Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848747 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #6480 -: Юни 04, 2010, 07:15:56 pm »
А пък аз тази вечер си купих руни /дървени/.  :blink: :blink: :blink:

http://karti-taro.com/opisanie2817

честито!
със здраве да ги ползваш и всичко да ти казват! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6481 -: Юни 04, 2010, 07:16:43 pm »
Честито!
А що не ни качиш Януса :P

Е не сте казали, не съм го качила  ;D Ей ся почвам.

честито!
със здраве да ги ползваш и всичко да ти казват! :wub:

БЛагодаря, Марая.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #6482 -: Юни 04, 2010, 07:19:02 pm »
Това би трябвало да е само крака. Ако не стане с него, ще кача целия .rar на Януса

http://4storing.com/o0qtq1/008cc776c3bb5919939b41f5843acad4.html

Моля те качи целия рар, и тая програма ми лази по нервите едно време и я изтрих , не й работеше крака.

И аз се присъединявам към молбата ;D
Имах я, докато не ми гръмна компютъра. Сега нещо не намирам читав линк за изтегляне...

Знаех си, че не си ни отразила ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6483 -: Юни 04, 2010, 07:47:29 pm »

няма тъпи и остри въпроси ;).
къде ти е уран в натала? къде е сатурн в натала? меркурий в натала?
къде транзитират? какво аспектират?
ясно е , че имаш индикаций за астрология , къде обаче са показани в натала?
какво имаш в домовете на края? кои знаци са на в-ха на тези домове?
как ги аспектират управителите?

качвам си картата, защото е по-лесно така да се погледне.....
от малка ми е много интересна астрологията, но тогава намирах книги само за слънчевите знаци......а мисля, че по-сериозно започнах да се интересувам когато Плутон влезе в козирог и 12-тия ми дом и кацна на Нептуна...
Меркурия ми е цакнат...аз и за това нямам дар слово...освен всичките други сдържаности....
Уран ми е в 11-ти дом, но той е има само един секстил от Юпитер...освен взаимната рецепция...предполагам това е едната индикация....а другото може би многото водни планети със светилата....
 :lol: а също имах и юпитерово завръщане...това беше май около времето, когато Плутон ме ръчна...

« Отговор #6484 -: Юни 04, 2010, 07:50:09 pm »
Знаех си, че не си ни отразила ;D

Даде ми грешка при качването. Ще опитвам докато успея. Малко бавно става - 90 кв/с  :'( ....btk  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #6485 -: Юни 04, 2010, 07:54:21 pm »
Благодаря, Благодаря, пък ако не стане здраве

*

Nebesna

« Отговор #6486 -: Юни 04, 2010, 08:46:18 pm »
Във форума на астрогалакси навремето знаеш ли кое ми направи силно впечатление? Разглеждахме често практически казуси и всички се включваха. Е, не всички... Интересното е, че онези дето се удряха в гърдите, че са професионални астролози, винаги заобикаляха практическите казуси, нямаше включване от тях. Защо ли?  ;D

Според мен ключовата думичка е "професионални"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6487 -: Юни 04, 2010, 08:54:28 pm »
Всъщност какво е професионален астролог?
Според мен има разлика между практикуващ и професионален.
Тук повечето сме практикуващи астролози, но малцина са онези, които са превърнали астрологията в професия, т.е. начин да си докарват основни или допълнителни доходи чрез астрологично консултиране. Друг е въпросът, че мнозина от тъй наречените "професионални" астролози са минали покрай астрологията без да я докоснат в дълбочина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6488 -: Юни 04, 2010, 08:57:58 pm »
Такъв, дето го дават по медиите да казва, че еди къде си ще има тресеземление и после го съдят, че не е познал.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6489 -: Юни 04, 2010, 08:59:49 pm »
Искам да ви попитам транзитна луна в лъв,в 1ви дом,добре ли е за публична изява?
Транзитнала луна прави също тригон с МС и нептун.

