Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843506 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Говорилня 2
« Отговор #7120 -: Юни 12, 2010, 10:19:41 pm »
тююююю,чак аз се припотих-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Helo

« Отговор #7121 -: Юни 12, 2010, 10:20:28 pm »

Някъде трябва да има опция за стандартен изглед и без деинсталация.

Къде е тази опция?

ПРобвай тук

Стана!!!  ;D

Всичко е нормално!  ;D ;D :P

Горе вдясно, в малкото прозорче, където се търси, още си стои надписът ICQ-search и знакът му. Защо ли?

Тоест, сега имам две опции - едната е ICQ-search - която се отваря от прозорчето горе-вдясно, а другата е стандартната страница на Mozilla, която си се отваря като начална.

« Отговор #7122 -: Юни 12, 2010, 10:23:16 pm »
Ми не знам, Хело. Като ти пратят за инсталация някоя нова версия ще се изтрие, предполагам.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7123 -: Юни 12, 2010, 10:23:43 pm »
Milkyway, тук ли си???
Аз живея в София и с удоволствие бих излязла с теб на приказки, но снощи пристигнахме в Кюстендил , в родния ми град. Връщам се в София на 22 юни и ако имаш желание може да се видим. Аз съм до Южния парк, така че не сме далеч! В София няма и аз с кого да обеля две думи на теми извън "общоприетите"...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7124 -: Юни 12, 2010, 10:24:41 pm »
Milkyway, тук ли си???
Аз живея в София и с удоволствие бих излязла с теб на приказки, но снощи пристигнахме в Кюстендил , в родния ми град. Връщам се в София на 22 юни и ако имаш желание може да се видим. Аз съм до Южния парк, така че не сме далеч! В София няма и аз с кого да обеля две думи на теми извън "общоприетите"...
Ем,да беше ми отговорила в скайпа-))))...И аз,ако бях в София щях да изляза-)))) Няма проблем с приказките...Човек научава толкова неща-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7125 -: Юни 12, 2010, 10:25:04 pm »
Горе вдясно, в малкото прозорче, където се търси, още си стои надписът ICQ-search и знакът му. Защо ли?

Като кликнеш на падащото меню - най отдолу излиза Manage search engines. Кликваш  върху ICQ и другите, които не щеш - remove и готово.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7126 -: Юни 12, 2010, 10:27:15 pm »

http://support.mozilla.com/en-US/forum/1/183273   :mellow:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7127 -: Юни 12, 2010, 10:28:59 pm »
Малеееее,колко хора били наясноооо...И аз имам едно проблемче, ама Жиноме, ще те питам на лични, като ми дойде музата.

« Отговор #7128 -: Юни 12, 2010, 10:29:52 pm »
ПО ТВ7 от 23,20 почва Изгубени в превода
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #7129 -: Юни 12, 2010, 10:30:22 pm »

Като кликнеш на падащото меню - най отдолу излиза Manage search engines. Кликваш  върху ICQ и другите, които не щеш - remove и готово.

За кое падащо меню говориш?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7130 -: Юни 12, 2010, 10:31:38 pm »
Малеееее,колко хора били наясноооо...

Не хора, а админи.  :mellow:

« Отговор #7131 -: Юни 12, 2010, 10:33:32 pm »
Добра вечер на всички..........като видях Хелото и не се стърпях....Хело здрасти ;D ;D ;D ;D ;D
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

Helo

« Отговор #7132 -: Юни 12, 2010, 10:33:49 pm »

М?

*

Helo

« Отговор #7133 -: Юни 12, 2010, 10:34:13 pm »
Добра вечер на всички..........като видях Хелото и не се стърпях....Хело здрасти ;D ;D ;D ;D ;D

Сега не отклонявай вниманието от проблема ми с глупости!  ;D

Но може да питаш жена си дали ще ми направи нещо номерологично както обеща!  :rolleyes:  ;D :P  :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7134 -: Юни 12, 2010, 10:35:13 pm »

падащото меню с машините за търсене на съдържание в интернет -  "горе  вдясно, малкото прозорче" - там, дето сега ти пише АйСиКю - има малко триъгълниче, дето като кликнеш върху него, ти се отварят всичките ти инсталирани по случайност търсачки - гугъл, Амазон, и-бей и т.н.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7135 -: Юни 12, 2010, 10:35:27 pm »
Малеееее,колко хора били наясноооо...

Не хора, а админи.  :mellow:
хахахахах,Дълбоооко извинение за грешката Генерале-)))) Винаги съм се възхищавала на хора, които имат логическо мислене-))))...КОгато Уран направи опозе към Луната ми се уплаших и се чудих как ли ще го отработя тоя транзит...Луднах на темата как се правят сайтове, ама започнах от трудния начин-)),че обичам да ми е трудно.... Никакви програми - лекции и писане-))))

« Отговор #7136 -: Юни 12, 2010, 10:35:41 pm »
Кабала, извинявай, писах ти но в 22.00, че садих боб тук в градинатаааа:)))))

« Отговор #7137 -: Юни 12, 2010, 10:36:15 pm »

Сега не отклонявай вниманието от проблема ми с глупости!  ;D

Но може да питаш жена си дали ще ми направи нещо номерологично како обеща!  :rolleyes:
Малеееее какъв хубав аватар имаш......отива ти ;D ;D ;D ;D ;D
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7138 -: Юни 12, 2010, 10:36:52 pm »
Опаааа,ти от къде цъфна...Остави я сега, че има проблем и се дЗвери в компа-)))

*

Helo

« Отговор #7139 -: Юни 12, 2010, 10:37:46 pm »

падащото меню с машините за търсене на съдържание в интернет -  "горе  вдясно, малкото прозорче" - там, дето сега ти пише АйСиКю - има малко триъгълниче, дето като кликнеш върху него, ти се отварят всичките ти инсталирани по случайност търсачки - гугъл, Амазон, и-бей и т.н.

Станаааааааа!!!  ;D ;D ;D