Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845977 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #7160 -: Юни 13, 2010, 11:46:12 am »
 :wub: Дааа, Стреличке, като го четох чак настръхнах от прелестта на картинката, която описваш.

*

Divna

« Отговор #7161 -: Юни 13, 2010, 12:26:51 pm »
Стреличка, цяло удоволствие е да те чета!
Невероятно си описала вчерашния си ден!
Определено имаш дарбата да пишеш художествен текст. Как са поставен и каква е връзката между Меркурий, Нептун и Луна в картата ти?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #7162 -: Юни 13, 2010, 12:33:01 pm »
 Стреличка е не само талантлива, но и хубава.....да издам тайната. Лъчезарно същество със страхотно излъчване.  :rolleyes:
 Момичета и момчета, пуснахте ли фишовете, че станаха над 5 млн. джакпот? Айде, хаирлия да е, някой да ги спечели, но обикновен човек!  :72:

*

Helo

« Отговор #7163 -: Юни 13, 2010, 12:40:26 pm »
Стреличка е не само талантлива, но и хубава.....

Ми, да пусне снимка! Аз как съм пускала мои снимки.

Да я видим.  :rolleyes:

« Отговор #7164 -: Юни 13, 2010, 01:11:59 pm »
  Момичета и момчета, пуснахте ли фишовете, че станаха над 5 млн. джакпот? Айде, хаирлия да е, някой да ги спечели, но обикновен човек!  :72:

Пуснахме си ги  :93: въпреки, че нямам някакви астропредпроставки за подобни печалби. Важно е да помечтая ден-два  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7165 -: Юни 13, 2010, 01:14:16 pm »
 :93: Още няколко часа ще походим богати....

« Отговор #7166 -: Юни 13, 2010, 01:48:23 pm »
   Миейки 4аша я с4упих в ръката си и си порязах кутрето, ама не видях колко, веднаа о превързах, та да залепне...По това време преди 3 одини, щях да остана без кутре - пак същото.  ледам тоава Фортуната ми била съвпад с АСЦ, а сеа Слънцето...Кутрето беше по Меркурий  :-\ и кво още ознаава. Някой знае ли му символиката.

« Отговор #7167 -: Юни 13, 2010, 01:50:27 pm »
   Миейки 4аша я с4упих в ръката си и си порязах кутрето, ама не видях колко, веднаа о превързах, та да залепне...По това време преди 3 одини, щях да остана без кутре - пак същото.  ледам тоава Фортуната ми била съвпад с АСЦ, а сеа Слънцето...Кутрето беше по Меркурий  :-\ и кво още ознаава. Някой знае ли му символиката.

ЗНачи и на теб новолунието н близнаци ти се е отразило на сръчноста....

Виж дали транзитен Юпитер ти прави аспекти към натален Марс  :rolleyes: или Марс към Ас-то или към Мерка.  :rolleyes:

« Отговор #7168 -: Юни 13, 2010, 01:59:29 pm »
   Ми поледнах, ама тр.Марс е в тоен трион с нат.Меркурий, за това писах орните аспекти, щото те са най-впеатляващи и повтарящ се фактор...Клавиатурата се ебава с мен...Каете ми символиката...

« Отговор #7169 -: Юни 13, 2010, 02:23:11 pm »
  Ето - Малкия пръст е под знака на Меркурий и е символ на духовната ниво на даден човек. Отразява също така и толерантността и умението да общува.
  П.П - само дето не моа да разбера - какво е предупредението към мен!

« Отговор #7170 -: Юни 13, 2010, 02:45:43 pm »
Стреличка, цяло удоволствие е да те чета!
Невероятно си описала вчерашния си ден!
Определено имаш дарбата да пишеш художествен текст. Как са поставен и каква е връзката между Меркурий, Нептун и Луна в картата ти?

Нептун/Луна/Венера в Скорпи в 3 и Мерка в Козирог в 4
взаимна рецепция по дом Луна/Меркурий,
обожавам България
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #7171 -: Юни 13, 2010, 02:48:40 pm »
Стреличка е не само талантлива, но и хубава.....

Ми, да пусне снимка! Аз как съм пускала мои снимки.

Да я видим.  :rolleyes:

Хело, да не съм във фейсбук или в сайт за запознанства,външността е преходно нещо
обвивка, която времето променя, сърцевината, която една снимка не може да покаже е важна, поне за мен, енергията,която човек излъчва  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #7172 -: Юни 13, 2010, 03:02:37 pm »

Хело, да не съм във фейсбук или в сайт за запознанства,външността е преходно нещо
обвивка, която времето променя, сърцевината, която една снимка не може да покаже е важна, поне за мен, енергията,която човек излъчва  ;)

Точно така. Ако някой досега не го е разбрал, толкова по-зле за него.   ;)

*

holanda

« Отговор #7173 -: Юни 13, 2010, 03:04:08 pm »
хей,хора,при вас лято ли е вече,че всеки напуска форума,за да се топне у морето? :unsure:

« Отговор #7174 -: Юни 13, 2010, 03:05:16 pm »
Ади на дъждааааааааааа, тук в Кюстендил гърми и се заоблачи ... ще има буричка , ох поразхлажда малко, че иначе беше пукница:))))

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #7175 -: Юни 13, 2010, 03:10:39 pm »
Ади на дъждааааааааааа, тук в Кюстендил гърми и се заоблачи ... ще има буричка , ох поразхлажда малко, че иначе беше пукница:))))

А при нас е мъка...жега....блазе ви, че разхлажда с дъжд.  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #7176 -: Юни 13, 2010, 03:12:53 pm »
ей,ще се чудя откъде да си купя летни дрешки... edva се намират...хората тук си нямат лято :41: ;)

Къде бе, в Холандия ли?.....Не мога да живея в такъв климат.

« Отговор #7177 -: Юни 13, 2010, 03:16:41 pm »
Няма едно облаче на небето-жега, мор, Слънцето  те  изгаря. Една приятелка мина през нас преди да се прибере от плажа, ами за 1ч. обилно намазана с масло, е  като розово прасенце.
Ужас!

*

holanda

« Отговор #7178 -: Юни 13, 2010, 03:16:59 pm »
ей,ще се чудя откъде да си купя летни дрешки... edva се намират...хората тук си нямат лято :41: ;)

Къде бе, в Холандия ли?.....Не мога да живея в такъв климат.
да,това е голям проблем и за холандци,затова всяко лято са в Испания ;)

« Отговор #7179 -: Юни 13, 2010, 03:26:04 pm »
СКАРЛЕТ, как ти мина пътешествието до морето?  :rolleyes: