Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846205 Прегледи
*

holanda

Re:Говорилня 2
« Отговор #6840 -: Юни 09, 2010, 12:16:27 am »
Цитат
Скорпион и Овен са двата знака с най-голяма сексуална енергия 
Съгласен.
Ние телците заемаме почетното 12-то място хахахаахх от 12 възможни :))

ааа,недей така де,чела съм,че Овен и Телец са с най-големи...''потенциали'' ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6841 -: Юни 09, 2010, 05:14:42 pm »
Lillie тук ли си?
да те питам нещо....тази карта каква е по-голямата(с малката вътре)?  :unsure:
тази индийска астрология е доста трудна....и главно са трудни много от думите, които не мога да запомня ...всъшност и смисъла на нещата не мога да разбера....имам една книга въведение в индийската астрология, чела съм и от постовете на Разорбладик в clubastrology, но нищо не схващам...дори и от книгата....

:blink:

*

Nebesna

« Отговор #6842 -: Юни 09, 2010, 07:15:47 pm »
Чуйте, смяла съм се от сърце. Къде може да се чуе това?
 а/ навсякъде
 б/в казармата
 в/навсякъде, но най-често в казармата

--------- Ти може да не блестиш с ум, но обувките ти задължително трябва да блестят... -- Ставането е сутрин, точно в пет... независимо колко е часа! -- Гледам там - нищо. Гледам тук - нищо. Пак кам гледам - пак нищо... Абе като се замисля, тука има нещо... -- Като няма вода, ще си пълните манерките и ще ги държите в шкафчетата. Една манерка мие едно лице и два крака. Който довечера няма вода в манерката, ще му я излея на главата! Ясно ли е? -- И така колеги, не се притеснявайте да работите с източници на радиация. Това е напълно безопасно. Например някои офицери от флота седят по 3-4 години на атомните подводници, а в това време жените им раждат съвършено здрави деца. -- Представете си, че сте насред полето и изведнъж зад ъгъла излиза танк. Какво ще направите? -- За да сте готови за вдигане под тревога, трябва да си слагате панталоните, сгънати върху нощното шкафче с дюкяна, насочен към вратата... -- Имате на разположение 5 минути... Остават ви още 4 мин. и 99 сек. -- Ще се движите по квадрат с четири страни така, че да се образува кръг! -- Майорът никога не бяга, защото в мирно време ще предизвиква смях, а във военно - паника... -- Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин. -- Никой да не се качва на камионите, преди да са дошли!

*

holanda

« Отговор #6843 -: Юни 09, 2010, 07:18:16 pm »
 а/ навсякъде
 б/в казармата

--------- Ти може да не блестиш с ум, но обувките ти задължително трябва да блестят... -- Ставането е сутрин, точно в пет... независимо колко е часа! -- Гледам там - нищо. Гледам тук - нищо. Пак кам гледам - пак нищо... Абе като се замисля, тука има нещо... -- Като няма вода, ще си пълните манерките и ще ги държите в шкафчетата. Една манерка мие едно лице и два крака. Който довечера няма вода в манерката, ще му я излея на главата! Ясно ли е? -- И така колеги, не се притеснявайте да работите с източници на радиация. Това е напълно безопасно. Например някои офицери от флота седят по 3-4 години на атомните подводници, а в това време жените им раждат съвършено здрави деца. -- Представете си, че сте насред полето и изведнъж зад ъгъла излиза танк. Какво ще направите? -- За да сте готови за вдигане под тревога, трябва да си слагате панталоните, сгънати върху нощното шкафче с дюкяна, насочен към вратата... -- Имате на разположение 5 минути... Остават ви още 4 мин. и 99 сек. -- Ще се движите по квадрат с четири страни така, че да се образува кръг! -- Майорът никога не бяга, защото в мирно време ще предизвиква смях, а във военно - паника... -- Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин. -- Никой да не се качва на камионите, преди да са дошли!

хахахахахха,откъде го намери този бисер ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #6844 -: Юни 09, 2010, 07:23:27 pm »
 а/ навсякъде
 б/в казармата

хахахахахха,откъде го намери този бисер ;D ;D ;D

От един сайт на българите в чужбина. Ще ти пратя линка на лични. Ти нали си в Холандия? Може да срещнеш приятели.

*

Nebesna

« Отговор #6845 -: Юни 09, 2010, 07:27:41 pm »
--------И така колеги, не се притеснявайте да работите с източници на радиация. Това е напълно безопасно. Например някои офицери от флота седят по 3-4 години на атомните подводници, а в това време жените им раждат съвършено здрави деца.

това е супер.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6846 -: Юни 09, 2010, 07:29:09 pm »
хахаааааааа Небесна, вие тука си умирате от смях, а аз досега писах есета по философия  ;D ;D ;D  тююю тоя Жан-Пол Сартр ще се окаже мой човек накрая  :57:

абе ние навремето що не сме учили такива философски интересни работи а  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #6847 -: Юни 09, 2010, 07:29:17 pm »
Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?
- Влизай в колата, Робин!

*

Nebesna

« Отговор #6848 -: Юни 09, 2010, 07:35:29 pm »
Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?
- Влизай в колата, Робин!

Раздразни ми любопитството.

*

Nebesna

« Отговор #6849 -: Юни 09, 2010, 07:42:05 pm »
Няма го Синухе. Щеше видиш ти, ако беше тука... ;D ;D ;D

« Отговор #6850 -: Юни 09, 2010, 08:09:24 pm »
 ;D ;D ;D Да бе да! Аз като Коза - къв го търся тука....

*

Asol

• 4140
« Отговор #6851 -: Юни 09, 2010, 08:20:01 pm »
Да, тъкмо щях да отбележа, че тук има и други видни Кози  ;D
Дейзи, ти голяма метаморфоза от коте на ... лъвица  ;D

« Отговор #6852 -: Юни 09, 2010, 08:38:02 pm »
 ;D ;D ;D ъхъм....

*

abroad

« Отговор #6853 -: Юни 09, 2010, 08:40:44 pm »
;D ;D ;D ;D
Трудно можеш да го убедиш в нещо без купища аргументи, факти и безспорни доказателства. По статистически данни от интернет, най слабо са се представили точно те при посещението на езотерични, мистични и шеметологични сайтове.

Лъже ли ме паметта, или и ти имаше нещо общо с този извергнат знак, или е опит за самоирония ;D

*

holanda

« Отговор #6854 -: Юни 09, 2010, 08:55:33 pm »
не виждам кое му е уникалното :-\.Защо не се опита да вкара в леглото някоя готина мадама още на първата среща,а си прави бройките с жени от сайт за запознанства :rolleyes:/които така или иначе са в нужда ;)/

*

holanda

« Отговор #6855 -: Юни 09, 2010, 09:07:31 pm »
Нямам идея. Аз не бих направил подобно нещо - да си търся жена в сайтове за запознанства.
И все пак не може поне 20 % от тези 220 жени да не са били готини мадами. Въпрос на нагласа е това.
Аз едно време (2002-2003 г.) като поработвах като нещо като жиголо го разбирам. Въпросът е в нагласата. И да ти става пишата от нищото дето се вика.

брей,Хелото има кармична 'покана'' за жрица на любовта,ти пък екс-жиголо... ;D ;D

намирисва ми на синатрийка :P ;)

*

holanda

« Отговор #6856 -: Юни 09, 2010, 09:19:32 pm »
Мба, Хелото е съвършено далечен човек като жена, спрямо моите разбирания. Тя е еманципирана жена, бута прегради, пълчи се...

Мене ми трябва скротка женица, без особени претенции, да ме слуша, да ми угажда кулинарно и сексуално, това е - обикновена женица трябва за мен. От еманципираните бягам...

оооо,от тук определено женица няма да намериш,значи... ;D ;D

повече шансове имаш в сайтове,в каквито се подвиzава и Уникалния тип  ;)

« Отговор #6857 -: Юни 09, 2010, 09:28:50 pm »
    ;D Крис, намирисва ми на карма с този знак - да внимаваш  :P

*

abroad

« Отговор #6858 -: Юни 09, 2010, 09:32:17 pm »
;D ;D ;D ;D
Трудно можеш да го убедиш в нещо без купища аргументи, факти и безспорни доказателства. По статистически данни от интернет, най слабо са се представили точно те при посещението на езотерични, мистични и шеметологични сайтове.

Лъже ли ме паметта, или и ти имаше нещо общо с този извергнат знак, или е опит за самоирония ;D

не 3 планети нищо нямам нищо друго общо с този знак

еее, нищо, нищо, ама съвсем нищо не разбрах ;D
дай пак, аз все пак съм тесногръд Козирог ;D ;D

*

abroad

« Отговор #6859 -: Юни 09, 2010, 09:51:02 pm »

не съм козирог как да ти го кажа

толкова, мисля, мога да разбера ;)