divna

« Отговор #6034 -: Май 28, 2010, 01:16:47 pm »
Между другото и без да ми отговаряте, вече не ми конфортно ... Бързо ме отказахте, сигурно трябва да се поздравите за което. Жалко...имах по друга нагласа.

Ами довиждане тогава до следващото ти включване! С кой ник ще се представиш? Тоя път кой най-много те ядоса?

« Отговор #6035 -: Май 28, 2010, 01:18:29 pm »
Да, направи такава справка - прехвърлили са фирмите на други хора, личните си коли също. Запор междувременно не е направен. Явно не само аз ги съдя. Важен момент е, че аз съдя 4 наследника - бившата съпруга /+ децата й, защото и те се явяват наследници/ и дъщеря му от първия брак. Те двете са съсобственички на фирмите му 75:25. Тия двете как не се избиха докато разделяха наследството, не знам.
Не му се вижда края.  :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6036 -: Май 28, 2010, 01:19:07 pm »
Много петли станаха изведнъж в нашия кокошарник, кокошките ще тръгнат да снасят, докато не им се замае главата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6037 -: Май 28, 2010, 01:19:35 pm »
Приятен ден на всички! Аз ви напускам, че работата ме зове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6038 -: Май 28, 2010, 01:21:10 pm »
Бързо ме отказахте, сигурно трябва да се поздравите за което. Жалко...имах по друга нагласа.

От какво сме те отказали, да си правиш гаргара с астрологията?
И каква е била твоята нагласа?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6039 -: Май 28, 2010, 01:23:43 pm »
Брееей, и странно, какво си очаквал, като търсиш шамани, звездобройци и всякакви шарлатани, за да ги осениш със свръхсекретните си планетни положения?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda