Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847100 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #6900 -: Юни 10, 2010, 03:04:25 pm »
    Сънрейн, нещо мозъкът ми е размекнат от жегата...Омотах се май...на мен обикновено конфигурацията която си представям ми я дава като Парус-хвърчило...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6901 -: Юни 10, 2010, 03:06:01 pm »
Не съм наясно с всички фигури, но сигурно е друга тогава.  :blink: Ще видим..
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #6902 -: Юни 10, 2010, 03:20:48 pm »
   Имаш доста конфигурации - 6 вида таман... ;D - ако гледам по моя зет....дааам Каляска е било....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6903 -: Юни 10, 2010, 03:28:00 pm »
С новата версия ми излиза правоъгълник, а при теб Каляска тъй ли.  ;D То как ще се нарече едва ли има толкова значение, а по-скоро аспектите, които го заформят...това горе постнатото все пак се отнася до него, нали? Имам доста конфигурации, да, но понеже не съм на ти още с разните му фигурки, само с основните, проучвам ги сега.  :blink:   

« Отговор #6904 -: Юни 10, 2010, 03:28:53 pm »
   Имаш 2 Пръста на съдбата - и в двата е замесена Юноната и ЮЛВ...Някви отчети да си направила по тях  :blink: Интересното е, че Юнона, Мерк и ЮЛВ са единия, като в случая СЛВ с тези две планети прави конфигурация Покрив - демек си имаш пазители, а ЮЛВ е връх на Йода...спасяващите от гадни ситуации. Не знам...виж - Конфигурацията не се дава случайно.Човек може да избира какво ще приеме от другите и от живота. Конфигурацията може да породи и разпиляване на силите. Но той е свързан с космическото съзнание и сега висшите сили му помагат чрез скритите послания на секстила да намери нови варианти на повтарящи се, приятни или неприятни ситуации. Всеки пропуск се наказва за урок, но натива винаги ще усеща над себе си невидимата подкрепа на своя Висш Учител . - това за Чадърчето, дето го имаш лепнато за гъза на Йода...

« Отговор #6905 -: Юни 10, 2010, 03:31:04 pm »
С новата версия ми излиза правоъгълник, а при теб Каляска тъй ли.  ;D То как ще се нарече едва ли има толкова значение, а по-скоро аспектите, които го заформят...това горе постнатото все пак се отнася до него, нали? Имам доста конфигурации, да, но понеже не съм на ти още с разните му фигурки, само с основните, проучвам ги сега.  :blink:   

;D Не, на старата ми дава "Повозка", а на новата ми ги дава като Парус, ама си е Каляска де...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6906 -: Юни 10, 2010, 03:36:25 pm »
Леле, Дейзи, то сега като пуснах минорните ми излязоха цели 15 конфигурации.  ;D А се явява и втори такъв правоъгълник, сега се сети да включи Плутон, а то как без него като е съвпад със северен възел.

Ти си явно с руска версия, аз на инглиш, но не че толкова я ползвам, само я качих в офиса при нужда и като се зарових днес... ;) Благодаря ти много за информацията. Незнам какви отчети да съм направила имаш предвид? Юнона нали с брака се свързва? А за възела там вече...ясно ми е уж.  :blink:

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #6907 -: Юни 10, 2010, 03:46:50 pm »
sunrain, това твойто според Глоба трябва да е Кола, Каруца. Ей тука http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3438.60.html в едно от мненията на Diyana е качена книжката му на бг за конфигурациите - Аспектариум.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Divna

« Отговор #6908 -: Юни 10, 2010, 03:54:04 pm »
Момичета, ще ви помоля ако имате желание и възможност да погледнете как стои въпроса с конфигурацията в моя радикс (нямам ЗЕТ), а ми стана много интересно.
Благодаря  предваритело!
« Последна редакция: Юни 10, 2010, 04:09:57 pm от Divna »

*

Asol

• 4140
« Отговор #6909 -: Юни 10, 2010, 04:06:59 pm »
 ;D Съни, и как я чувстваш "каляската"  ;D принцесно ли  :P Зет 8 ги дава конфигурациите, който използва тази програма, иначе и аз не ги знам всичките визуално, що да се моря да ги помня, като програмката ги показва  :blink:

« Отговор #6910 -: Юни 10, 2010, 04:09:57 pm »
   Ооо, Дивна аз не съм ли ти казвала, ти имаш Давидова звезда  :P

*

Divna

« Отговор #6911 -: Юни 10, 2010, 04:11:19 pm »
   Ооо, Дивна аз не съм ли ти казвала, ти имаш Давидова звезда  :P

Не! И какво означава това?

« Отговор #6912 -: Юни 10, 2010, 04:15:49 pm »
  Ама са включени фиктивни точки, не са само планети - виж Хирон,Вертекс,ЮЛВ,Уран,Фортуна и Марс - Звездата на Давид
Има същото значение като Венеца, но е подсилено от 6х108* - символ на преминалите през посвещение, символ на здравия, съвършен човек. Символизира духовно съвършенство, като човек е надраснал материалния бит, използвайки практично, с отговорност аспектите си. Освобождението се дава като награда.
Подобна конфигурация се формира много рядко и доста астролози считат, че за З.Д. се считат и случаите, когато два Г. тригона не са свързани помежду си.
П.Глоба посочва, че З.Д. защитава родения от всичко, но той не може да промени вътрешното си „аз”. То може да променя формата си, да се приспособява към всичко, но вътрешната му форма ще остане непроменена. Ако в хексагона не влиза Лилит, а влиза Селена, то дадената конфигурация ще бъде всемогъща. М.Марч и Дж.Мак-Еверс отбелязват, че конфигурацията предлага изключителни възможности, блестящи способности за общуване с другите хора. Опасността на З.Д. е в загубата на енергия поради повишените и разнообразни интереси и многочислените възможности. В тези трудности могат да помогнат напрегнатите аспекти.

Имаш си 2 големи триъгълника, имаш ТАО, имаш Трапец, Хвърчило...

« Отговор #6913 -: Юни 10, 2010, 04:19:51 pm »
    ;D Оууууу - сега виждам нещо, като гледам на Дивна звездата. Програмата го отчита като звездата на Давид, а интерпретацията дето съм я намерила за това, не отговаря. Всъщност това е Соломонов печат - ето - Звезда на Соломон. Двоен тригон Печат на Соломон.
В хороскопа при изключителни случаи се наслагват два големи триъгълника, чиито върхове, съединени със секстили образуват шестоъгълник „Магендовет". В идеалния случай се образува хексагон. Конфигурацията дава пълно възстановяване на силите и енергията; преодоляване на всякакви опасности, неуморно действена личност. Въпреки че тя може да свидетелства и за това, че човек не работи над себе си, не иска да се развива, остава си непробиваемо неизменяем. Тази високо духовно развита индивидуалност е имала честта за минали заслуги да получи „Печата на Соломон". Тя трябва да чувства или знае своята мисия, своето предназначение и непрекъснато да работи съобразно дадените u пълномощия. Човек е воден от звездите и не трябва дори минута да бездейства.

*

Divna

« Отговор #6914 -: Юни 10, 2010, 04:27:07 pm »
Благодаря, Дейзи!

В крайна сметка, според Зет имам З.Д. или З.С.? Нещо се обърках  :-[.

*

tool

« Отговор #6915 -: Юни 10, 2010, 04:28:00 pm »
Ах, на мен ми излизат страшно много фигури в тоя зет .. да не би нещо допустимите орбиси да са объркани .. вие правите ли им някакви корекции ..   :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #6916 -: Юни 10, 2010, 04:36:57 pm »
Зет-а е доста пестелив откъм основни заложени орбиси, за разлика от астрокома. Вероятно отчита конфигурации и с някой и друг астероид в бонус  :rolleyes:

*

tool

« Отговор #6917 -: Юни 10, 2010, 04:55:30 pm »
Зет-а е доста пестелив откъм основни заложени орбиси, за разлика от астрокома. Вероятно отчита конфигурации и с някой и друг астероид в бонус  :rolleyes:

ха, в смисъл че аз трябва да му задам орбисите .. тъй ли ?!  :unsure:  е, не виждам да има включени астероиди, а си имам 6 хвърчила, 2 мистични правоъгълника, десетина йода, покриви и какво ли още не ..  ;D   :o   :unsure:

« Отговор #6918 -: Юни 10, 2010, 04:55:46 pm »
   Оооо, аз ползвам най-малко допустимите орбиси...за да видя кои планети са най-много замесени. Но щом има толкова много замесени планети, конфигурации, работата става сложна. Астрокома, наистина е много щедър. Но в зета има настройки, има панелчета, където можеш да коригираш орбисите, да добавяш нови аспекти и така нататък. Както и да настроиш да ти показва като тарнзит или като натал, в първия случай много от аспектите се спестяват....

*

Asol

• 4140
« Отговор #6919 -: Юни 10, 2010, 05:08:34 pm »
 ;D Оплакваш ли се ? :P Да не си авиатор ?  :rolleyes: Не е нужно да задаваш нищо. На Зет-а орбисите са малки, ако искаш може да ги бутнеш и да ти излязат още толкова конфигурации плюс тези, които вече имаш в наличност.  ;D Значи имаш закрила от съдбата, от господина горе и подобни.  ;) Сигурно имаш конфигурации включващи Лилит, Вертекс, основните оси и затова изглеждат повече.