Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848923 Прегледи
*

holanda

Re:Говорилня 2
« Отговор #6580 -: Юни 05, 2010, 02:48:01 pm »
ем,чек' те с'я,отворила съм книжлето на Стивън Аройо и доколкото успявам да схвана идеята ,излиза че Сатyрн през 7 дом дава брак при дълготрайни връзки,т е мъжа си прави равносметката,че друго гадже няма да му глади по-добре ризите..жената пък се сеща,че само той и яде прегорелите омлети и така.. :P.

но аз питам за наталното положение на Сатyрн в 7 дом,особено ако е в съвпад с Марс/това го има в сайта на астросите.org от Зъболекар/.И както е и при едно мое старо гадже,Сатyрн/Марс в 7 дом в опозиция с Луна в 1ви. :unsure:

*

holanda

« Отговор #6581 -: Юни 05, 2010, 02:54:59 pm »
ааааа,отговорили сте ми..аз докато си преведа в абв-то ;)...иначе за Марс в 7 дом чета,че дава много сексуална енергия при партньорствата/освен всичко лошо/,значи проблема си има решение :P :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6582 -: Юни 05, 2010, 03:05:24 pm »
...аз пък сега погледнах и когато Сатурн в съвпад с Марс и двамата транзитни са били в 7-мия ми дом....се запознах с настоящия си приятел....
това беше 2006 година...също по това време съм имала венерино завръщане и меркуриево завръщане(Меркурия ми е на ДЦ).....Слънцето ми е транзитирало през 5-ти дом също...
Сатурн в 7-ми дом по натал дава ограничения както вече казаха другите безбрачие или също късен брак, може и за по-възрастен партньор....
Сатурн Марс съвпад...може би дава силен контрол над агресивните подтици...или пък в добрия случай...конструктивни действия при постигане на определени цели....тези хора дали стават за спортисти...?

*

Helo

« Отговор #6583 -: Юни 05, 2010, 03:11:21 pm »

няма по-голямо наказание от това сатурн съвпад с марс и то в 7-ми дом.
гаранция за нещастни отношения във всички видове партньорски отношения.
това са страшни инати и вечно мърморещи и неудовлетворени хора.

А, ако съвпадът е в 1-ви дом?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6584 -: Юни 05, 2010, 03:21:28 pm »
що пък непременно Марс в 7 дом да дава военно положение в дома  :o  може и просто активация на енергиите на дома  :P

п.п. тр. Сатурн ми е в 7 дом в момента и предстои ингрес на тр. Марс в 7 дом всеки момент, ако и не е влязъл де и да не съм разбрала пак  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #6585 -: Юни 05, 2010, 03:24:41 pm »

Сатурн в седми дом
/+/Брачния партъор е надарен с добрите качества на Сатурн -целомъдрие,сдържаност,такт,предпазливост, икономия.Ще помага много на родения за неговите успехи в обществото.
/-/Брачния партъор е с тъмен характер,мрачен и винаги е готов да спори, да възразява,да забранява.
/+-/Ранна смърт на партъора.

А дали всичко това важи и при Сатурн в 1-ви в опозиция на Венера в 7-ми?  :rolleyes:

*

Helo

« Отговор #6586 -: Юни 05, 2010, 03:31:16 pm »
Я напиши и за Меркурий и Венера в 7-ми дом.  ;D

*

Helo

« Отговор #6587 -: Юни 05, 2010, 03:43:05 pm »
Хело, я кажи от мен излиза ли браче партньор по картата ми? :)))

Брачен партньор за кого?

*

Helo

« Отговор #6588 -: Юни 05, 2010, 03:59:38 pm »
Я напиши и за Меркурий и Венера в 7-ми дом.  ;D

Меркурий в седми дом - партъорът ще бъде умен, привързан, но не винаги надежден. При лоши аспекти може да се очакват кавги и спорове в брака.При добри аспекти партъорът ще бъде ловък  и подвижен . Обикновено бракът се сключва след дълга кореспонденция  или пътуване, при това партъорът е по млад от родения.
ако меркурий няма аспекти [както знаем, неговата природа е неопределена и той придобива характера на планетата, с която е в аспект] е трудно да се предскаже каквото и да е от това негово положение в 7-и дом. При лоши аспекти Меркурий означава,че родения ще води процес и ще има трудности и недоразумения в брака [или отношенията със съдружника]
/+/Щастлив брак с роднина или със служител[служителка]
/-/Роденият или неговия партъор ще има неприятен характер, което ще бъде причина за спорове и кавги заради леконравие и изневери.

Венера в седми дом обещава щастлив брак. Партъорът ще бъде привлекателен,любезен, а неговата съдба - благоприятна. Седми дом е мястото на радост на Венера.
Раняването на Венера трябва да бъде много сериозно, за да се появи нещастие в брака.Обикновено това само отлага брака и много рядко въобще не дава брак.Почти винаги, когато Венера е в седми дом, може да се предскаже щастлив брак и благоприятен партъор. При добро положение на Венера след брака настъпват успехи в обществото и финансовото благополучие и целият останал живот на родения ще бъде подобрен от брачния му партъор.
За най-добри се приемат аспектите с луната и с Юпитер, докато дори тригоните с Марс, със Сатурн или с уран не трябва да се смятат за непълно благоприятни -те замъгляват и благоприятното влияние на Венера.
Като цяло Венера в седми дом означава ранен брак и растящо  благосъстояние след брака и щастлив брак въобще..

Може още мнгоо да се изпише но мисля че това стига  :wink2:

На мен Меркурий в 7-ми ми е в опозиция на Плутон.