*

Nebesna

« Отговор #6490 -: Юни 04, 2010, 09:00:23 pm »
аз питам защото имам затруднения и мисля, че такъв курс би ми бил от полза...да разбера в какво греша....аз за това искам да го направя.....не искам кетапи или пък да ставам професионалист и да си изкарвам прехраната с това....
аз искам наистина да ги разбирам нещата за себе си....предполагам, че курс би ми помогнал поне малко... :'( :'(

означава ли, че щом до сега нямам напредък ...го нямам отвътре това нещо...?  :'( и никога няма да постигна това, което искам...... :'( :'(

извинете ме днес съм мноооо зле.... :lol:

Преди време разглеждахме карти на известни астролози. Разгледах голям брой карти и установих преобладаване на определени зависимости.

Основните повтарящи се зависимости са:
1. вързка между Меркурий и Уран (без значение дали е аспект или единият е под господството на другия),
2. аспект между Сатурн и Юпитер

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2604.0.html

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6491 -: Юни 04, 2010, 09:02:15 pm »
Обърнали ли сте внимание, че май в момента възлите са директни?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #6492 -: Юни 04, 2010, 09:04:02 pm »
Обърнали ли сте внимание, че май в момента възлите са директни?

Цц! Ниие! Аз днес цял ден рИва! Така беше и предния път с Луна в Риби.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6493 -: Юни 04, 2010, 09:06:06 pm »
Такъв, дето го дават по медиите да казва, че еди къде си ще има тресеземление и после го съдят, че не е познал.  ;D

Сигурно защото Е минал психотеста. Ако не го беше минал, щяха да го признаят за невменяем и да му се размине съда.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6494 -: Юни 04, 2010, 09:08:59 pm »
Повечето от астролозите, които познавам, нямат нито аспект между Меркурий и Уран, нито между Юпитер и Сатурн. И как са станали астролози тогава?  :-\ Тези пък, които имат тригон Меркурий-Уран, или изобщо не са астролози, или не са чак толкова добри...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #6495 -: Юни 04, 2010, 09:21:09 pm »
Повечето от астролозите, които познавам, нямат нито аспект между Меркурий и Уран, нито между Юпитер и Сатурн. И как са станали астролози тогава?  :-\ Тези пък, които имат тригон Меркурий-Уран, или изобщо не са астролози, или не са чак толкова добри...

Ти кажи. Какви са ти наблюденията? може да ги споделиш в темата, ако искаш. Може би времената и реалностите сега са други. Онези карти бяха на по-древни астролози, които са останали в историята, т.е. имената им са стигнали до нас.

*

Divna

« Отговор #6496 -: Юни 04, 2010, 09:27:54 pm »
Може би имат акцентиран 8 или 12 дом.

*

Divna

« Отговор #6497 -: Юни 04, 2010, 09:29:25 pm »

Аспектът Юпитер опозиция Сатурн брои ли се?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6498 -: Юни 04, 2010, 09:30:18 pm »
Трябва да се знаят данните поне на десетина добри астролози, практикуващи, и въз основа на това да се направи обобщение.
Двама български астролози, известни с научния си подход, имат повтарящ се аспект - Меркурий в тригон с Марс и тригон/секстил със Сатурн. При трети, който също се занимава с научна астрология, има силен Меркурий в съвпад с ЮЛВ, квадрат с Юпитер и знаков тригон с Уран. Само при него Меркурий има мажорен аспект с Уран, орбисата е широка.
Аспектна връзка между Меркурий и Нептун проследявам в картите на астропсихолози, но ако няма аспект с Плутон или акцентиран Плутон, за никакви дълбочини не може да става и дума, плъзгат се по повърхността и редят захаросани думи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6499 -: Юни 04, 2010, 09:32:26 pm »
Аспектът Юпитер опозиция Сатурн брои ли се?

Юпитер-Сатурн е поколенчески аспект, повтаря се. Представяте ли си колко поколения астролози трябва да са родени с такъв аспект в хороскопа?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.