Добро утро компанията, как спахте :rolleyes:
их, този тирилежко, миличкият,агонизиращ, той си ми показвал, снощи в Пирогов,
дъщеря ми сесия,през три дни изпити и предстоят др.седмица, учи в нас , и от нищото
я сви корема, пет часа илачи, болкоуспокояващи,спазмолитици, тцъ, не минава и накрая
в Пирогов, нагледах се и се наслушах, парад на патологиите, Хелото там да седи в коридорите и да си води бележки, данни, много ще напредне в материала, дирекно от извора, ма много кофти енергията там, още като влязах и нещо все да ме души, въздуха един тежък и лепкав, ма налегна една суха кашлица, гадост, като излязохме и спря,имах усещането,че невидима ръка ме бе хванала за гърлото,добре че пред нас бяха едни мотористи,ходещи донори, та ме развеселиха, много яки, един китаец на количка чакаше в коридора и около него целият китайски народ, жужат, суматоха,кръв, чист, мръсен поток, ма то там докато чакаш или сам оздравяваш,или божа работа,
та регнен,та ехограф, накрая доктора питал къде работи, тя казала, и колегиално й забъркал в инжекция един коктейл успокояващи и така,слава богу няма сериозни индикации, явно напрежението я е ударило в стомаха, пък и гледам
прогр.Луна в Дева съвпад ЮЛВ,много спортува напоследък,явно е прекалила с пресите, ма много зверски я болеше

а слънчевите очила дет си ги намерих на една пейка са
http://www.ochilata.com/product_details.php?category_id=13&page=5&item_id=3202