21-и лунен ден e много подходящ, но той май беше вчера
Дивна, не мисля, че е толкова фатално Нали си хубава и се харесваш, това е важното. На мен петък ми е любимия ден за разкрасителни процедури... Но аз никога не съм спазвала лунните фази... не че се подстригвам много често... 1-2 пъти в годината и толкова...
да и аз така мисля не е фатално, но за другия път да знаеш :wink2:
И аз нямам никакъв аспект между Сатурн и Юпитер, и Меркурий и Юпитер... нито аспектен, нито управленски, или диспозиторен... Вероятно за астролог не ставам толкова... Но имам Меркурий квадрат Уран, Слънце секстил Луна, и Плутон на АЦ, откъм 12ти дом...
Намерих си едно скромно Мерк новиле Юпитер... ако изобщо се брои...
Ами като чета и разсъждавам, Марая, ми се струва, че повече стваш от мен... С тези тежки и замислени планети на МЦ, и аспектирани Мерк-Юпитер... сериозност+добра комуникативност+трудолюбие+вникване в детайлите и търпение...
Съвсем правилно правиш, Дивна. Хубавите и добре подбрани продукти за коса, не прекалено честото миене, и от време на време някоя маска, домашна, ако траеш миризмата на зехтин и жълтъци, или от по-скъпите, че миришат по-приятно, макар аз да сипвам парфюм на жълтъците със зехтин и да става поносимо...Аз имам доста тъничка коса, дори не я боядисвам, само с къна карам... но неотдавна пробвах да мина от черно на червено, и я пообезцветих... а ще трябва да изравня цвета с повторение след месец... пък каквото остане
Дивна, Като те чета, от доста време вече, ми се струва, че Мерка ти е съвсем добре, дори силен, задълбочен, приятелски и доста работещ... Нямаш от какво да се оплакваш:) :cancers:
Цитат на: belika в Юни 04, 2010, 11:34:14 pmДивна, Като те чета, от доста време вече, ми се струва, че Мерка ти е съвсем добре, дори силен, задълбочен, приятелски и доста работещ... Нямаш от какво да се оплакваш:) :cancers:Благодаря, Белика!Само обаче където не става за астролог .
Дивна, ти имала ли си съвместно съжителство с него?
Цитат на: Марая в Юни 04, 2010, 11:51:55 pmДивна, ти имала ли си съвместно съжителство с него?Да. Почти година живяхме заедно.
Дивна, извини ме, че така прекъсвам темата Само искам да ви поздравя и благодаря, че ми помагате http://bgflash.com/flash/731/thank-you.html !!! Задължително със звук !!!
Divna, само да вметна, че имаш Слънце/Плутон върху мидпойнта Меркурий/Уран, а той ти попада върху Ариес пойнт.Тъй че дори и да нямаш трисептили, биквинтили, миквинтили и прочие, тази връзка говори доста красноречиво за интереса ти към астрологията!
Цитат на: Divna в Юни 04, 2010, 11:57:08 pmЦитат на: Марая в Юни 04, 2010, 11:51:55 pmДивна, ти имала ли си съвместно съжителство с него?Да. Почти година живяхме заедно.аз мисля , че ти отново ще живееш с него.той е по 9-ти дм.в астрологията над 3 месеца съвместно съжителство се приема за брак.сатурн е упр. на твоя 9-ти дом.в момента той тъпче плутона ти и съвсем не ти е леко на душата.през септември тази година сатурн -упр. на 9-ти ще направи конюкция с венера (връщане на стара любов и стабилизиране на любовни взаймоотношения).венера в картат ти управлява партньорствата.сигурна съм , че отново ще живеете заедно. възможно е дори да узаконите връзката си!