Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845068 Прегледи
*

Divna

Re:Говорилня 2
« Отговор #7080 -: Юни 12, 2010, 09:21:29 pm »
Цитат на: vanilla link=topic=3962.msg118720#msg118720 date=127636832

[/quote

значи много си го искала....можеш да качиш някои снимки с теб от там....ако искаш де....  :blink:

Имам снимки разбира се, но ще ги запазя за себе си ако нямаш нищо против (много са лични - с децата и приятеля ми). А моя снимка вече съм показвала тук във форума. Почти всички са ме виждали. Обикновен човек съм, като всички останали.
Изпращам линк с различните провинции. Има много фотоси, а и видео.
Канада се състои от 10 провинции, като най-голямата е Квебек (в която живея аз) и три територии (на север), които не се обитават, в които може да се срещнат само ескимоси.

http://www.localsknow.ca/

А това е красивия химн на Канада. Тук може да видиш всички символи на държавата, като клена, от който се прави кленовия сироп до хокея - националната игра.

http://www.youtube.com/watch?v=0oKSQAe1Hy4&feature=related

*

holanda

« Отговор #7081 -: Юни 12, 2010, 09:21:43 pm »
ем знаем, случайно
ама ти май верно си дебнеш любимките от форума по цял ден  :rolleyes:

*

abroad

« Отговор #7082 -: Юни 12, 2010, 09:23:16 pm »
Не е нужно да го деинсталираш. Само трябва да си върнеш предишните настройки. Руснаците се изживяват като владетелите на света напоследък ;D и като си инсталираш icq прилепват собствените си страници като паразити ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7083 -: Юни 12, 2010, 09:24:04 pm »
Е,сега се е кротнал, жълтолилава-)))) Може и да се разберем с него-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Helo

« Отговор #7084 -: Юни 12, 2010, 09:26:42 pm »
Сега как да деинсталирам ICQ-то и да си върна Мозилата? Знаете ли?  :angry:

Start
Control Panel
Add or remove programs

и триеш която искаш  ;)

Има някакви кукис, които пречат. Сега какво да правя?  :(

*

holanda

« Отговор #7085 -: Юни 12, 2010, 09:26:49 pm »
Е,сега се е кротнал, жълтолилава-)))) Може и да се разберем с него-)))
да го вкараме ли в нашата тема za да го довършим без вазелин.... :97:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7086 -: Юни 12, 2010, 09:28:52 pm »
хахахахааааааааааааааааааааааааааа....Да ти кажа, аз се кротвам и съм доста търпелива-)))Чакам някоя изцепка-)))),ама го няма Лорда-)))),че и Вещата я няма...Ще взема и врътна една шайба,де се е запиляла ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Asol

• 4140
« Отговор #7087 -: Юни 12, 2010, 09:29:31 pm »
Хело, пусни един скрийншот какво не ти е наред на Мозилата  :unsure: Може при инсталирането на програмата да е имало допълнителни неща като тулбарове и прочие и ти да си ги оставила отметнати и да си инсталирала кюто с тях. Предполагам  :blink:

*

Helo

« Отговор #7088 -: Юни 12, 2010, 09:30:55 pm »
Хело, пусни един скрийншот какво не ти е наред на Мозилата  :unsure: Може при инсталирането на програмата да е имало допълнителни неща като тулбарове и прочие и ти да си ги оставила отметнати и да си инсталирала кюто с тях. Предполагам  :blink:

Може! Точно за тулбаровете става въпрос.

А сега ми показва, че има кукис и кликнах за доклада, обаче нещо запецна и не ми изчезва това Ad or Remove Programs.

*

holanda

« Отговор #7089 -: Юни 12, 2010, 09:31:02 pm »
хахахахааааааааааааааааааааааааааа....Да ти кажа, аз се кротвам и съм доста търпелива-)))Чакам някоя изцепка-)))),ама го няма Лорда-)))),че и Вещата я няма...Ще взема и врътна една шайба,де се е запиляла ;D
''дзвънкаи и'',че и на мен ми доскуча,а в тази вечер има толкова потенциал... :P ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #7090 -: Юни 12, 2010, 09:35:25 pm »
Ми пак от Add or remove programs деинсталираш, само че не програмата icq, трябва и тулбара, който се е инсталирал допълнително да го има в списъка на програмите.  

*

Helo

« Отговор #7091 -: Юни 12, 2010, 09:37:58 pm »
Ми пак от Add or remove programs деинсталираш, само че не програмата icq, трябва и тулбара, който се е инсталирал допълнително да го има в списъка на програмите.  

Сега вече го няма сред програмите за деинсталиране, обаче още си стои на екрана ми. Уж съм го деинсталирала, пък още си стои на десктопа.  :unsure:

« Отговор #7092 -: Юни 12, 2010, 09:38:31 pm »
Сега как да деинсталирам ICQ-то и да си върна Мозилата? Знаете ли?  :angry:

Start
Control Panel
Add or remove programs

и триеш която искаш  ;)

Има някакви кукис, които пречат. Сега какво да правя?  :(

Има една програма CCleaner. Можеш да я свалиш от Замунда.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7093 -: Юни 12, 2010, 09:39:29 pm »
''дзвънкаи и'',че и на мен ми доскуча,а в тази вечер има толкова потенциал... :P ;D

Ам,ся не става-))))...Вмомнта е на чакалъккк ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #7094 -: Юни 12, 2010, 09:40:36 pm »
Няма как да си го представя  :P Пусни скрийншот.

Полека с клийнърите  ;D да не отиде зян нещо дет не трябва  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #7095 -: Юни 12, 2010, 09:40:53 pm »
 Аз миналата година имах новолуние съчетано с транзит на Юпитер и...нищо.
п.п.Ако това, че реших да прекратя част от бизнеса се брои...може и да мине за събитие

*

Helo

« Отговор #7096 -: Юни 12, 2010, 09:41:03 pm »

Има една програма CCleaner. Можеш да я свалиш от Замунда.

А, ако не си изчистя кукисите, няма ли да се деинсталира програмата?

*

abroad

« Отговор #7097 -: Юни 12, 2010, 09:43:53 pm »
Няма логика да ти иска да ги изчистиш, за да я затриеш.
Но както каза Asol, докато не копираш екрана няма как да разберем с кристалното кълбо, нищо че сме в мистичен сайт

*

Uran

• 6041
« Отговор #7098 -: Юни 12, 2010, 09:44:41 pm »
Върни статуса на компа 1 ден назад.

« Отговор #7099 -: Юни 12, 2010, 09:45:13 pm »
А, ако не си изчистя кукисите, няма ли да се деинсталира програмата?

На мен така не ми се изтриваше Zet-а. Но фактически ти се е деинсталирала. Останала ти е папка само в Program Files и на десктопа, които с делийт клика ще се изтрият. Но трябва да поразчистиш с някакъв клийнър. Имай предвид, че като пуснеш клийнъра ще ти се изтрият всички пароли от сайтовете, които посещаваш, защто чисти и това.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.