Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848466 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 2
« Отговор #6440 -: Юни 04, 2010, 01:00:33 pm »

От колко години си професионален астролог, откакто си в тази си последна инкарнация? И рекламираш ли се в Интернет?

Професионално от 9 години и никога не съм ползвал Интернет за това.

А как определи, че това е финалната ти инкарнация?  :P

Първо-логически,отговарям на начина на мислене и живот на финална инкарнация.
2ро-просто го знам и то много преди да прочета Матрицата,още от 15-16 годишен съм си казвал,че това ми е последният живот.
И 3то-питах ВА чрез Тарото дали това ми е финалната инкарнация (тази ми личност) и отговорът беше твърдо да (Слънцето).  :blink:
Мога да си го изкарам и от картата  :P ;D

Не искам да звучи като хвалене,това е просто нещо за което съм сигурен  ;)

*

Helo

« Отговор #6441 -: Юни 04, 2010, 01:11:58 pm »

Значи от 20-годишен се занимаваш с астрология и печелиш пари от това?

А щом не си член на БАА, пък и не каза дали се рекламираш в Интернет, тогава как те намират хората?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6442 -: Юни 04, 2010, 01:15:05 pm »
И аз просто знам, че съм Господ.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6443 -: Юни 04, 2010, 01:18:40 pm »
Хело, членството в БАА не те прави астролог.
Както съм казвала, нямам нужда да плащам на някоя организация, за да се назовавам астролог.
Много от най-добрите професионални астролози в България не са членове на асоциацията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #6444 -: Юни 04, 2010, 01:18:46 pm »

Значи от 20-годишен се занимаваш с астрология и печелиш пари от това?

А щом не си член на БАА, пък и не каза дали се рекламираш в Интернет, тогава как те намират хората?

Хело колко си далеч от разбирането на елементарни неща,но ще те оставя търсеща  ;D

И аз просто знам, че съм Господ.  :P

Хубаво,след като си Господ ми пусни 6ца от тотото тази неделя  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6445 -: Юни 04, 2010, 01:20:59 pm »
Нухе, ако ти пусна... шестицата, ще трябва да се съгласиш на още няколко инкарнации, тази няма да е финалната.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6446 -: Юни 04, 2010, 01:27:47 pm »

И аз просто знам, че съм Господ.  :P

Хубаво,след като си Господ ми пусни 6ца от тотото тази неделя  :P

А ти пусна ли фиш?  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #6447 -: Юни 04, 2010, 01:31:40 pm »

Хело колко си далеч от разбирането на елементарни неща,но ще те оставя търсеща  ;D

Аз знам, че ще кажеш, че Вселената се грижи за това да ти доставя клиенти.  ;D

Но се чудя и дали си рекламираш дейността. :rolleyes: И дали работиш към някакъв център?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6448 -: Юни 04, 2010, 01:53:25 pm »
Хело, членството в БАА не те прави астролог.
Както съм казвала, нямам нужда да плащам на някоя организация, за да се назовавам астролог.
Много от най-добрите професионални астролози в България не са членове на асоциацията.

Уран , уранова професия и някаква си структура в рамки , сякаш кашонче наречена организация...
абсурдно звучи!
асоциация на фризьорите ;D ;D ;D
асоциация на хотелиерите ,ресторантьорите....и до тях астролозите ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6449 -: Юни 04, 2010, 02:12:38 pm »
..колко от вас са ходили на курсове, за да се обучават ...има ли такива въобще...тук повечето ми "изглеждате" като самоуки...
аз смятам да се запиша някъде(само да се освободя малко от ангажименти... :()...тук във Варна...в школата на доктор Калоян Петров...или пък вие ако можете да ми препоръчате някоя школа.... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6450 -: Юни 04, 2010, 02:14:46 pm »
..колко от вас са ходили на курсове, за да се обучават ...има ли такива въобще...тук повечето ми "изглеждате" като самоуки...
аз смятам да се запиша някъде(само да се освободя малко от ангажименти... :()...тук във Варна...в школата на доктор Калоян Петров...или пък вие ако можете да ми препоръчате някоя школа.... :unsure:

кирил стойчев е много добър също....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #6451 -: Юни 04, 2010, 02:27:33 pm »

Някои от известните имена от БАА са завършили астрология или в Париж или в лондонския колеж по астрология. Но повечето са завършили колежа в Лондон.

