Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845310 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 2
« Отговор #6800 -: Юни 07, 2010, 09:44:56 pm »
няма лошо - няма лошо :mellow:

в унисон с атмосферата на съседните теми да кажа, че с такъв живях, откъм окраските на марс тъй е - не е лош :P ;D

*

holanda

« Отговор #6801 -: Юни 07, 2010, 09:49:13 pm »
няма лошо - няма лошо :mellow:

в унисон с атмосферата на съседните теми да кажа, че с такъв живях, откъм окраските на марс тъй е - не е лош :P ;D

ааа,ядва се,казваш... ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6802 -: Юни 07, 2010, 10:11:10 pm »
Да, забелязах го аз тая сутрин как се е намъкнал тихомълком по Девишки, но ще измрънка все по някое време, нема начин.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6803 -: Юни 08, 2010, 08:18:14 am »
Хмммм, очаква ме Марсово възвръщане...  моя е в Дева
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6804 -: Юни 08, 2010, 08:51:53 am »
О, а аз се бях наточила да ходя да го гледам...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6805 -: Юни 08, 2010, 08:59:24 am »
Снощи гледах Sex and the city 2. Тотално съм разочарована. Един от приятните женски сериали на моето време е невероятно обезобразен от тази допотопна драматургична, стайлингова, актьорска и кинематографична пълна самозаблуда и недоразумение на човешкото творение.
*В какво се превръщат мечтите*... понякога...
и аз така чух, но то и форматът никога не е  бил за филм :rolleyes:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6806 -: Юни 08, 2010, 09:00:11 am »
Права си
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6807 -: Юни 08, 2010, 02:30:29 pm »
Ей за това си има астрология и много си я обичам. Поглеждам картата на някой убавец и знам за какво иде реч/ както и синастрията и т.н.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6808 -: Юни 08, 2010, 02:31:50 pm »
Ама първо човек трябва да си изучи хубаво картата, да разбере на къде върви и к'во иска от живота.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Helo

« Отговор #6809 -: Юни 08, 2010, 02:35:03 pm »
аз разпалих може да се каже темата за марс/венера и се чувствам длъжен да я пренеса тук поне да не осерем напълно смисъла на другата .. та който иска да пише тука вече

Остави това! Искаш ли да ми тълкуваш хороскопа?  :P ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6810 -: Юни 08, 2010, 02:36:42 pm »
аз разпалих може да се каже темата за марс/венера и се чувствам длъжен да я пренеса тук поне да не осерем напълно смисъла на другата .. та който иска да пише тука вече

И на мен...и на мен....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6811 -: Юни 08, 2010, 02:38:50 pm »
Ние вече пишем тука..

Елфидке, права си за много неща, но колкото и да съм вярващ в астрологията, смятам, че тя не дава отговор на фундаменталните въпроси. Според мен астрологията е нещо като фотография на живота, на миналото и от части на бъдещето. Тя е точна наука и не може да се влее във философията...

На мен астрологията ми дойде като перфектното допълнение от което имах нужда. Години наред преди това четох психология, именно за да търся отговори...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #6812 -: Юни 08, 2010, 03:15:04 pm »

И на мен...и на мен....

tс tс tс...разпънахте малкия  ;)
 ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6813 -: Юни 08, 2010, 03:21:50 pm »

Остави това! Искаш ли да ми тълкуваш хороскопа?  :P ;D

И на мен...и на мен....

tс tс tс...разпънахте малкия  ;)
 ;)
То и за това заглъхна темата.....отиде да чете сигурно. ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #6814 -: Юни 08, 2010, 03:27:56 pm »
хахах,сигурно е забегнал до някоя книжарница за Марс и Венера/то си беше цяла поредица,май,четох няколко книжлета,но не останах очарована..''.книжка за тинейджъри'' :P :P ;)/

*

Uran

• 6041
« Отговор #6815 -: Юни 08, 2010, 03:54:08 pm »
Популярната психология може да нанесе и сериозни вреди. Вкарват се едни нови клишета относно поведение, стремежи, очаквания...ако кажел/а това имал/а впредвид всъщност онова.
Глупости на търкалета, ама ГОЛЕМИ. Клишетата във взаимоотношенията са възможно най-лошато нещо. Естествеността гарантира дълготрайност. "Войната за вдигнатият капак на тоалетната чиния" ръйш ли ;D ;D ;D ;D
Ох, и аз минах през тези женски четива (прочетах цялата поредижа). ;D ;D

*

holanda

« Отговор #6816 -: Юни 08, 2010, 04:46:30 pm »
не се подигравайте на момчето, ще стане много добър...

ей,аз точно такъв си търся ;D.Може да е твърде порядъчен,пипкав,строг и какво ли още не/''непасващо'' на хаотичната ми природа/,но 'добър'' :P ли е....взимам го/тез апетити в проблем ще ме вкарат някой ден/'xaxax

*

holanda

« Отговор #6817 -: Юни 08, 2010, 05:10:35 pm »
Добър? Тази дума какво съдържание има според теб?
Между другото, я сподели възможно най-подробно що за птица трябва да е твоят мъж-мечта?
И коя зодия си

за смисъла на 'добър'' и сам се сещаш :P

а моя мъж-мечта не го търся,все тая ми е всъщност...мога да имам много мъже с най-различни качества,защото аз самата съм твърде променлива в исканията си :-[.Само едно нещо би ме спряло при някого-нереална сексуална съвместимост.Това е в кръга на шегата...донякъде ;D.Иначе се стремя да не се задълбавам в драми,защото пък иначе съм страшно емоционална и току виж ме хванали още малка и зелена :-X.Сещам се,че имах едно гадже,което много ми харесваше..та,него си го 'почувствах'' още отначалото.Нещо като интуuция е..

а за зодия..Везни съм.Но супер Мaрсова

*

holanda

« Отговор #6818 -: Юни 08, 2010, 05:26:33 pm »
Цитат
нереална сексуална съвместимост
това не е ли чисто и просто сексуална несъвместимост :)) Везни е много хубава зодия - умерени хора, с много потенциал

да кажем,че въпреки слънчевия ми знак,а и асцендента във Везни....не съм кой знае колко умерена.Дори,често водя битки със себе си,за да поддържам някакъв баланс.

*

holanda

« Отговор #6819 -: Юни 08, 2010, 05:36:57 pm »
за секса не можа да обясниш...

не мога да разбера защо винаги провокирам интерес чрез секса...все за секс трябва да говоря,пришки ми излязоха вече... :P

иначе,темата за сексуалната съвместимост ми е много лична и няма да я обсъждам.. :blink: