Ох, благодаря ви! Толкова се развълнувах, че ме заболя главата. Много амбициозна тази рибка,бе! Направо ме разбива.

Луната ми е в Козирог, а в 5 е Венера в Риби. Той си учи в спортното училище, но не знам дали помните,че се бях оплаквала зимата от треньорката му по лека атлетика. Той влезе с този спорт, беше отличен лекоатлет с 4 медала на 11 години. Там е такава мафия,че не е истина. Опита се да го изкара виновен за един бой,но аз се ядосах и ги събрах накуп - учители,деца,директори.....и всичко излезе наяве. И треньорката му умря от мъка,че не можа да го изгони от училището. Наговори всички треньори от всички спортове никой да не го взимат в неговия спорт. Казала на хората ,че бил психо.

Детето 4 месеца не тренираше нищо, а аз чаках кротко да се разреши проблема и някой да го вземе да тренира нещо. Накрая един тъп катил - зам.директора по спортната дейност казал на сина ми да си търси друго училище, защото не тренирал нищо. Детето плака,аз се разстроих и като се ядосах, стигнах до министерството. Точно за 2 часа се намери кой да го вземе да тренира и го прехвърлиха в кану-каяк. От 3 месеца тренира този нов за него спорт, а вече е най-добър от всички деца там. Треньора онзи ден му дал чисто нова лодка, затова че е толкова добър. Направо ме изумява това дете.Толкова е амбициозен. Да е жив и здрав! :88: