Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844735 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Говорилня 2
« Отговор #7000 -: Юни 12, 2010, 05:01:53 pm »
Мерси Лили,жалко наистина.Всяка вечер излизам сама,я да купя нещо за ядене.Излизам и да си почина от домашната олелия,психически.И вървя сама със слушалки в ушите,и не ми се сяда на някое кафе сама,просто ми се приказва с някой.
Явно соларният АС който ми попада в 3ти дом си казва думата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7001 -: Юни 12, 2010, 05:05:33 pm »
Във Варна е адска жега, а аз дори нямам желание за плаж, хем живея на две крачки от граските плажове... Голяма тъпня.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7002 -: Юни 12, 2010, 05:07:52 pm »
Милки, нямаш ли приятелки в София?
Нали знаеш, приятелки за клюки и кафе винаги се намират, за разлика от истинските.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #7003 -: Юни 12, 2010, 05:13:25 pm »
С удоволствие Милки! Бих срещнала в реалния живот много от вас. Жалко само, че това на този етап не е възможно.
Сама ли си в София?  

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7004 -: Юни 12, 2010, 05:21:16 pm »
всички от приятелките са с някакъв семеен живот.както мен.все е трудно за организация,все са сложни,ама айде за друг път,ама сега еди какво си....а аз съм малко уранова,спонтанна и решавам и тръгвам.
Толкова ми се комуникира,че чак може и с някой непознат на улицата да захвана разговор :lol:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7005 -: Юни 12, 2010, 05:28:59 pm »
Във Варна е адска жега, а аз дори нямам желание за плаж, хем живея на две крачки от граските плажове... Голяма тъпня.

Lillie то варненците нали се познавали по това, че били бели.... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7006 -: Юни 12, 2010, 05:32:36 pm »
С удоволствие Милки! Бих срещнала в реалния живот много от вас. Жалко само, че това на този етап не е възможно.
Сама ли си в София?  
Не изобщо не съм сама,просто съм самотна,това са 2 различни неща ;)
С мъжа ми се отдалечаваме все повече и повече един от друг,за съжаление ;)
Но той си е виновен,надали ще го разбере.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7007 -: Юни 12, 2010, 05:32:41 pm »
на мен пък с никой не ми се излиза....ще хода да си играя с племенницата си аз....това е нещото, което ми се прави в момента... ;D ;D
ами Milky няма ли други съфорумци от София?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7008 -: Юни 12, 2010, 05:33:47 pm »
на мен пък с никой не ми се излиза....ще хода да си играя с племенницата си аз....това е нещото, което ми се прави в момента... ;D ;D
Май няма :'(

*

Divna

« Отговор #7009 -: Юни 12, 2010, 05:35:52 pm »
всички от приятелките са с някакъв семеен живот.както мен.все е трудно за организация,все са сложни,ама айде за друг път,ама сега еди какво си....а аз съм малко уранова,спонтанна и решавам и тръгвам.
Толкова ми се комуникира,че чак може и с някой непознат на улицата да захвана разговор :lol:

И моите познати са семейни и ги разбирам. Трудно е да бъдеш със семейството и с приятелите си в същото време. Но все пак когато има желание и от двете страни винаги се намира време и начин.

На времето така се сприятелих с една жена - в Южния парк бях на разходка с дъщеря ми, която беше на около 3 годинки. Та жената беше със сина си (на същата възраст, на която беше дъщеря ми) също на разходка. В последствие си допаднахме и станахме приятелки. Само, че след няколко години се разбра, че се е получила химия между нея и тогавашния ми съпруг. В момента двамата са заедно.

Никога човек не знае кого може да срещне и при какви обстоятелства.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7010 -: Юни 12, 2010, 05:36:01 pm »
Слязох долу до зоомагазина и случайно мидях няколко души от астрологичния курс, който посещавахме преди... Имам покана да четем мантри, събират се сега в една астроложка, която живее близо до нас, на гърба на блока... Да взема да отида ли?  :-\ Ама ще изчакам да свършат с мантрите и тогава, на лаф моабет. И без това не ме свърта вкъщи вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #7011 -: Юни 12, 2010, 05:38:20 pm »
Сама ли си в София?  
Не изобщо не съм сама,просто съм самотна,това са 2 различни неща ;)
С мъжа ми се отдалечаваме все повече и повече един от друг,за съжаление ;)
Но той си е виновен,надали ще го разбере.
От кога сте заедно със съпруга си?
Във всяко семейство има периоди на отчуждение. Но това не означава, че не се обичате.

*

Divna

« Отговор #7012 -: Юни 12, 2010, 05:40:45 pm »
Май няма :'(

Напротив има, но като че ли не са във форума в момента.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7013 -: Юни 12, 2010, 05:42:14 pm »
Там е работата,че сме от много скоро заедно :'(
Онзи ден станаха 5 години.На втората година ни се роди детето.
Чувствам,че сме заедно от 50 години.
И представяте ли си не правим кекс :lol:  :o

Лили отиди,да се разведриш.

*

holanda

« Отговор #7014 -: Юни 12, 2010, 05:45:45 pm »
ех,Милки,ако си бях в бг,знай,че точно днес щях да се отзова-всяко лято съм в София при сестрата,а днес имам непреодолимата нужда да поговоря с някои :-X.Някаква депресия ме гони и мен и яд,че съм толкова мързелива и си пропилявам шансовете-ето,времето си тече,а аз още не се сещам да си отворя учебниците за езиковия.По цял ден стоя вкъщи и нищо не правя..понякога поглеждам встрани/щот книгите са ми пръснати хаотично около мен/ и ме хваща яд,че нямам желание да ги погледна. :lol: :lol:

а и май ми излиза мъдрец. :-X

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7015 -: Юни 12, 2010, 05:47:22 pm »

аз не мисля, че това се получава само при теб....според мен повечето двойки им се случва така....

*

Divna

« Отговор #7016 -: Юни 12, 2010, 05:48:57 pm »

А, това не е много добре. От кога съществува този момент с "кекса"? Да не би да е психически и физически натоварен? И двамата ли нямате желание?

*

Divna

« Отговор #7017 -: Юни 12, 2010, 05:50:22 pm »
ех,Милки,ако си бях в бг,знай,че точно днес щях да се отзова-всяко лято съм в София при сестрата,а днес имам непреодолимата нужда да поговоря с някои :-X.Някаква депресия ме гони и мен и яд,че съм толкова мързелива и си пропилявам шансовете-ето,времето си тече,а аз още не се сещам да си отворя учебниците за езиковия.По цял ден стоя вкъщи и нищо не правя..понякога поглеждам встрани/щот книгите са ми пръснати хаотично около мен/ и ме хваща яд,че нямам желание да ги погледна. :lol: :lol:

а и май ми излиза мъдрец. :-X

Жълтолилава, къде е местоположението ти?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7018 -: Юни 12, 2010, 05:51:01 pm »
И двамата сме психически и физически уморени.Той от работа,аз от гледане на детето.
И Крис,то да бъде само кръшкане хубаво,но при мен нещата са много по-дълбоки и стане ли кръшкането ще е завинаги,няма да има връщане назад :-\

*

Divna

« Отговор #7019 -: Юни 12, 2010, 05:52:11 pm »
милкиуей.. без да ми се обиждаш звучиш като зряла, задомена, незадоволена жена
и това може като те гледам да прерастне в ранна фаза на кръшкане.

Крис, май се обажда мъжкото в теб? За да се получи нещо такова, причината не е само в единия.