брей,този Крис ми е наборче даже :rolleyes:..вероятно затова не съм го усетила,нали все при батковци ходя
Цитат на: жълтолилава в Юни 06, 2010, 11:08:44 pmбрей,този Крис ми е наборче даже :rolleyes:..вероятно затова не съм го усетила,нали все при батковци ходя Доста е малък! ...В сравнение с мен.
брей,този Крис ми е наборче даже :rolleyes:..
Цитат на: жълтолилава в Юни 06, 2010, 11:08:44 pmбрей,този Крис ми е наборче даже :rolleyes:..а това как го разбра. Нещо съм изпуснала по закачките
Цитат на: Kaya в Юни 06, 2010, 11:23:39 pmпо начина на мислене опредлено си личи,ч ее към 20 -така но явно в този форум по- прецъфтели се предпочитат това как да го разбирам? :unsure:
по начина на мислене опредлено си личи,ч ее към 20 -така но явно в този форум по- прецъфтели се предпочитат
че не сваляш мен,а каките с Pуните
Цитат на: жълтолилава в Юни 06, 2010, 11:38:13 pmче не сваляш мен,а каките с Pуните Не плашете момчето. Ще избяга Намесата в темата за руните си беше напълно уместна
Дивна не ми дава никакъв сигнал дали работи върху синастрията и съм в неведение? Някой ще ми помогне ли, нейн по-близък да я информира
а утре сутринта имам важна среща и трябва да се държа колкото се може по-прилично //
Цитат на: жълтолилава в Юни 06, 2010, 11:46:07 pmа утре сутринта имам важна среща и трябва да се държа колкото се може по-прилично // Тенденцията показва друго. Мили момичета и цели две момчета , лека ви нощ и сладки сънища. :bedtime2:А бе Синухето нещо изчезна... ....
айде лекотворна да е и от мен :scorpios:
хах не това случайно го нацелих.. АСЦ ми е такъв
Ами явно вече всички други са разбрали, че съм доста млад за астролог.. не знам хаха