Дано партньорът ми да не ми изневерява и да не се караме.

А пък Венера в 7-ми ми е в опозиция на Сатурн и Марс. Вече минах възрастта за ранен брак и още не съм омъжена.  ;D Освен това си падам по по-възрастни и мисля, че пъртнюорът ми един ден ще бъде по-възрастен от мен.

Е, Венера има положителен аспект с Юпитер и съвпад със Слънцето - но не е изгорена. Но това не поправя щетите, нанесени от опозицията със Сатурн и Марс.

*

Helo

« Отговор #6589 -: Юни 05, 2010, 04:04:33 pm »
Цитат
Дано партньорът ми да не ми изневерява и да не се караме.
Как ше ти изневерява ве, човек, като си такава мацка...

Ти откъде знаеш каква мацка съм, като никога не си виждал как изглеждам?

*

Helo

« Отговор #6590 -: Юни 05, 2010, 04:06:52 pm »
Цитат
Ти откъде знаеш каква мацка съм, като никога не си виждал как изглеждам?
Не бъди толкова сигурна :)))

Ако си виждал как изглеждам и имаш снимките ми го докажи, като ми изпратиш моя снимка по имейла. Иначе не вярвам!

Мисля, че лъжеш! Раздаваш хвалби наляво и надясно, защото си свикнал така да се отнасяш с жените, за да получаваш облаги чрез тях.

*

Helo

« Отговор #6591 -: Юни 05, 2010, 04:09:36 pm »
Не вярвай, твоя работа..Няма да ме изнудиш ся да ти пратя..:))
Потвърждавам, че си красива. На мен ми допадаш.

Сигурна съм, че никога не си виждал моя снимка!!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6592 -: Юни 05, 2010, 04:14:50 pm »

А вещичке не искам да виждам никакви противопоставяния защото честно казано не ми се занимава да пиша и ще се позова с цитат който е достатъчно красноречив

Вещичке, що за психоаналитичка си като имаш грешна представа за мен. За халюцинациите ти, за които вярваш, че са послания или пък лоши енергии от отвъдното няма да споменавам.
 ;D

абе ти наред ли си, че се позоваваш на цитати, които меко казано са написани от хора, които идея си нямат от нищо?

има и нещо друго, момченце, копираш разни статии оттук оттам, в които има знания за някои неща, а самият факт, че ми копираш поста на телето говори, че ти не осъзнаваш какво копираш като информация тук  ;)

за мен не е важно кой какво твърди, че е  ;D  а е важно аз как го усещам  ;)

да не говоря па, че ми копираш тука разни работи касаещи натални позиции на планети, а не транзитни, което отново говори за твоята некомпетентност  :mellow:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6593 -: Юни 05, 2010, 04:22:26 pm »

а ти че имаш отклонения е повече от ясно

радвам се, че е така чадо  ;)  ако бях като стадото УФТСЕ, със сигурност щях да се застрелям  ;D ;D ;D  провери в тълковният речник какво значи "нормален" и тогава ела ми се репчи  :85: 

и това, което пишеш не е това, което мислиш! ти копираш от някъде и се правиш на много знаещ  ;)  когато изучиш астрологията като хората, тогава можеш да кажеш какво мислиш по даден въпрос. сега нямаш мисли, а копирани знания - прави разлика между тези неща  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6594 -: Юни 05, 2010, 04:27:47 pm »
Виж друго е Марс в седми дом. Богът на войната в дома на брака е тревожно положение за брачния живот, който обикновено е нещастен.Чести са сцените кавгите, насилието.

Имам приятелка със съвпад на Марс и Сатурн в 7 дом в квадрат към Слънце/Венера. Венера е изгорена и ретроградна, има и опозиция с Нептун. Дотук няма официално сключен брак, а съжителство на семейни начала. Съвместният й живот с партньора е ад, както тя го описва. Партньорът й има съвпад Юпитер/Сатурн в 7 дом в квадрат с Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6595 -: Юни 05, 2010, 04:30:22 pm »
но все пак ти си по голяма я ме научи..

не си готов за това  ;)
първо е нужно да се пребориш с ЕГО-то си и да натрупаш малко знания, преди да пожелаеш някой да те научи на нещо  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6596 -: Юни 05, 2010, 04:30:48 pm »
Не е задължително при Сатурн в 7 дом да има разлика във възрастта или ако има такава, тя да е в полза на партньора.
Но много често Сатурн в 7 дом дава партньор, на който може да се разчита, дори ако е по-млад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6597 -: Юни 05, 2010, 04:31:45 pm »
Гледам, тук пак се коментира кой за какво е готов.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6598 -: Юни 05, 2010, 04:35:29 pm »
Гледам, тук пак се коментира кой за какво е готов.  ;D

ами тъй де  :P  като започнеш да се репчиш на непознати е редно да си понесеш последствията нали  ;D

на мен ми е все тая кво ще каже детето - от едното ми ухо влиза, а през другото излиза... нека си обижда, то си е за него. има нужда от доказване, което всъщност е жалко, защото не е избрал позитивният начин...

е кво да се прави, още един, на който му пречи някой друг да знае повече  ;D ;D ;D

и всъщност Лили това е факт! когато ученикът е готов, то учителя сам го намира - не напразно се развява това изречение от столетия  ;)  с предизвикване на его може да се постигне нещо при уфтсете, ма при останалите не минава номера...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6599 -: Юни 05, 2010, 04:37:40 pm »
Крис, я кажи нещо за неаспектиран Юпитер в 7 дом, в знак на Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.