*

Divna

« Отговор #6452 -: Юни 04, 2010, 02:45:25 pm »

Някои от известните имена от БАА са завършили астрология или в Париж или в лондонския колеж по астрология. Но повечето са завършили колежа в Лондон.

Малее ... и с каква тежест звучи всичко това ...

Ако искаш и на Марс да си вземаш астрологичните курсове, нямаш ли си го отвътре, нищо не става.

Не винаги завършването на реномирано учебно заведение те прави теб самия реномиран. Винаги е един плюс, но е така само за малцина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #6453 -: Юни 04, 2010, 02:56:48 pm »
Напоследък все повече почвам да мисля, че точно обратното. завършването на повече образование и повечето дипломи ти пречат, а не помагат.
Нещата на тоя свят са прости, трябва ти само ясна мисъл и чиста логика. Изключвам строго научните знания естествено. Но всичко останало е мижи да те лажем.
Университетите покваряват мисълта, не я подобряват.

*

Helo

« Отговор #6454 -: Юни 04, 2010, 02:58:02 pm »
Например  Милена Вълканова учи или е завършила астрология в Института за астрологическа психология в Англия.

http://www.insighting.eu/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0

Николай Колев пък е ходил на лекции във Франция във Федерацията на астролозите франкофони.

http://clubastrology.net/index.php?option=com_content&view=article&id=97:2008-12-09-11-00-12&catid=36:2008-12-08-19-33-10&Itemid=60

Друг член на БАА - Антоанета Георгиева е завършила Астрология и астропсихология на личността в Московската академия на науките.

http://www.blitz.bg/article/240

Адриана Вотей пък е магистър-астролог. Но не знам къде е завършила.

*

Divna

« Отговор #6455 -: Юни 04, 2010, 03:11:52 pm »
Хело, имали са възможност и най-вече пари и са отишли да завършат курсовете в чужбина.
Ако знаеш езици, в момента не е трудно да се усъвършенстваш от дома си. В Интернет пространството има всичко, а и може спокойно да проведеш онлайн курс (за това пак са необходими пари обаче).
Не знам, в БГ има тенденция да се правят почести ако някой по някакъв начин е свързан с чужбина, било то с образование, работа, брак и т.н.
Мисля, че в БГ има достатъчно добри астролози, които не са си взели "тапиите" в чужбина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6456 -: Юни 04, 2010, 03:14:28 pm »
Например  Милена Вълканова учи или е завършила астрология в Института за астрологическа психология в Англия.

http://www.insighting.eu/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0

Николай Колев пък е ходил на лекции във Франция във Федерацията на астролозите франкофони.

http://clubastrology.net/index.php?option=com_content&view=article&id=97:2008-12-09-11-00-12&catid=36:2008-12-08-19-33-10&Itemid=60

Друг член на БАА - Антоанета Георгиева е завършила Астрология и астропсихология на личността в Московската академия на науките.

слаб 2 и пиша аз - незавършилата нито френска нито руска академия.

*

Helo

« Отговор #6457 -: Юни 04, 2010, 03:24:12 pm »

Не знам, в БГ има тенденция да се правят почести ако някой по някакъв начин е свързан с чужбина, било то с образование, работа, брак и т.н.

Това е така! Може би с изключение на работата в чужбина, понеже много хора, работят най-нископлатените неща като работници в чужбина, а понякога лъжат, че работели нещо друго и печелели много.

*

Helo

« Отговор #6458 -: Юни 04, 2010, 03:26:03 pm »

слаб 2 и пиша аз - незавършилата нито френска нито руска академия.

Защо? Антоанета Гаеоргиева не ти е познала?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #6459 -: Юни 04, 2010, 03:26:12 pm »

А ти пусна ли фиш?  ;D

Е нали за това питам Господ има ли смисъл да пускам,ако не е рекъл да ми пише една 6чка  ;D

Солара ме кара да си пусна,но кога ще е това,кой знае  :-\